Първа пролет пак настана и аз мечтая си да бъда вече мама!

• 23 939
  • 770
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Хапчета не, пиех фолиева киселина но получавам киселини от нея и ми казаха да я намаля и че мога даже да не я пия. Цитонамазка не съм правила, мислех ако и този месец ми дойде да си направя всички там прегледи и изследвания.

# 541
Blackwidow, ти рано си ги почнала тестовете като мен.
Ако искаш вземи си една кутийка от скъпарските и ги прави паралелно с тези от 12ти до 17ти ден примерно, за да видиш какво става. Пак прецени колко дена ти е цикъла и кога горе долу се очаква О.
Аз вече явно така ще правя, с тези китайските само ще се ориентирам горе-долу как върви насищането.
Само да вмъкна, че при мен, обратно на очакванията, сутрешните чертички са по-бледи от следобедните.
Мисля, че още някой беше забелязал подобно нещо, Буболеса ако не се лъжа.
Момичета, аз ви пожелавам лека вечер, че ми е много изморено вече, а трябва да спестя малко силички за ММ. Grinning

Рано, рано, колко да е рано 😄 Казах на ММ, че тоя месец ще я засека тая О, пък ако ще да става после на бебе... Затова от момента на "последната капка" от М и започнах тестовете да следя аджеба има ли я или не. Също и имам съмнения за ранна, защото започвах все от 11-12 ден с тестовете предните месеци...
Бейбибу, изчакай поне до 15.03. и тогава направи тест. Това прицапване може и да е от имплантиране. Стискам палци! 🙏

# 542
  • София
Всичко е въпрос на чакане и търпение Simple Smile пожелавам на дамите в О. Тази вечер да е тяхната вечер, другите и при нас ще дойде този прекрасен момент ! Много ви благодаря за отговорите и стискам палци на всички !!! Относно мен, със сигурност до някакъв резултат ще ви тормозя с въпроси хах

# 543
Момичета извинявам се не съм ви чела от началото на тази темичка бях много заета.
Но не мога да не ви споделя част от моите наблюдения.
Този месец реших освен електронните овулационни тестове паралелно със тях да правя и обикновени лентички .
По съвет на една девойка от форума си правих и сутрин и вечер.
Искам да ви кажа че час пик ми беше на 09.03.( Индикира се с едно усмихнато човече ,което стои на екрана 48 часа .)
На другия ден вечерта със другия ми електронен проверих вече беше празно кръгче което означава ниско LH .
Но това, което ме учуди е че лентичката по време на час пик беше една идея леко по - бледичка от контролната черта.
Едва днес 2 дни след овулация беше абсолютния същия наситен цвят като контролната .
Според мен е по - верен електронния , тъй като той ми съвпада с обичайните симптоми на О.
Описвам всичко това , защото мисля че ще бъде полезно като информация
( извинявам се ако не е), ако се чака прекалено дълго да станат наситени чертички може да се пропусне момента Simple Smile

# 544
Хммм само аз ли спя без гащи?? Thinking И сама като спя, пак съм без гащи. Много мразя нещо да ме стиска и да ми се овъртолва.
Ама пък ММ спи с гащи Grinning
Значи аз съм по тениска само, а той само по гащи. Но да ви кажа не бойте се, не е това тайната на забременяването.

# 545
С гащи, без гащи всякак спя. 😁 Бебе още няма...
Куки не се обвинявай, поне сега си знам! Че беше почнало да ме човърка малко. А според мен след закъснение няма значение май с коя урина се прави теста. 🤔
Да ви се оплача, събудих се от страхотни болки в левия яйчник, едвам стоя. Мирише ми на нещо лошо... Според вас да се стряскам и да бягам при АГ-то или да изчакам няколко дена, да видя дали ще ми дойде? 🤔😕

# 546
Йо, аз бих отошла на доктор. При наличие на силни болки, но аз имам висок праг на търпимост. Ако наистина не се седи от болка, отивай.

# 547
Куки не се обвинявай, поне сега си знам! Че беше почнало да ме човърка малко. А според мен след закъснение няма значение май с коя урина се прави теста. 🤔
Да ви се оплача, събудих се от страхотни болки в левия яйчник, едвам стоя. Мирише ми на нещо лошо... Според вас да се стряскам и да бягам при АГ-то или да изчакам няколко дена, да видя дали ще ми дойде? 🤔😕
Ако по принцип си с точен Ц и няма вариране и закъснения, бих отишла на лекар до ден два ако не дойде. Е, не знам и реално колко те боли. Ако е супер много си иди при всеки случай.

# 548
Направи един тест и отивай на доктор. Стискам палци всичко да е наред.
Момичета аз съм болна , много ми е зле и не знам как ще закарам даже детето на у-ще. Спах много лошо, цяла вечер сънувах темичката, някви постове и тестове. Мисля да си почина малко от темата, не заради вас, явно подсъзнателно ме тормози това бебеправене. Цяяла вечер само това сънувах.
Хубав ден момичета.

# 549
Йоанка, явно е от времето нещо. На мен ми закъсня 2 дни. Два теста отрицателни, много странни симптоми. И на третия ден - леля, съпроводена от много силни болки и обилни течове. Чакам да видя кога ще приключи тази гадост, че да си оправя данните в приложението и да се включа пак в късметлийското списъче.Heart
Май трябва да приемем, че два пъти годишно със смяната на сезоните и цикъла откача. И да спрем да се вторачваме толкова, че само психясваме.Hug
Желая ви прекрасен и слънчев ден, въпреки дъжда! Flowers Hibiscus
quote author=Joanaa link=topic=1099741.msg38366011#msg38366011 date=1552368413]
[/quote]

# 550
Добро утро, момичета!
Тадааааам, не знам дали сте виждали по-отрицателен тест 🤣🤣🤣
Моята ЛФ е 14 дни, на 15-я ми идва. Явно все пак дори с тестове за О. не успях да я “хвана” (ейй голям карък!!!), защото според тях трябваше да е на 24-ти Февруари и на 15-я ден след това да ми дойде. Да, ама не 😂 То даже сигурно съм нямала О. даже тоя месец и аз се чудя защо така нямам грам симптом за леличка.. 🤔😂

# 551
Еее Сън9051 имах надежди за теб! 😕 И все пак може да си била с късна О и тепърва да излязът чертичките 😁 Аз като оптимист да се изкажа.❤
Инъче след малко ще звъня на доки. М ми е мн точна, а щом не е Б става нещо. Имам доста голям праг на болка, какви ли не гадости съм преживяла. Не е чак ужасна болка, но доста боли, при всяко помръдване. 😕

# 552
Съншайнче, гушки мила! То и аз бямах О миналия месец. Явно е от сезона(да се надяваме)
Момичета имам един въпрос. Възможно ли е да предозирам витамини или някои витамини да не ми понасят? Питам, защото вече месец пия Актив мама на Допъл херц по една таблетка на ден, обаче се чувствам замаяна, гади ми се, не съм в кондиция. Същото време пия и чай от Гръмотрън по 300 мл на ден. Чудя се дали може да е от тях и да предозирам нещо. Мислех, че може да е пролетна умора, защото и много ми се спи, ама много дълго време продължи. И аз не знам.

# 553
Йоана, ако болката е много силна, аз предлагам да отидеш на док., но не се плаши. Излишно е, може да е просто по-силно ПМС. Аболютно съм съгласна с Brandywine, че може да е от времето.
Относно въпроса на babyboo за работата и бебеправенето, моята сигуация е такава, че аз седя на моята само и единствено заради опитите ни с ММ и, честно казано, се замислям дали си струва. Така че, нищо лошо няма да смениш работнито място, осибено пък за повишение, докато бебеправиш.
Сън9051, гаден тест бее, то и да сте хвАнали О. шанса пак не е голям за бебе, нали това си тотално чудо! Но това си е то - децата са чудеса. Ще стане бе, ще стане! Сигурна съм ❤ Без отказване (това ни е девиза на всички, хихи)
Куки и аз се чувствам така от една седмица, не пия кой знае какви витамини, може ако ходиш при АГ-то за контролен да попиташ, знам ли. Според мен е от женския месец Март, вчера при мен беше 20 градуса, а сега вали сняг. Главата ще ми гръмне от болка 😒

# 554
Звъни,  да! За най-сигурно и да си спокойна!
Аз също ще отида, ако до седмица-две не дойде. Той горкия така се надява, всеки път като му звънна, че искам да отида ,защото пак ми закъснява и веднага: “Има ли две чертичкиииии?Няма?! Дори бледи??!” 😂😂😂

Ама аз имах положителен тест за О. 😢
Чувствам се измамена! Еййй затова ги мразя тия тестове 😂

Куки, може разбира се! Аз не съм фен на вземането на витамини на поразия без причина и без изследване! Първо не всички витамини могат да се увоят ей така, трябват и минерали. Второ, не се знае дали ти нямаш определен витамин в излишък или пък просто тялото ти не го усвоява и като “налееш” още - тялото да реагира.
Трето, не всички витамини се взаимодействат добре. Някои, когато се приемат заедно се самоунищожават.
И last but not least - не винаги приема на витамини е задължително нещо полезно за конкретния случай. Ние малко сме свикнали, че пием ли витамини няма какво да стане, ама не е баш така Simple Smile

Изследвай си желяЗо, ако ти се занимава. Това са симптоми на липса на желязо Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт