Първа пролет пак настана и аз мечтая си да бъда вече мама!

• 23 960
  • 770
  •   1
Отговори
# 330
Буболесче, супер е тестът ... направо като за забременяване тези дни. Сънят ми наистина може да се окаже пророчески .... че ми се вземе акъла, ако наистина стане така. Grinning

# 331
Ооо Бобулеска нападай мъжо от днес! Прекрасен тест! Дано са ти на късмет толкова ярките чертички! ❤ Стискам палчета 🤗
Пропусна ме днес и все пак не ми се тества. Момичета успокойте се със симптомите, защото после разочарованието е огромно! Аз както попринцип нямам ПМС-  сега се опъпчих, огромни болезнени гърди, които съм имала само при Б, болки от овулацията до ден днешен и хич не се нахъсвам, че има нещо. Мисля, че така ще посрещна по-леко лелката 😂  не си помислям за Б, защото знам, че е рано това да са симптоми на Б и по-скоро ми се е появило този месец някакво ПМС. Все пак другия месец вярвам, че ще е моя! 😋 Хубава вечер! ❤ Утре да заринете с положителни тестчета! 🙏

# 332
Бубе я кажи схемата по която мислите да се Обичате, че аз я мисля, мисля и не мога да измисля. Миналият месец беше само 1 път ден след +тест. Сега мислех за утре и в др ден да се обичаме. Но ще се рядвам и някой друг да каже как ще я кара.

# 333
Йоанка, предвид как съм забременяла предните пъти, според мен е хубаво да се обичате преди деня на Ову. Ако правиш тестчета, обичайте се  преди двете чертички и деня на двете чертички.

# 334
Буболеса, тази чертичка направо вади очи! 100% ++  ....О ще се случи скоро.
Тази вечер задължително нападай и утре вечерта отново🍀

# 335
Вчера се обичахме, днес нямаме възможност, но утре рано рано го почвам. Един път да стане съм му казала че 9 месеца няма да го търся после. 😂😂😂
Как смогвате момичета с не толкова сексуални мъже, не знам. При мен е мъка, правя се на нинджа, не каква да е, а на атлетична черна нинджа 🙈🙈🙈😂

# 336
Най-Добре според мен е мъжете да не знаят за О . Защото се натоварват, чувстват се задължени да правят секс. Нека поне единия от двамата да е със "свободна"  от постоянно мислене за бебе психика. Вкарвайте трикчета.  Те са лесни мъжете ...Не е като при нас да ни боли глава 😂примерно.  Малко им трябва и "едвам" се навиват милите.😉

# 337
  • София
Ей, Рокетче, и на мен ще ми се вземе акъла, обаче ще е тооолкова яко! Дано си ми пророчица ❤

Хибче, стискам палчета да има две тлъстички чертички на теста за ову утре! 🤞🏻

Джо, ние сме се нападнали от вчера много серизно 😂 А твоите 'симптоми’ звучат много интересно! Ха дано са хубави!

Йоанка, вчера, днес в деня на + и може би следващите два дни. Не знам дали така е окей, дали не си намаляваме шансовете така всеки ден, ама... каквото е.
Росчето е много права - поне единия да е със свободна психика. Иначе ние сме в другата крайност - на моя не мога да му смогна, едвам го навивам да 'събира материал’ един пълен ден 😂

# 338
ММ грам идея няма от схеми за секс, Ову и тем подобни. Пазя поне неговата психика 😁 Обличам перелината и ме напада 😂😂😂абсолютно подкрепям rosse! Успех и на Хиба! Хайде яхвайте мъжете и правете бебенца 😋
А относно тия "сиптоми" според мен е подсъзнатело самовнушение, че чак си се подигравам. Днес чак ми се погади 2-3 пъти докато пътувах, а аз всяка седмица пътувам много 😂

Последна редакция: нд, 10 мар 2019, 21:25 от Joanaa

# 339
Ееееееее, атлет е значи ! Обаче тези спермита трябва да се икономисват и да чакат правилния момент Simple Smile.
При нас беше така веднага след Ц ....ама тогава не ми вършеха работа ...през ден /два и вече около О всеки ден .

# 340
Ооо вече и аз нищо няма да му казвам, мислех че така ще е по добре, да е настроен че днес примерно трябва, да няма оправдания. Но сте прави че така натоварвам и него, главният действащ за каузата. От утре съм гроб, направо нападам без да давам обяснения, кога и защо сега.

Успех на всички момичета, утре ви чакам с кафето и плюсовете, никакво отказване.

Адашке, мисля че тази болка още от Ову и на колегите краката ще са с добър финал. Вярвам!

Лека нощ момите и благодаря за съветите, желая ви лека и бебеправеща нощ. 😘😘🤰🏻

# 341
Joanaa , стискам палци 👍💞
Буболеса , страшни две черти, този месец е твой. Хареса ми и колко си организирана, браво.
Потекоха ми лигите с вашите палачинки момичета, а се опитвам да избягвам такива неща.
Аз този път направих грешка да споделя с ММ за О и горкичкия блокира, а толкова му се иска бебе. Иначе не ми е трудно да го навия😂😜. Ще му го спестявам за в бъдеще.
Вчера и днес имам болки от дясно, явно от О, която АГ предвиди. Тестове не съм правила до сега, но ми стана интересно и ще пробвам от следващия месец, ако не се е получило.

# 342
Здравейте!

Последна редакция: пн, 11 мар 2019, 12:06 от Kantarion

# 343
Буболесчееее страхотни две красиви чертичкиии!! Казах ти, че този месец д нашия и ще успеем. Хайде не се спирайте! Heart

# 344
Оф, аз изобщо не мога да крия от ММ и всичко си му казвам. Знае, че се тествам, но не му съобщавам кога е О. Просто гледам преди тези дни да са ни по-редки контактите, а около тях хо налягам. Grinning
Днес забелязвам засилена ЦС и яйчниците нещо ме срязват, но тестовете ми са плачевно отрицателни. Но няма да го отписвам като ден, ще си действаме по-въпроса пък да видим какво ще стане. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт