Първа пролет пак настана и аз мечтая си да бъда вече мама!

• 23 970
  • 770
  •   1
Отговори
# 315
И аз за днес чакам, ама и не ми се тества нещо. Знам си, че и да се тествам само ще си изгърмя теста, за да видя самотна черта. Че май и утре няма да правя тест, ако не дойде лелята до тогава 😂 Вече съм се настройла предварително за следващия месец, така че стискам палци за утре, който направи тест да види две черти! ❤❤❤

# 316
Аз да ви се похваля, сега се връщаме от ветеринаря и моето момченце ще има 3 бебчетааа. Hug Чух им сърчицата, за пръв път чувам сърчице на бебе на ехограф, нищо че беше на кученца, но много ми стана мило! Прииска ми се и на моето бебе да чуя вече.

# 317
Даяна страхотни новини! Успех на пухкавелка! Чувството е несравнимо! Дай боже всички да чуем биещи малки сърчица в коремчетата си! Нямам представа, но единственото по-вълнуващо сигурно е да чуеш първото изплакване на детето ти!  ❤😊 Размечтах се... 😁

# 318
Даяна страхотни новини! Успех на пухкавелка! Чувството е несравнимо! Дай боже всички да чуем биещи малки сърчица в коремчетата си! Нямам представа, но единственото по-вълнуващо сигурно е да чуеш първото изплакване на детето ти!  ❤😊 Размечтах се... 😁

Всичко сигурно е много вълнуващо, Йоанка! Със сигурност ще усетим всичко много скоро! Hug

# 319
Даянка много хубава история. Ние имаме чау чау момиче и аз нямам търпение да стане и тя мама. Точно на коледа се беше разгонила, но и тя като мен явно не уцели момента 😂😂😂. Стискам и палци за пролетното разгонване.

Стискам палци и на краката за момичетата с тестовете утре, само плюсчета и никакви гадни лелки. 🤰🏻🤰🏻🤰🏻

А вижте и моя тест за О вече си е баш положителен, ами сега? Кога да се обичаме? Вчера сутринта ни беше последната лИбов. Приемам съвети всякакви. Прикачвам и снимка. А утре чакам същите наситени черти ама от другите тестове. 😘🍀🤰🏻

Редактирам за да кажа, че имам обилна ЦС, ама многоо. Явно МВИ си е слършила работата, макар че не съм много постоянна с пиенето. И съм много подута и имам тежест и болка ниско в дясно само. Абе май си е чиста О.

# 320
Джулиии, запази малко 😍 За рошлю има ли ?

Някой питаше за В6 🤔 пускам го в Бодимед и заминава за Германия.  41лв

# 321
На рошльото палачинки с банан и яйца гледам да не му давам, че слагам какао и мака пудра. Ако беше само яйце и банан- но проблем. Имате вече рецептата, пробвайте Wink

Роси, направи си, че си бременна, сори, че те подразних 😕

# 322
Джули, палачинките.. номном 😍
И аз правя всякакви импровизации на хелти палачинки. Имам една книга на foodie boulevard(ако я знаеш), та там има всякакви видове палачинки и уикенда при нас е закон Божи да се ядат палачинки. 😍

Прикачвам ти една снимка от моите , но не са от днес , а от преди няколко уикенда 😂

Твойто пухче е върха! Каква порода е? Как се казва? Много ми е миличък ❤

Дано с ТМ бързо да ви мине Simple Smile аз съм от хората, дето хич не могат да се сърдят пък 😢

За изследванията - съгласна съм по принцип. Ама аз правих толкова дълго време, че накрая ми писна и спрях 😬
Сега два месеца вече нищо не съм изследвала! 😂

# 323
Джули😘 ,не се притеснявай 🤗 за моя радост не ги мисля храните .

Браво Сън 9051🤗 сладкото си го уцелила имам същото и го унищожавам бързо на препечена филия с масло и сладко 😂

