Първа пролет пак настана и аз мечтая си да бъда вече мама!

• 23 971
  • 770
  •   1
Отговори
# 300
Много ти благодаря 🤗😊
Нека ти се връщат пожеланията, а на теб дано не ти се налага да ги изследваш!

Иви към 30-40 лв са двата витамина. Повечето хора имат дефицит. Важни са не само за бременността , а като цяло да.

Ако пиеш обаче добавка, в която има вит.Б9, може да даде фалшив резултат за Б12. Техните структури са идентични и ако има натрупване на Б9 в кръвтта, то дори и да има дефицит на Б12 няма да се отрази, ще излеЗе в норма. Simple Smile

# 301
Съншайн, аз съм на 31, а ММ на 30. Blush За жалост обаче годините не са гаранция.
Просто, като на всяко друго момиче тук, и на мен ми се искаше да стане от първия път. И аз съм дала дума то пари за изследвания. Всичко съм направила освен ЦС, но аз имам лапароскопска операция и Док каза, че не вижда проблем с тръбите. Все пак ако още няколко месеца нямаме резултат и нея ще трябва да правя.

# 302
Пия само това от около 2 седмици

И Вит С

# 303
Здравейте от малко снежна Германия.  Накратко: снощи болки 4пръста непосредствено под пъпа. Не обърнах внимание, не споделям,но и не се траеше. Влизам да се къпя и бога ми е беше леко надуто при което ми пречеше да се навеждам. Отидох при ММ и го накарах да пипне , каза " твърдо е" легнахме и той му се прииска....но аз отказах . Сутринта болката я нямаше, но в момента пия кафе и пак я усещам 🤔 Газове имам в изобилие,не съм надута,нямам ПМС . Реших, че газовете се дължат на тази надута пълна с въздух матка ???? 😃😃😃😃

# 304
Иви, това изглежда добре! Simple Smile
Виж съдържанието на вит.Д колко е там Simple Smile

Рокет , ние първия път, когато започнахме аз си бях казала мислено: Приготви си 1-2 години, защото тези неща не стават лесно. ( Нито една моя приятелка и роднина не забременя лесно, всички имаха перипетии, загуби и трудни бременности). Като стана на 5-я месец бях много изплашена и не бях готова. Защото се бях настроила да чакам.Нали,всички знаем как завърши..
Вторият път, когато започнахме всички (лекари и приятели) ми бяха казали, че ше стане много лесно! Защото вече съм забременяла веднъж, тръбите пропускат , вс ми е в норма. И аз се бях настроила, че тука до месец- два ще стане. Да ама вече 13-ти месец не става!
Мисля, че разковничето до голяма степен е в настройката. Сега отново съм се настроила и съм приела, че лесно няма да стане. И се успокоих - когато приемеш нещата такива каквито са и не се съпротивляваш - всичко обикновено се подрежда.
6 месеца опити имате, ти си изследвала неща, които жените изследват след година и нещо опити, правиш тестове за О. - имаш О.
Това не ти ли говори само едно - трябва време! И трябва да го приемеш и да не се притесняваш, защото именно това може да ти пречи. Много е лесно да кажеш: “Успокой се!”, но повярвай ми, ако бях на твое място, щях да съм безкрайно спокойна Simple Smile Проучване показва, че 92% от двойките зачеват в рамките на година! Simple Smile

# 305
Здравейте от малко снежна Германия.  Накратко: снощи болки 4пръста непосредствено под пъпа. Не обърнах внимание, не споделям,но и не се траеше. Влизам да се къпя и бога ми е беше леко надуто при което ми пречеше да се навеждам. Отидох при ММ и го накарах да пипне , каза " твърдо е" легнахме и той му се прииска....но аз отказах . Сутринта болката я нямаше, но в момента пия кафе и пак я усещам 🤔 Газове имам в изобилие,не съм надута,нямам ПМС . Реших, че газовете се дължат на тази надута пълна с въздух матка ???? 😃😃😃😃

Аз няма да казвам нищо, за да не ми се смеете. Joy Още мъничко има Хрис! Долу- горе 6 дена. Бързо минават май Grinning

# 306
Не търся симптоми!!!!! Това беше интересно😃

# 307
Не търся симптоми!!!!! Това беше интересно😃

Аз това с търсенето на симптоми не мога да го разбера, честно ти казвам! Какво означава да си търсиш симптоми?! Нима мога да си измислям, че ме болят много гърдите, нима мога да си измислям, че ме боли ниско долу? Как може да си измисляш болежки и неразположения в тялото? Аз предпочитам да не ме боли нищо и да съм бременна, а не да си мисля, че не съм, но да ме боли. Единствено мога психически да се филмирам, но и това не правя вече след втория път, знам че когато е писано да родя здраво бебе- ще родя и това е! Hug

# 308
Именно! Казвам го за да не остане някой с грешно впечатление:) защо ни е да измисляме Simple Smile

# 309
Значи явно и на мен са пускани тези изследвания без инхибин и ахм и не знам има ли смисъл да се пускат.
Аз имам миоми и това ме притеснява.
ЦС ме е страх да правя.
СГ резултати излезнаха и уж всичко е наред, аз не мога да я разчета, така са му казали на ММ.

# 310

Здравейте. Весела неделя, така ми се иска да е събота. Аз си направих едни хелти палачинки, сложих си маска на лицето и си ви чета, докато се угоявам. С ММ се поскарахме снощи( вече не помня за какво 😂), та сме в различни стаи. Няколко дни ще сме така. Вече дори не се впечатлявам. Понякога и двамата изпляскваме.

Говорейки за симптоми- никога не съм имала. Споменавала съм го няколко пъти. При мен ПМС е много тежък, няма как да го объркам или са си внуша, че е нещо друго. Винаги си чакам цикъла, нямам други мисли.

За изследванията- и аз давам много пари, понякога ми се свидят и ми се ще да ги вложа в нещо друго, но се налага, става въпрос За здравето ми, плюс- успокоявам се, а това ми е жизнено важно.

Слагам една снимка на закуската си и един разбойник, който се надява на нещо, но късмета никога не му излиза 😂  Аааа, и една клюка- Джей Ло се е сгодила- истинската. Пръстенът е един път 💍

# 311
Ей момичета много бяхте за днес не чакащи.  Кои останахте за сектантското тестване утре??

# 312
  • Велико Търново
Аз съм една от нечакащите днес.

От сутринта съм с болно гърло - не мога да стана от леглото - в хубавото време пак някой вирус ме лепна.
Иначе мисля, че няма да се тествам утре с болки съм долу ниско в дясно и ляво и очаквам да цъфне гадната лелка. 😞
Стискам палци на всички нечакащи, хайде искаме тестове “+” !

# 313
Аз все още се надявам да го направят днес. Много се вълнувам.
Ама искам, не искам, утре ще е най-вероятно.
Чакам ви нетърпеливо. Стискам палци. 🐣🚼
Парадайс, лошо с тоя вирус. Пази се, че снощи карах майка ми до бърза помощ с температура 39.8
Казаха, че тръшка бързо и неусетно, но бързо минава.
Днес е по-добре, ама само лежи и няма сили за нищо, заради високата температура от снощи.
В твоя случай не знам, ако има Б, дали е редно да пиеш нещо и какво...
Оправяй се...

# 314
Страхотна тема благодаря и аз реших да се запиша! 🥰😉💋Пожелавам на всички да видят двете чертички още този месец!

Общи условия

Активация на акаунт