Дяволското гърло Тема 3 "Зло се събуди"

• 43 118
  • 749
  •   1
Отговори
# 645
По някаква причина тотално отказвам да запомня имената на действащите лица .
Явно това , че е само веднъж седмично ме отегчава , а на сериала нещо му липсва и не може да ми задържи интереса
Гледала съм други неща по Фокс - като Скандал/ пак по тая схема/ , но не съм имала такъв проблем.

# 646
Много недомислено. Паднал ключодържателя. А къде са му ключовете? А то пък един уникален ключодържател, какъвто никой друг не може да  има!! А и мелодиите на телефоните могат да се повтарят.

Освен това аз разбрах (но може и да бъркам), че тийнейджърите в палатката са чували музиката (която уж е от телефона на Славчо) през нощта, а не на сутринта когато Славчо каза, че е отишъл да отцепва района.

# 647
Подозирам,че още недомислици ще изкачат.Засега гледам го още де,заради Владко  Heart Eyes

# 648
Гледам сериала по Нова плей, където мога да си връщам колкото искам, за да чуя репликите. Харесва ми, без да се вживявам твърде много. От мъжката част на актьорския състав съм в пъти по-доволна, отколкото от женската. Мистиката в музиката ми харесва, но мястото, където се развива филма си има своя мистика и музика.
Нямам и не се опитвам да правя предположения за убиеца.

Какво стана с парите, които Мия намери в чекалото? Остави ги на скалата за някого, разпиляха се и Славчо ги намери?

# 649
Добре го извъртяха с връщането на Мия в Габрово. И този път вече официално като водещ разследващ по убийствата.

Агентите на ДАНС нямат разследващи функции. Чудих се откъде тия процесуални безумия в сценария, а то консултант им е някаква си адвокатка, доктор по юридическите науки...от тия дето жив престъпник
не са виждали, и дето така законотворят, че да се чудят полиция, прокуратура и съд какво да правят!!

# 650
Добре го извъртяха с връщането на Мия в Габрово. И този път вече официално като водещ разследващ по убийствата.

Агентите на ДАНС нямат разследващи функции. Чудих се откъде тия процесуални безумия в сценария, а то консултант им е някаква си адвокатка, доктор по юридическите науки...от тия дето жив престъпник
не са виждали, и дето така законотворят, че да се чудят полиция, прокуратура и съд какво да правят!!

Поне трябва да знае, че задържан се разпитва винаги с адвокат, а сириеца Мия го разпитва както и когато й скимне Joy

# 651
Какво стана с парите, които Мия намери в чекалото? Остави ги на скалата за някого, разпиляха се и Славчо ги намери?
Мия върна парите на мястото, на което ги откри. Взе със себе си само бележката. Разпиляните пари вероятно са други, може тези, които Дичо е носил със себе си.

# 652

Поне трябва да знае, че задържан се разпитва винаги с адвокат, а сириеца Мия го разпитва както и когато й скимне Joy

В Смолян се връща Мия, не в Габрово. 😉

Каква е функцията на агентите на НС?

И наистина ли винаги разпитват с адвокат в действителност?

Нямам си никаква представа как стоят тези неща, обаче малко ме съмнява за всяко хванато цигане от улицата да осигуряват адвокат...?

# 653

В Смолян се връща Мия, не в Габрово. 😉

Каква е функцията на агентите на НС?

И наистина ли винаги разпитват с адвокат в действителност?

Нямам си никаква представа как стоят тези неща, обаче малко ме съмнява за всяко хванато цигане от улицата да осигуряват адвокат...?

Ако цигането има процесуалното качество "обвиняем", то да...присъствието на адвокат е задължително, да не говорим за чужденец!!

# 654
Когато задържаният е чужденец, трябва да му се осигури защитник и по негово искане да се уведоми съответната консулска служба от МВнР.
И да, обикновено процесуалните права относно защитника се спазват. Simple Smile
Иначе защитникът се конституира, когато се повдигне обвинение, но аз така и не разбрах на сириеца беше ли му повдигнато.

# 655
  • София

Не знаех това. На мен като редови ТВ зрител ми бе убедително. Със сигурност и в повечето американски сериали, дори и по-хитови такива има подобни сериозни разминавания, защото продуцентите се интересуват главно от това шоуто да се продава. Иначе няма ли някакви изключения при подобни случаи? То чак премиера се е застъпил за нея, хехе. В смисъл той Филип ще си разследва, а тя ще 'помага само'  Laughing

# 656
Вярвам на това, което е написал Hal Gardner. Мисля, че писа още след първа серия и е запознат със сферата, която обсъждаме.
Не гледаме документален филм, но не гледаме фантастика и небивалици. Какво пречи да се придържат към действителността?

Както и в друга известна продукция консултантите са им катастрофа.

# 657
На мен ми е интересно как ще се развие историята около Диана.

# 658
Няма да е толкова интересно за зрителите, ако всичко е така, както трябва да е в действителност. Все пак филмът не е документален, а художествена измислица.

# 659
Не ми дреме дали има общо с действителността и не ме интересува кои са им консултантите. Гледам сериали за разпускане и не забравям, че са художествени произведения. Що не коментирате, че не използват истинска кръв например или че са с бутафорни оръжия, като ви е толкова важна достоверността.

Общи условия

Активация на акаунт