Първа пролет пак настана и аз мечтая си да бъда вече мама!

• 23 980
  • 770
  •   1
Отговори
# 495
Тадададаааам
Ето го и моя странен, духовит, но твърдо отрицателен тест. 😁 Е не плаках този месец, явно защото не вярвах да е станало нещо! А и с такава подкрепа от тук, някак ми е по-леко! 😊 Сега остава да си ми дойде, че хич не ми се ходи при прекрасната ми АГ. 🙄
Докато няма леля, нищо не е загубено. А и както каза ММ - всички ще забременеят от твоите съфорумки, кажи им само да не се отчайват и да се “щракат” по настойчиво! Grinning
Ще стане милааа! Hug

# 496
Даянка не пречи. Изписват го при болки в начална Б. Ако толкова не можеш да търпиш пий си. Аз лично чак като бъда повалена от нещо прибягвам до лекарства 😁
Съвсем вече не се надявам за Б след тази самотница... съмненията ми кривят в друга, лоша посока, ама ще видим до няколко дена. Благодаря ви, за подкрепата! Ще се нащракаме с ММ другия месец пак. 😁 То като е писано ще стане, няма какво да ги насилваме нещата 😊

# 497
Gerryka, ние с теб вървим заедно, ще се тестваме по сектантски. Grinning Много се радвам за зелената светлина!

Joanaa, да си гледа работата тоя тест, не е верен! Wink

DaqnaYordanova, но шпа се пие и при бременност, няма проблем. Simple Smile

Ivied, да благодариш на мъжа си за дозата оптимизъм, ще се щракаме, нямаме избор. Grinning

# 498
Sunshine - че пролактин имах предвид 😉! Свърши страх не страх изпих го преди 10 минути. След 7 дни пак 😣

# 499
Даянка не пречи. Изписват го при болки в начална Б. Ако толкова не можеш да търпиш пий си. Аз лично чак като бъда повалена от нещо прибягвам до лекарства 😁
Съвсем вече не се надявам за Б след тази самотница... съмненията ми кривят в друга, лоша посока, ама ще видим до няколко дена. Благодаря ви, за подкрепата! Ще се нащракаме с ММ другия месец пак. 😁 То като е писано ще стане, няма какво да ги насилваме нещата 😊

Ама естествено, Йоанкааа! Твоето бебе те чака много скоро готово да бъде нагушкано и нацелувано всяка удобна минута! Heart
Аз също много търпя на болка, ама смятай колко ми е неприятно, че да пия. Даже минава за 4 часа и пак почва да изтръпва Grinning Ще си го пия още малко, пък да видим после до събота.

Последна редакция: пн, 11 мар 2019, 21:50 от DaqnaYordanova

# 500
По едно цяло хапче ли? Едно сега и едно след 7 дни?
Лягай да спиш! Ще ти падне яко кръвното и ще те замота главата! Утре ще ти е така, цъкай кафета и вода доста Wink
Колко ти беше пролактина на теб?🤔

# 501
Добра вечер,дами.Знаете ли какво си мисля,че по това време на годината по принцип си е тегаво,освен разни несполуки и само още 2 седмици,така да се пораззелени и ние заедно с природата ще ни тръгне и ще станат нещата.Simple SmileЩе разцъфти новия живот за всяка от нас.

# 502
Да 1 цяло! Вече ми се замота главата .. ужас!! А не пия кафе изобщо!!! Много гадно това бе!!!! Незнам как ще повторя след седмица!!!

# 503
Gerryka, ако кафето не ти е приятно, пробвай черен чай.
Той също съдържа кофейн и ще ти повдигне духа при нужда. Като бонус има по-мек и приятен вкус от кафето. Simple Smile

# 504
Момичета , моля спецките по тестове за ову да се изкажат , защото аз още не мога да се ориентирам

Йоанка , прегръщам те , все още има надежда Hug

# 505
# 506
# 507
Момичета , моля спецките по тестове за ову да се изкажат , защото аз още не мога да се ориентирам

Йоанка , прегръщам те , все още има надежда Hug
Положителен! Хващай мъжо за ушите 😂 Бебеносна вечер ви желая! 😋❤

# 508
Sunshine00, за мен е положителен тестът.
Аз когато се съмнявам, правя следното. Заставам пред огледалото и обръщам теста към него. В отражението някак си е много по-лесно да видиш коя чертичка е по-тъмна. Или поне на мен ми е по-лесно. Grinning
Можеш да пробваш и да споделиш. Wink

# 509
Егати пиниза Joy

Общи условия

Активация на акаунт