# 324
Ооо и у нас палачинките са закон уикенда. Ама ги върти мъжо. И аз мога, ма що да се хАба. Grinning Сега смесваме с кокосово брашно сместа и е мн добре. Имаме сигурно 8 сладка Close

# 325
Аз съм малко изчаткала в това отношение.. и бяло брашно, бяла захар и олио у нас не влизат 😂
Обикновено хората много ми се възмущават на маниите ама не ми дреме , не живея с тях, а ММ е съгласен на всичко 😂

За да не е само кулинарен спам - аз продължавам да нямам грам неразположение. Днес е деня за лелката. Нито гърди, нито корем, нито яйчници, нито течение, нито кръст, нито пъпки , нито лошо настроение - абсолютно нищичко! Чувствам се така сякаш вчера ми е свършило 😂😂 Но аз играта с пренавиването съм я играла и не мога да си причиня пак този демидж.
Ще си трая , ако има нещо най-късно до 9 месеца ще се разбере 🤣🤣🤣

# 326
Хайаха това последното изречение беше добро! Желая на всички този висок дух!
Дано да не е на думи само и тайно да бичиш тестове!! Grinning Grinning
Базикам се де, знам че си над нещата!

# 327
Calinista, здравей мила! 💐
Много добре те разбирам. И аз наскоро си мислех, че няма да повярвам ако видя + тест. Просто през последните 6 месеца опити, всичко са ми дебели и грозни самотни черти.
Изследвахте ли твоят човек, дали при него нещата са наред?
Здравей, Рокетче 🤗 това чувство като видиш самотната черта.... е няма такова гадно чувство наистина. Що се отнася до спермограмата - правихме и всичко е в норма при него. Аз се чудя в тая връзка дали въпреки хубавия резултат не е хубаво да се повтори след някой друг месец спермограмата, ей така за всеки случай. 🤔 
А пък за тестовете за О. какво да ви кажа, момичета. Вече няколко цикъла правим секс часове след първия положителен тест и пак нищо. Вече започвам да си мисля, че наистина 4-5-те дена преди овулацията може да са най-плодовитите, а ние тогава не правим много.
Даянка, честито за бъдещите бебенца кученца, успех и скоро да я настигнеш и да си бременеете заедно. 🙂
Joanaa напълно те разбирам и аз вече не правя никакви тестове преди закъснение- издържам само до деня в който трябва да ми дойде 😄 Ох, ужасно е с цялото това очакване. Успех ти желая и дано се похвалиш скоро.

# 328
  • София
Добра вечер, мили момичета!

Едвам смогнах да ви изчета Kissing Heart

Джули, страхотни палачинки, направо ми потекоха лигите! И малката пухкавелка там, чака да падне нещичко Joy

С тези разговори за палачинки с ММ решихме и ние да си направим традиция през уикендите - палачинки! Аз правя много готини само с яйца и овесени ядки, може и бананче... 🤤

Даянка, страхотни новини за кученцата! А сега ти пожелавам заедно да си бременеете!

Йо, да ти кажа, и аз напоследък хич нямам мераци да правя тестове преди закъснение. Даже бих изчакала да закъснее стабилно, че да не се разочаровам много...

Сънче! Имам някакво предчувствие, че утре ще ни зарадваш! Направо нямам търпение!

И стискам палчета на всички момичета, които утре ще тестват. Прекрасни, мислите ни са с вас! Зарадвайте ни очичките 😍

Ирина, тъй като липсва голяма част от стойностите, не мога да съм съвсем сигурна, но може би ову е била на 2-3 март. Стискам палчета!

Да ви се похваля, че много се развълнувах ❤ Това е теста за О от тази вечер - толкова наситен не бях виждала до сега... дано ми е на късмет. Очаквам О утре или по-вероятно във вторник, ако се повтаря с миналите цикли.

Прегръщам ви!

# 329
Бубче като по учебник си пу пу
И аз чакам тестчета с две черти утре.

Общи условия

Активация на акаунт