Първа пролет пак настана и аз мечтая си да бъда вече мама!

• 23 954
  • 770
  •   1
Отговори
# 345
Ооо Бобулеска нападай мъжо от днес! Прекрасен тест! Дано са ти на късмет толкова ярките чертички! ❤ Стискам палчета 🤗
Пропусна ме днес и все пак не ми се тества. Момичета успокойте се със симптомите, защото после разочарованието е огромно! Аз както попринцип нямам ПМС-  сега се опъпчих, огромни болезнени гърди, които съм имала само при Б, болки от овулацията до ден днешен и хич не се нахъсвам, че има нещо. Мисля, че така ще посрещна по-леко лелката 😂  не си помислям за Б, защото знам, че е рано това да са симптоми на Б и по-скоро ми се е появило този месец някакво ПМС. Все пак другия месец вярвам, че ще е моя! 😋 Хубава вечер! ❤ Утре да заринете с положителни тестчета! 🙏

Joanaa, аз вчера писах, ама вместо да си редактирам поста...го изтрих 😁 Този месец имах адски силни ПМС болки, изразени най-вече ниско долу в корема и в ляво, бях направо на легло 2 дни. Макар, че ми закъсня с цели 3 дни  аз грам не се усъмних, че може да има нещо, даже си виках да идва вече, че не се търпи...Вчера по настояване на ММ си направих 2 теста + са. И леко бях в шок. Не бързам да се радвам, тепърва съм на доктор и т.н.
Искам да пожелая успех на всички ни!!! ❤❤❤ 

# 346
Добър вечер драги Simple Smile
Минавам да подкрепя утрешното тестуване. Никакво отказване, момичета. Време е да се видят тези две черти най-накрая, че нещо много замряхме.
А тези вкусотийки, направо ме разтопиха, така ми се доядоха, ама вече следващия уикенд.
Буболесче, уникално водене на записки. Страхотно положително тестче, време е за действие.
За схемата, ние сме през ден, от момента на свършване на Ц до новия. Просто си имам полов атлет. Нямам търпение да забременея, че да си почина малко (ако ме разбирате Wink ) Изобщо не ми се налага да се обяснявам в О ли съм, не съм ли.
Какво стана с Мими???
Редактирам се да посрещна Кантарион. Добре дошла сред нас, ние тук спорим и се подкрепяме, но всички искаме един и същ краен резултат. Дани скоро ни се случи.
Тони, тихичко честито!

Последна редакция: нд, 10 мар 2019, 21:56 от Куки- Муки

# 347
Оо Тони пусни едно плюсче тук да оплакнем малко окото и да поведеш щафетата!! Тихичко честито и до финал. ❤🤗😊
Аз не искам да вярвам, че е нещо такова за мен защото предните месеци ревах, като ми идваше. За това сега никакви тествания и търсения на симптоми(не, че пак не ги забелязвам) приемам на шега нещата без да се връзвам. Успех на всички! ❤

# 348
Важна е подкрепата.Благодаря за приема.Надявам се да има какво да споделя и/или да съм полезна на някой,дори и да си помърмори аз съм на линия.Simple Smile

# 349
Браво Тони, всичко ще е наред, мила, тихичко честито!
Кантарион,добре дошла! Не се притеснявай, че ще ни отегчиш, тук всички за това се борим и надяваме. Дано темичката да ти донесе късмет!

# 350
Тони и аз искам да видя + че! Да се види малко в темата положителни тестчета, плакнат очите и да ни орисаш със същата съдба! Hug

# 351
Много сте мили, благодаря ви!!! Аз за първи път не си намирам симптоми, заради това и 3 дни отказвах теста. Много ме е страх, момичета. Дано на всяка от нас й се получат нещата ❤

Последна редакция: нд, 10 мар 2019, 22:41 от toni1189

# 352
  • София
Кантарион, добре дошла! Нека сме ти на късмет и съвсем скоро имаш с какво да се похвалиш! Междувременно, ние сме тук за подкрепа или мрънкане, каквото ти е на душа ☺

Тони, тихичко честито! Страхотни тестове! Бъди спокойна, отводи си на преглед и всичко ще е наред!

Росче, и аз все му казвам на моя атлет да икономисва и да не ходят семчовците зян, ама пуст мерак 😂

Рокетче, то и аз не мога да пазя тайна... знае и за тестовете, и за резултатите и аланилизира чертичките заедно с мен 😁 Поне се радвам, че не му пречи особено, иначе бих предпочела да му съхраня психиката.

А, нещо да се посмеете - нощес сънувах, че с ММ си намерихме едно миниатюрно кенгурце - ама наистина мини, сигурно беше не повече от 2-3 см високо и подскачаше напред-назад 😂

Благодаря ви за подкрепата и милите думи, момичета!

# 353
Тони, честито!!! Страхотни + тестове! Heart Eyes Хайде до финал.

Аз миналият месец, въпреки че бях на антибиотик и почити не пробвахме, изфищуках 3 теста. Просто няма да се коментирам. Сега имам останал само един Престо от старите и се чудя кога ще замине и той. Grinning

Буболесче, и моят е много спокоен и не се напряга. Само ми се кара когато започна да се психясвам, а това е често. Не му се сърдя, хубаво е някой да ми казва когато прекалявам. Close

# 354
Много сте мили, благодаря ви!!! Аз за първи път не си намирам симптоми, заради това и 3 дни отказвах теста. Много ме е страх, момичета. Дано на всяка от нас й се получат нещата ❤

Мноооооого са хубави! Честито и до финал! А дано сега да повлечеш крак,че много станахме на опашката! 🙏
Добре дошла на Кантарион! Мисля,че тук ще ти хареса (толкова,че като мен ще започнеш да се питаш,ами като забременея и трябва да сменя темата?!) Хаха дано лека полека си заминем всички дружно в отчетни,че да си се чувстваме “като у дома” със същите хора! Целувки на всички!

# 355
.

Последна редакция: пн, 11 мар 2019, 12:06 от Kantarion

# 356
Kantarion, добре дошла и дано темата ти е на късмет и бързо да те отведе към отчетни! Simple Smile

Бубе, страхотен тест, действайте смело и чакаме резултат! Simple Smile

Йоанка, да не се скатаваш, направо си ми за 2 тлъсти черти, но хайде да не урочасвам нещата. Wink

Тони, тихичко честито и от мен, успешна бременност и пухкав финал! Страхотни са ти чертичките!  Simple Smile

Момичета, чета ви с интерес и нямам търпение утре да ви видя сектантското тестване с много положителни тестове! Никой да не се отказва! Simple Smile

# 357
.

Последна редакция: пн, 11 мар 2019, 12:07 от Kantarion

# 358
Тони , супер са. Няма място за страх сега. Само напред и до финал! 💞
Денимира, и аз същото се питах, как ще се откажа от темичката и няма да си споделяме, когато му дойде времето. Дано всички заедно се преместим в отчетни!
Joanaa , и аз някакво предчувствие имам за теб. Дано! 🙏😘

# 359
Добре дошли на новите!
Пожелавам ви да не се задържате много тук! Не, че не е хубаво при нас, но все пак.. Simple Smile
Кантарион , българина масово е много прост, неуместен и нетактичен човек. Не виждам защо се изумяваш на подобен род подмятания. Това е ежедневие 🤣 Хората са такива! Няма какво да посърваш, да ти става тъпо и да плачеш дори! Я не си хаби нервите, те като са родили на по 21 сякаш са хванали Господ за шушлека. Вие от колко време пробвате?
Тони всичко ще е наред! Нормално е да се страхуваш, ако не се страхуваше нямаше да е нормално 😂 Ние ще стискаме палци 👌

Буболеса - избухна с ЛХ този месец! Евала! Стискам палци 👌😘

Аз на ММ нищо не му спестявам. От прекалено дълго време се борим, че да му пазя психиката. Всичко си споделяме и тоя месец тестовете за О. заедно ги анализираме. Той ги купува също така, защото мен ме е срам ( не знам защо, няква моя лудост 😬😂).

Йоана , май няма да има сектантско тестване утре 😂 Бяхме много силни вилни в началото, а сега като дойде време си трайкаме 😂😂😂

Аз не бих отиша в “отчетни” никога. Мисълта за банда бременни жени с бушуващи хормони споделящи всякакви страхове ме ужасява 😬 Ще съм непрекъснато в някакъв филм.
Една приятелка беше в такава група и разправя за момиче, бременно в 7 месец как пише, че цял ден много я боли корема. В групата й пишат да не се притеснява, да пие магнезий и но шпа и няма смисъл да ходи на доктор за това. Послушала ги тя ( с всичкия си акъл..) и на др ден пише, че е изгубила бебето...
После как да влизаш в такива групи, когато си в най-уязвимия си период и четеш ежедневно постове на жени с проблеми/притеснения или безумни съвети. Имам достатъчно приятелки , с които да споделям и “отчетните теми” ми се струват яко психария , яко некст левел 😬😬

Общи условия

Активация на акаунт