Първа пролет пак настана и аз мечтая си да бъда вече мама!

• 23 943
  • 770
  •   1
Отговори
# 390
Идвам само да помрънкам, че няма за кого. ММ е яко във филма, днес пробвахче 3 пъти и нищо, виждам че се измъчва, но не и не, не става. Пиша го дъждовен този месец. А другият нито тестове ще правя, нищо. Оставям се на течението. Забранявам вече в нас темата бебеправене. Скрих се в банята поплаках малко и май вече ми е по добре. 😔😔😔
Просто няма на кого да споделя, никой не знае за опитите ни. Меън мрън. Имах нужда да го кажа на някой.

Съншайн влизам под прашеча, а на теб леко бременеене.

От 1 час се опитвам да напиша нещо, но все някой колега ми наднича и вече забравих на кого беше +++ , но тихичко честито и до финал.

На другите момичета, които днес са с отрицателни тестове, само кураж и сила, докато не дойде лелката нищо не е свършило.
Ах ах, много се е филмирал бедния ти Мъж. Те си преживяват също, нищо че основното се пада на нас. Наистина по-добре му кажи, че си давате почивка малко и секс само за кеф! Пък ти си следи и уж случайно го нападаш! Wink
ММ например беше отзивчив, знаеше кое какво, и доста време нищо не казваше, но сега ме е предупредил, че за второто не иска да участва в този филм пак. Направо избухна и бях Dizzy Face явно е държал в себе си, а е бил под стрес.

# 391
Добро утро момичета!
Благодаря за кафенцето Бубче. Да ти кажа моято О мина, исках да кажа, че чакам момичетата с тестовете. Къде се скатахте? Какво стана със сектантското тестване.
Ние днес сме си вкъщи, детето не е на у-ще.
Добре дошли на новодошлите.
Йоана много съжалявам, защо така се е притеснил ТМ, не му казвай повече нищо.

# 392
А довечера ще го пробвам пак, той сутринта на илзизане поне 10 пъти ми се извини и искаше даже на обедната да се приберем за една бърза любов, но му казах да забрави какво е било и довечера с нови сили. Дано се разсея днес на работа. Иначе говорим за всичко нормално, не се сърдя, разбирам го. Споделя ме, зяпаме тестове заедно. Нооо явно съм му вкарала филма сега или веднага и стой и гледай.

# 393
  • София
Добро утро момичета,
Моят мъж го чака и иска дори повече и от мен. Сам ми следи овулация и цикъл и всичко. Последните дни всяка вечер сънувам, че съм бременна и съм сигурна, че накрая ще се случи когато най-малко очакваме. На мен лично са ми трудни и срещите с роднини и въпросите им от типа “ Има ли бебе, кога ще има , какво чакате още “ и т.н и т.н.

# 394
Йоана , много съжалявам за случилото се. И аз бях на косъм да преживея същото този месец. Напрежението им идва в повече май. Трябва да ги щадим щото са ни по-чувствителни момчетата.
Аз съм трети ден с болки от дясно и се чудя вече дали не е ЗФ???

# 395
Брей, забравих да го коментирам това, та сега се подсетих. Момичета, я поемете дълбоко дъх и ги стегнете тези хора и близки около вас. Значи аз забременях тамън преди да навърша 33. Никой никога дори не е повдигал темата като ли така нахално да ме пита. А предполагам, че сте по-млади от мен. Но предполагам, че сте и от по-малки градове, там действително манталитетът в това отношение е по-друг. Сигурно е адски неприятно да ти говорят така, особено пък ако опитваш. Затова знам, че не на всеки му е в характера, но съберете сили и поставете ги на място. Опитайте да намерите и извън форума приятели, които да ви подкрепят. И дано бебето стане бързо та да се кортулисат (както казваше баба ми от село Joy ) всички!

# 396
Олее момичета благодаря за подкрепата! ❤ Много сте милички, но ще ви разочаровам 😕 Няма лелка, но и тест не направих. Все още съм твърдо убедена, че ще ми дойде всеки момент. Тази сутрин толкова ме боля корем, че реших, че няма смисъл... Ходя от 4 дена с превръзка даже 😂 Иви хубаво си спя, но пътувах тази сутрин за София и за това така..
А да ви обадя- Пътуваме си с още двама човека в колата и на Български извор го видях оня щъркел и като почнах да се смея 😂😂😂  Свиват гнездата още, ама като ги свият идват с пълни сили и бебета към нас! 😁❤
Йоанка съжалявам за случилото се, за жалост мъжлетата са с по-слаба психика от нас! Все пак пожелавам успех, има време! Действайте с пълни сили днес ❤

Последна редакция: пн, 11 мар 2019, 10:38 от Joanaa

# 397
Babyboo,то и моя изперкваше с бебеправенето на първото.-...А сега вече е толкова изчерпан,че напълно се е отказал и мисли за внуци.Дано да ги преварим с още едно все пак..

# 398
Здравейте нека ви споделя и моята история 6 мъчителни години и не става писва ми или ще вляза във лудница накрая или не знам ходих при доста лекари всеки казваше различно наливаха ме със хапчета но резултат намаше и във крайна сметка не се отказах отихох при спициалист за репродоктивна медицина но и там някак ударих във греда всякаш понеже не сме много ок финансово бяха зами за изледвания и така нататаък и се надявах че ако наистина някакав проблем ще мога да се флюча във някой фонд но не неставам и така иследваха мъжът ми ок е изследваха ми тръбите ок са ами сега попитах аз отговорът беше инвитро а защо след като съм ок защото АМХ ми намалява ами ок де но това нее ли нормално.Казах си ок тогава ами поне мога ли да кандидатствам поне за един опит защото си нямам идея ка ще стане иначе последва отговор нямаш шанс да те одобрят защото реално нямаш пробле и така общо взето.Извинявай те за грешките но когато говоря и пиша по тази тема не оглеждам особено какви грешки допускам объркана и се чуствам ма самото дъно

# 399
Не си сама Марги ,аз също съм там.Споделяй каквото намериш за добре.Дано се случи чудото при теб!

# 400
Маргарита , тъжно е това което казваш!
Аз те разбирам !
Моля те отиди на правилното място на преглед и направете там една спермограма!  

В момента се обсъжда ,че стойностите на АМХ ще се променят от 0,5 мисля че ще започват.
Провери пак тръбите!

Може да провериш как седи въпроса с финансиране от общината в която си.

🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

# 401
  • София
Брей, забравих да го коментирам това, та сега се подсетих. Момичета, я поемете дълбоко дъх и ги стегнете тези хора и близки около вас. Значи аз забременях тамън преди да навърша 33. Никой никога дори не е повдигал темата като ли така нахално да ме пита. А предполагам, че сте по-млади от мен. Но предполагам, че сте и от по-малки градове, там действително манталитетът в това отношение е по-друг. Сигурно е адски неприятно да ти говорят така, особено пък ако опитваш. Затова знам, че не на всеки му е в характера, но съберете сили и поставете ги на място. Опитайте да намерите и извън форума приятели, които да ви подкрепят. И дано бебето стане бързо та да се кортулисат (както казваше баба ми от село Joy ) всички!

Интересното е че аз съм на 27 години а той е малко по-малък от мен и двамата сме кореняци софиянци. Но има хора и хора хах

# 402
Хубавото е,че дългочакащите бебчета момичета като мен,особено тези които нямат още и едно дете имаме възможността да ни се случи не просто бременност,а ЧУДО за нас и за близките ни.Но ЧУДО без страдание ,болка и търпение не съществува,а колкото са по-големи те,толкова и чудото е по-голямо.Както в магазина за по-ценните неща цената е по висока.Изпращам Ви виртуален музикален поздрав.Тази песен е тъжна,но ми изкарва преглътнатите сълзи навън и някак ми чисти обремененото подсъзнание.За това я споделям,дано ви хареса .НЕ СЕ ПРЕПОРЪЧВА ЗА БРЕМЕННИ!
 https://www.youtube.com/watch?v=mVGa5dGmXlU

# 403
Страхотна е благодаря за подкрепата много е лошо да си сам във такъв момен казвам сама защото моите приятелки са майки и не са минали през всичко това и няма как да ме разберът:disappointed:

# 404
Здравейте и от мен,

Аз тези дни се занимавам и съм притеснена с детето, което изкара някакъв вирус и сега направи усложнения Sad та ходим по лекари. Изобщо този месец имах толкова притеснения и напрежение, че се съмнявам да е бил нашият месец. Знам, че трябва да се отпусна и успокоя, но за съжаление не винаги е възможно.

Иначе от днес (или утре, не съм била сигурна кой точно ден е била О) навлизам в периода 7 дни след О, когато обикновено вече ме сърбят ръцете да направя някой тест. И вече повече от 1 година - неуспешни. Но ще се опитам тази седмица да изчакам до края, за да мога да си се понадявам по-дълго време Simple Smile

Тони Simple Smile честито Simple Smile пожелавам ти спокойствие и хубави емоции през следващите 9 месеца Simple Smile

И аз се надявах груповото тестване днес да покаже много двойни чертички, стискам палци на момичетата, които чакат.

Хубава и успешна седмица Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт