Първа пролет пак настана и аз мечтая си да бъда вече мама!

• 23 944
  • 770
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Моя мъж обикновено казва “ слънце сърдита ли си ми “ и отговарям с “ не разбира се “ и той “ ама слънце хайде да си легнем и да се сдобрим “ .... Понякога мъжете ме изумяват хах Но ще използвам “ щракането “ като термин, интересно ми е как ще реагира 😂😂

# 526
А аз току що се зсмислих как ако спя без гащи, ще съм или с цистит , или бъбречна инфекция на следващия ден. Трябва едно хубаво да се огащя, за да съм сигурна, че няма да настина. Аз сигурно затова вече сумати време не забременявам.

Вие загащвате ли се преди лягане?

# 527
Здравейте, момиченца-кокиченца! 😘
Йо, съжалявам за самотничката, но и аз съм на мнение, че трябва да видиш с първа урина резултат! ❤
Гери, стискам палци чакането да се отплати още този месец! ❤
Бубче, Рокетче, вие сте! Мъжете за ушите и усилено креватно джудо, ако ще и креватите да се разщракат! 😍
Кантарион, добре дошла! Чувствай се като у вас. Да, малко остро на моменти се реагира тук, но никой не го прави с лоши помисли.. Успех! 😘
Сън9051, тъкмо мислех каква молба да ти напиша, докато четях коментарите, но ти не си се отказала от нас! ❤
Добре дошли на новите попълнения! Дано бързо отидете към отчетни! 🙏
Бренди, Сънфлауър и Гери (ако не се лъжа) присъединявам се към вашето сектантско тестване на 1.04. 😁

Абе аз си взех китайски тестове и ме замислихте... Ама и първия месец ползвах от бг аптека (скъпарски да ги наречем) и пак не успях да я хвана тая ову... Сега сутрин и вечер правя тестове. Прикачам снимка, ако някой има желание да сподели мнение дали са добре нещата или сън взела от кофти китайските тестове 😅

# 528
  • София
А аз току що се зсмислих как ако спя без гащи, ще съм или с цистит , или бъбречна инфекция на следващия ден. Трябва едно хубаво да се огащя, за да съм сигурна, че няма да настина. Аз сигурно затова вече сумати време не забременявам.

Аз не се загащвам, но се увивам като бурито с олекотена завивка няма значение дали е зима или лято хах

# 529
Аааа ако ще е тайната в беззагащтването няма как да не изпускам момента..и с терлици спя аххаа..ей сега съм ги сложила, че ме заболя изведнъж гърлото и ми е мноого студено( ще ме цитираш ли а?)
Гери не се паникьосвай, изпила си го хапа , утре може нищо да не усещаш.
Йоанке и аз не признавам такъв тест, утре с първа урина. И мисли позитивно.
Мен такъв ПМС ме тресе и глад за сладко и така ми се приядоха палачинки покрай темата тук, че метнах една на фурна и омахах половината тава...
Сега хем ме боли гърло, хем ПМС, хем студ бррр

# 530
джули и аз съм от твоята порода, не само,че се загащвам, а и спя с чорапи. Бъбреците са ми слабото място и се пазя много. Също съм получавала съвети след секс да не става и да оставя душа за сутринта, е убедена съм, че направя ли го, ще се събудя с цистит, та и това не съм пробвала.

# 531
Ох, олекна ми. Все си мислех, че съм странна птица. То пижами, чорапи, завивки. Зиме лете все едно. Обичам да ми е топло и меко. Мм все вика, то докато те разопаковам и О свършила.
Сън и аз да дам разрешение за щракане Simple Smile
Йо, миличка, сега се чувствам виновна, че настоявах за тест. Ама няма лелка, нищо не се знае.
Никога не съм поставяла работата пред бебето. Не ми пука, ако ще за президент да ме изберат.

# 532
  • София
Мили дами, искам да попитам понеже имате много повече опит от мен в бебеправенето ... Онзи ден си правих тест — , днес на 7ми ден след ову имам леко зацапване. По принцип имам болезнена менструация и първи ден съм почти на легло, днес абсолютно нищо нито спазми, нито напрежение, нито нищо. Та някой може ли да ми даде адекватно обяснение по тема “ зацапване “ кога как и т.н

# 533
Blackwidow, ти рано си ги почнала тестовете като мен.
Ако искаш вземи си една кутийка от скъпарските и ги прави паралелно с тези от 12ти до 17ти ден примерно, за да видиш какво става. Пак прецени колко дена ти е цикъла и кога горе долу се очаква О.
Аз вече явно така ще правя, с тези китайските само ще се ориентирам горе-долу как върви насищането.
Само да вмъкна, че при мен, обратно на очакванията, сутрешните чертички са по-бледи от следобедните.
Мисля, че още някой беше забелязал подобно нещо, Буболеса ако не се лъжа.
Момичета, аз ви пожелавам лека вечер, че ми е много изморено вече, а трябва да спестя малко силички за ММ. Grinning

# 534
Мили дами, искам да попитам понеже имате много повече опит от мен в бебеправенето ... Онзи ден си правих тест — , днес на 7ми ден след ову имам леко зацапване. По принцип имам болезнена менструация и първи ден съм почти на легло, днес абсолютно нищо нито спазми, нито напрежение, нито нищо. Та някой може ли да ми даде адекватно обяснение по тема “ зацапване “ кога как и т.н

Как така онзи ден тест, а сега е 7ми ден след О? Ти след цикъл ли направи теста? И 7ми ден след О сперматозоидите са още в тръбите някъде... Mask

# 535
Да уточня за реторичния ми въпрос" ще ме цитираш ли"..отправен е към тези дами дето ни четат и постват в оназ тема, която не съм чела.
Да не се засегне някоя от вас.

# 536
  • София
Онзи ден направих тест понеже на мъжа ми му е много мерак да види || , иначе ову на 3ти , евентуален цикъл трябваше да е на 17.03 ... днес без болка 3 капки. Не за друго интересно ми е понеже от 10 години насам първи ден ми е най-ужасното преживяване стигала съм до припадъци от болка , а днес ... не

# 537
Разбрахме, споко Wink аз понякога спя само с гащи и пак се загащвам. ММ, като ме види, само цъка с устата. Много му е странно. Вярвам, че вече сте си го представили визуално 😂😂
Бейби ( сори обърках имената), тест за Ову си правила, нали? Да не ти тръгва цикъла? Или имплантация? Чела съм тука за момичета с 2-ра бледа черта още на 7-8 ден, но май са градски легенди, или по-скоро объркан ову ден.

# 538
  • София
Ходих на АГ последните 3 месеца след ову нарочно да видя дали всичко е наред, всеки път ми казваха че съм имала успешна О. Тест за нея не съм правила до сега. Освен да изчакам няколко дни да видя ще спре ли, ще тръгне с бясна сила ли .. от времето ли е ... Вече и аз не знам. Случвало ми се е да ми закъснява, когато съм била болна след употреба на лекарства, но никога да подранява с 6 дни. Това ме озадачи.

# 539
А пиеш ли накакви хапчета? Цитонамазка?
Може просто да ти подрани. Всичко си има първи път.

Общи условия

Активация на акаунт