Първа пролет пак настана и аз мечтая си да бъда вече мама!

• 23 937
  • 770
  •   1
Отговори
# 555
Сигурно наистина е от времето момичета тия изкуфели цикли Hug
Вчера пролет, днеска вали на парцали. Шантава работа. Head Band
Щракането продължава. Вярвам, че моя месец април ще донесе късмет! Flowers Herb

# 556
Е.Т, Сън9051, благодаря ви момичета! 😘Сънче, май ще го изследвам това желязо. Ама първо ще спра витамините, че сигурно резултата ще се повлияе от тях.

# 557
Момичета, наближаващият Великден е чудесен повод за една прекрасна новина 🤗❤

# 558
Сънче9051, това престо от старите ли е? Много ми лилавее контролната... Да се надяваме, че е грешен резултат! 🙏❤

# 559
Хей , момичета , добро утро Kissing Heart
Престото е от новите , но на мен ЕСТЕСТВЕНО ми се привижда някаква чертичка Thinking
Иринка е писала , че овуто с електронния тест не съвпадала с тази на лентичките , може пък тези лентички да не са супер точни и да не чакаме да се наситят напълно .

# 560
Добро утро момичета
Sunshine9051, Joanaa, съжалявам за самотните черти.
Jo щом има болка по-добре се консултирай с АГ.
 Тези дни аз гледам да не се заглеждам в нищо(симптоми, болки и т.н.), почивните дни се отдадохме с ММ на разходки, а сега работната седмица съм много заета, което за мен е добре, не се замислям много за минаващите дни, вече съм  6-7 дни след предполагаемата О и така по-бързо ми минават гадните 2 седмици.
Гери аз пия достинекс от октомври 2018 и не съм имала никакви оплаквания и странични ефекти (не казвам че ти няма да имаш всеки е различен ), като първите ми дози бяха по 2 хапчета на седмица,  но си го пии високия пролактин не е добра комбинация с забременяване, щом ти го е изписал док. И друго моя репродуктивен даже ме посъветава след забеменяване да продължа да си го пия и да не се съобразявам с листовката,  е моя пролактин беше много висок и затова сигурно.
Относно тестевете за ову, този месец не съм правила и мисля вече да не правя, само се измъчваме с тях.

# 561
Добро утро момичета,
Моят мъж го чака и иска дори повече и от мен. Сам ми следи овулация и цикъл и всичко. Последните дни всяка вечер сънувам, че съм бременна и съм сигурна, че накрая ще се случи когато най-малко очакваме. На мен лично са ми трудни и срещите с роднини и въпросите им от типа “ Има ли бебе, кога ще има , какво чакате още “ и т.н и т.н.
И при мен го има това, слава Богу не от близките ми роднини, но от "приятелки" с по две-три деца и ми е много неприятно. На 36 съм, детето като порастне щяло да ми вика бабо и ред подобни.
Като цяло ги отсвирвам и гледам да не им обръщам внимание, не контактувам с тях, ако не е наложително.
Усмихвай се и подминавай въпросите!
Всичко ще се нареди в един момент!

# 562
Чух се с доки, вече докато ми чуе гласа ме познава 🙄 Хвана ме срам... Следобед ще отида и ако е някоя киста незнам. Имам чувството, че господ ме наказва или си плащам за грехове от някой минал живот 😕 Много се отчаях и май ще се оттеглям от темата и бебеправенето. Нещо не ми издържа психиката и много ми се насъбра, а сега като стана така съвсем посърнах 😞 На ММ му стана доста гадно, като му казах, че искам май да спираме на този етап, дано ме разбере... Прегръдки момичета, ще ви стискам палци на всички! ❤

# 563

Добро утро, момичетааа!
Йоанкаааа, ако ще се почувстваш по- добре разсей се малко от групата и свързани теми с бебеправене, но да знаеш, че няма да е същата без теб и ще ни липсваш! И задължително след малко време се връщай! Няма такива работи да ни изоставяш, как така...
Желая ви спокоен и щастлив ден, въпреки гадното време! HugHeart

# 564
  • София
Добро утро, прекрасни!

Черпя ви с по едно зимно кафенце, че в София вали на парцали Grinning

Сънче, уф, тая самотна черта... Triumph Аз все пак си мисля, че докато лелята я няма, надежда има, така че стискам палчета! Heart

Джо, мила, не позволявай на такива негативни мисли да те обземат! Може би наистина месец-два почивка би се отразило добре на психиката, но не си мисли, че някой за нещо те наказва Hug Просто има и такива моменти. Виж какво ще каже доки и ще го мислиш натам. Прегръщам те много силно!

Бранди, Куки, Hug

Рокетче, по принцип е най-добре да се тества след обяд или привечер, защото пикът на ЛХ е сутринта, но му трябва време да се отрази в урината. Но пък при по-кратък пик наистина е добре да се тества и сутрин, и след обяд, за да се види по-добре какво се случва Blush

Прегръщам ви всичките! Heart

Последна редакция: вт, 12 мар 2019, 09:56 от Буболеса

# 565
Йоанка , на всички , които пробваме от дълго време , ни се е искало да се откажем в даден момент . Дай си почивка ако се чувстваш натоварена пък току виж станало . Прегръщам те силно , не се отчайвай . Проблемите се решават с действия и търпение , всичко останало е заравяне на главата в пясъка Kissing Heart

# 566
Joanaa, според мен иди на лекар, за твое спокойствие. Нищо не губиш. Моля ти се, не се отказвай от нас и бебеправенето. Sad Ако имаш нужда да се отърсиш, дай си 1 месец почивка, но после пак се върни!

Hiba., не се притеснявай, ако имаш нужда да се отърсиш и да се откъснеш от тези мисли, се отдалечи за малко от темата. Ние пак ще те очакваме после с добри новини. Simple Smile

Sunshine9051, аз нещо не мога да им повярвам на тези новите престо. Надявам се да е грешен и твоят! Simple Smile

Куки- Муки, възможно е. Аз като ученичка си бях взела някакви витамини, които бяха от А до Я и аз бях решила, че са много хубави, защото видиш ли сега ще си набавя всичко, което ми липсва, с едно хапче. На опаковката пишеше да се пия по 1 на ден. Първите дни се чувствах много добре и енергична, но след още няколко дни забелязах, че около 30 мин след като пия хапчето ми става много лошо. Тогава споделих с майката на една съученичка (медицинско лице е жената) и тя ми се накара кой ми е казал да ги пия така, можело да се натровя, та така ги спрях и не посмях повече.

# 567
Йоанка, както и момичетата са казали, всички имат моменти в които ги хваща отчаянието!
Аз не съм от отдавна чакащите, но минах това със сестра ми. 4 години ходене по мъките, сега има две прекрасни близначета.
Мисля, че човек трябва да е спокоен и тогава се получават нещата!
Успокой си душичката, всичко ще е наред в един момент!
Heart

# 568
Аз също сънувам темата и вас, даже снощи сънувах, че сме се събрали на живо и пием кафета и нещо се смяхме, но не знам защо виждах само Вики. Grinning Явно съм си я представяла по някакъв начин и обясняваше нещо и се смееше. Grinning Луда работа ви казвам, но не се натоварвам, смисъл, че не се чувствам натоварена даже и като ви сънувам, но зависи много от човека. Всеки има нужда от почивка в даден момент от всичко и всички. Hug
Аз да си помрънкам пак, че на колегите им писна да им мрънкам на техните глави. Боли ме всичко, кръста още повече, гаден ПМС все едно лелката ахА всеки момент да ме нагости, гади ми се, гърдите ми са вече като на Памела Андерсън и май май и за мен няма надежда този месец. Cry Чакам си кротко, кротко 4 дни, пък съдбата си знае работата, някак си си представях, че този месец ще е най- щастливия ми. Оффф, че съм мрънкалооо, ама нищо на вас може хахах Hug

# 569
Хора, утру. Моля ви кажете ми, как се успокоява душичката? Защото аз се опитвам и не става, нещо повредена ли съм, обсебена ли съм, не е минало достатъчно време ли? За поне 10-ти път го задавам тоя въпрос.
Йоанка, направи това, което би ти помогнало психически да продължиш. Не вярвам, че просто ей така ще си дадеш почивка и ще спреш за известно време, особено, като знам през какво си минала, станала си, изтупала си се и си продължила. След като отидеш на лекар  ще се успокоиш и ще ти олекне- тогава ги взимай тези радикалните решения. Сега виждаш най-черното, мислиш най-лошото, може би е примесено с ПМС и параноя и става много лошо в главата ти. Но е моментно. Дали така лесно ще спреш да го мислиш и ще си дадеш почивка? Споделяй с нас, мрънкай всеки ден, не се натрапваш, ние те разбираме напълно. Или не пиши известно време. Ти ще си го почустваш. Но не спирай, няма смисъл. Аз съм в това състояние 90% от времето. Много е смазващо. Прегръдки! Тях ги пращам наляво-надясно, безплатно Simple Smile
Вики ❤ Точно това казвах за тези мръсни Ову тестове. Разбити надежди месец след месец. Аз зотова все си чакам цикъла, без да си купувам тестове и да се надявам. Ако стане, все ще разбера.

Хиба, почини си и гледай да оздравееш. Тогава ще се заредиш, ще грейне слънце и на твоята уличка и ще си дойдеш. Гледай до 1-2 дни да си тук.

Общи условия

Активация на акаунт