Първа пролет пак настана и аз мечтая си да бъда вече мама!

• 23 950
  • 770
  •   1
Отговори
# 360
.

Последна редакция: пн, 11 мар 2019, 12:07 от Kantarion

# 361
Здравейте мили настоящи и бъдещи мами! Имам нужда от съвет...помагайте. ето го и моя случай...на 31 години съм и от Ноември 2015 правим опити за бебе. През януари 2017 ми правиха лапаро за отстраняване на кисти и съвсем начална ендометриоза, бях на инжекции Золадекс   6 месеца и от декември 2017 с нови сили всеки месец чакам двете чертички. Но още ги няма. Миналата седмица запазих час в клиника Радост във варна при др Алкан Емин за да открием евентуалната причина за липсата на бременност. Във вторник ми е вагиналния преглед и след това кръвни изследвания. Нооооо последният ми цикъл закъсня с 4 дни(дойде ми на 27 февруари). Правих 2 теста и двата отрицателни. Съответно ми дойде, но продължи само 2 дни, при нормални 7-8. Имам постоянни болки в кръста и ниско в корема като че ли ще ми дойде всеки момент. Тази вечер прокървих. И в момента продължава да е така. Тъмна кръв не обилно като цикъл но и не е само зацапване. Днес е 12тия ден от цикъла. Никога не ми се е случвало. Имам още два дни до прегледа и ще се побъркам. Какво може да е?

# 362
Хей , сладурки , пак сте изписали света Kissing Heart
Аз да ви попитам , този тест вече положителен ли е Thinking

Бубчеее стархотен тест , стискам палци да хванете яйцето Relaxed
Kantarion добре дошла Hug Аз съм в същото положение като твоето . Май месец правя 31 и хората около мен някак се чувстват длъжни да ми обесняват как ни е време да имам дете и как едва ли не гоня последния влак . В началото се впрягах , вече не ги отразявам . Даже съм чувала приказки от сорта и тонот мъж - оооо , ама вие кога ще правите дете , та тя е на 30 години , моята жена беше на 25 когато забременя и стана веднага ,ама на 30 си е опасно вече Joy Не се коси , всеки сам решава кога да предприеме тази крачка Kissing Heart
Deni , добре дошла и на теб . За съжаление не мога да ти помогна . Всичко ще е наред сигурна съм Kissing Heart

# 363
Оправи ме ти! 😂 Ами трайкаме си. Бях много навита ама като дойде момента за тест ми идва да потъна в дън земя. Писна ми от самотни чертички, нагледала съм им се... 😁
Добре дошли на новите!
Пожелавам ви да не се задържате много тук! Не, че не е хубаво при нас, но все пак.. Simple Smile
Кантарион , българина масово е много прост, неуместен и нетактичен човек. Не виждам защо се изумяваш на подобен род подмятания. Това е ежедневие 🤣 Хората са такива! Няма какво да посърваш, да ти става тъпо и да плачеш дори! Я не си хаби нервите, те като са родили на по 21 сякаш са хванали Господ за шушлека. Вие от колко време пробвате?
Тони всичко ще е наред! Нормално е да се страхуваш, ако не се страхуваше нямаше да е нормално 😂 Ние ще стискаме палци 👌

Буболеса - избухна с ЛХ този месец! Евала! Стискам палци 👌😘

Аз на ММ нищо не му спестявам. От прекалено дълго време се борим, че да му пазя психиката. Всичко си споделяме и тоя месец тестовете за О. заедно ги анализираме. Той ги купува също така, защото мен ме е срам ( не знам защо, няква моя лудост 😬😂).

Йоана , май няма да има сектантско тестване утре 😂 Бяхме много силни вилни в началото, а сега като дойде време си трайкаме 😂😂😂

Аз не бих отиша в “отчетни” никога. Мисълта за банда бременни жени с бушуващи хормони споделящи всякакви страхове ме ужасява 😬 Ще съм непрекъснато в някакъв филм.
Една приятелка беше в такава група и разправя за момиче, бременно в 7 месец как пише, че цял ден много я боли корема. В групата й пишат да не се притеснява, да пие магнезий и но шпа и няма смисъл да ходи на доктор за това. Послушала ги тя ( с всичкия си акъл..) и на др ден пише, че е изгубила бебето...
После как да влизаш в такива групи, когато си в най-уязвимия си период и четеш ежедневно постове на жени с проблеми/притеснения или безумни съвети. Имам достатъчно приятелки , с които да споделям и “отчетните теми” ми се струват яко психария , яко некст левел 😬😬

# 364
.

Последна редакция: пн, 11 мар 2019, 12:08 от Kantarion

# 365
Хей , сладурки , пак сте изписали света Kissing Heart
Аз да ви попитам , този тест вече положителен ли е Thinking

Бубчеее стархотен тест , стискам палци да хванете яйцето Relaxed
Kantarion добре дошла Hug Аз съм в същото положение като твоето . Май месец правя 31 и хората около мен някак се чувстват длъжни да ми обесняват как ни е време да имам дете и как едва ли не гоня последния влак . В началото се впрягах , вече не ги отразявам . Даже съм чувала приказки от сорта и тонот мъж - оооо , ама вие кога ще правите дете , та тя е на 30 години , моята жена беше на 25 когато забременя и стана веднага ,ама на 30 си е опасно вече Joy Не се коси , всеки сам решава кога да предприеме тази крачка Kissing Heart
Deni , добре дошла и на теб . За съжаление не мога да ти помогна . Всичко ще е наред сигурна съм Kissing Heart

Ммм, май ще е утре, трябва да се понасити.

Добре дошли, нови момичета. Дано бързо напуснете темата, благодарение на 2-те черти.

Вики, Макс се казва, на 2,5 год, кокапу- смесмка между кокер и пудел. Умнички са и любвеобилни.

Буби, орисала съм те- хайде!

Да видим тестове моля, стига сте се ослушвали. Много тишина настъпи и ме съмнявате.

За палачинките- всяка неделя, жива-умряла, пържа. ММ не обича хелти бърканици, така че си яде неговите убийствени нормални палачинки.

Оф, утре пак на работа. Тц!

# 366
Момичета,Туко-Що се сетих,че утре сутрин трябва да пусна кръв за прогестерона,а тази седмица изпих един куп лекарства за настинката дето ме беше хванала и сега продължавам да пия по един осцилококцинум на ден за всеки случай,та мисълта ми е знаете ли дали това може да промени резултатите? Забравих да кажа онзи ден на доктора,а в интернет не намирам нищо по темата...😱

# 367
Sunshine 00, според мен още не е положителен тестът. Може би утре ще стане, защото е доста наситена втората чертичка. Simple Smile

# 368
Струва ли ми се или някой пак се включва с “момичета, имам проблем, помагайте” няма добър ден, няма добър вечер, няма “абе здравейте, аз съм еди си кой, от еди си къде, приятно ми е...” аман! Хормоните ли ми бушуват или вече съм си свикнала с вас прекалено? Grinning

# 369
Йоана , Ааа не знам.. на мен в последните 6 месеца цикъла ми е на: 31,35,47,28,26,29 дни 🤣 Това, че днес ми е 32-ри ден на практика нищо не значи 😂
Като мина 47-я може да се замисля за един тест 😂 Дотогава: небременна до доказване на противното!

Сънче ,както знаеш хич ме няма с тия тестове ама май може още да се насити. При мен беше така и после 2 дни подред доста по-ярка..

Кантарион , прекалено много се афектираш. Пък и сте в началните месеци на опити, което трябва да те прави доста спокойна по принцип.
Ехеее ние ако сега започвахме с опитите нямаше да припаря ни до бегемама, ни до тест за О., ни до интернет. Щастие и разврат 🤣 това са едни от най-хубавите моменти. Давай го по-спокойно!

Дени, изчакай си прегледа след два дни! Едва ли е нещо много лошо Simple Smile Надявам се след това нещата да тръгнат в по-добра посока! Добре дошла и горе главата!😊

Джули поздрави на Макс! Да го намачкаш от мен! Пупуп като анимационен герой е!😍

Денимира разбира се, че не Simple Smile Прогестерона не се влияе от хапчета против настинка. Пускай си смело!
От осцилококцинум пък хептен нищо не се влияе 🤣 то това даже не е лекарство, а плацебо ефект на зрънца 🤣

Даяна честито за малките топчета ама аз не разбрах.. мислех, че кучо е мъжко 🤣🤣 и изведнъж някви бебета, биещи сърца в корема , викам си: Каквоооо?🤭😳 😂😂😂

# 370
.

# 371
Ох , благодаря ви ,момичета за орговорите . Бях се ошашкала малко , защото вчера тестът ми отчете едва едва забележима черта , а на предния ден беше доста по-наситена и съвсем се обърках Joy Аз все още съм болна и минах на Антибиотик , защото вчера положението зазля много .
Кантарионче , според мен постът на Даяна не се отнася за теб Yum

# 372
Съншайнче, 🥰😘😘😘😘 тебе чаках да ми отвориш очите в тая дилема! Знам ли и аз вече от Кво се влияят тия хормони,по друго си е да те светне някой по темата!
Кантарион,коментарът на Даяна е за адашката ми,която преди 1-2 страници влезе малко с гръм! Мрънкай си,ако не можем да ти помогнем,дано поне не ти пречим! Така му олеква на човек !

# 373
Сън00 заради това ошашкване спрях да правя тестове за О. Според мен пък е положителен ама... 😂 Действайте, ако можете за по сигурно!

# 374
.

Общи условия

Активация на акаунт