Първа пролет пак настана и аз мечтая си да бъда вече мама!

• 23 966
  • 770
  •   1
Отговори
# 510
Положителен си еее! Успех с щракането. Grinning

# 511
Аз пиех по 1/4 и пак ми се замотаваше , представям си едно цяло 🧐🤨

Карай, ще мине, само утре ще ти е зле!
Не чети листовката, че големи гадории пише вътре! Аз като я прочетох си казах: ми аз по-добре направо да се хвърля от прозореца отколкото да си причиня тази бавна и мъчителна смърт 🤣🤣🤣

Истината е, че не е чак толкова кофти.
Не гледай, че пише месец след това да не се забременява, трима АГ лекари са ми казвали, че това са глупоси. То двама от тях даже бяха на мнение, че самия достинекс е глупост 😂😂😂 Ама изпих си го и аз... Wink Ей ме на жива съм! Пий утре нещо, което ще ти вдигне кръвното - количка, шоколад, водичка Wink

Сън позитивен отвсякъде 🤘 Успеех!

# 512
Sunshine00 ,   щракайтеееее 😂😂😂

# 513
Сън00 май са еднакви, нищо чудно след няколко часа тестовата ще е още по- ярка! Сега му е времето за любене 😂 щракане му е майката

# 514
Ей сега ако не ни нащтракат в другата група та на Stuck Out Tongue Winking Eye

# 515
Аз съм се отписала оттам. Хич не ми и дреме 😂 Те половината са душевноболни там 😂

Вижте какъв виц ми попадна:
Гинекологът към пациентка:
- А какви други контрацептиви използвате, освен вашият ужасен характер?🤨😃

😂😂😂😂

# 516
Нека да ни щракат! Имаме си фенове, какво? Champagne

# 517
По съвместно щракане да пада!
Значи това е официален термин използван от АГ. Няма място за подигравки. Да ходят на него да му се присмиват душевноболните да видите как ще ги ощрака набързо. И аз съм се отписала и не ме касаят!
Лека от мен! Nature Moon

# 518
  • София
Ахаха, момичета, къртите тая вечер! 🤣❤

Сънче, и аз да кажа - бягай да се щракате! Сега му е времето 😁

Пък тия в другата тема могат само да завиждат за остроумието, което се лее тук тази вечер! 🤣😝

Рокетче, много як номер! Ще го пробвам със сигурност! 🤗

Гери, официално добре дошла в редиците на бебеправещите! ❤ Сега ти е гадно, но е за хубаво, сигурна съм! Прегръщам те и не се шашкай много!

Джо! Докато няма леля, има надежда! Не е верен тоя тест, да го хвърлиш!

Последна редакция: пн, 11 мар 2019, 22:11 от Буболеса

# 519
Благодаря ти,  Буболесче!  Аз да ви кажа от страх да не сваля кръвното взех че го вдигнах 😂😂😂😂

# 520
  • София
Този термин “ щракане “ за първи път го чувам хахахаха Последният път Лекарката ми използва “ цъкване “ ... и аз бях о.О

# 521
  • Габрово
Щракане Joy кефи ме якооо Joy

# 522
Ооо моят е много тактичен, казва: “Имайте контакти” 😂 Гледам го и си мисля: “Ний контакти имаме, само разклонителите са кът!” 😂

Мисля вече да използваме думата щракане и вкъщи Wink 😂
ММ пак ще ме спука от подигравки заради тоя форум..😂

# 523
Моят ми казва, че единсственият начин да забременея е да спя без гащи 😂😂 Да е жив и здрав този човечец, обожавам го. Др. Христамян, Пловдив

# 524
я,тук и лафчета се пускали.Simple Smile Кодови думички,а? хаха благозвучни.Аз се сетих на един извънреден час в гимназията,когато ни попитаха уж модерните водещи младежта за грубото и отживяло "ч*ка*е.Защо се казвало така.Женицата  беше ентусиазирана как ще ни грабне с обяснението,че костенурките като го правели се чувало почукване....Последва едно масово ахааааааа и замислени погледи хахахахаххахахаха

Общи условия

Активация на акаунт