Първа пролет пак настана и аз мечтая си да бъда вече мама!

• 23 949
  • 770
  •   1
Отговори
# 375
.

Последна редакция: пн, 11 мар 2019, 12:09 от Kantarion

# 376
  • София
Здравейте мили дами, от много време чета различни теми в този сайт и най-накрая се реших да споделя и аз. От декември месец с моят приятел се опитваме да имаме бебче. За сега сме виждали само една чертичка. Разликата този месец е че следихме овулацията. До сега не сме го правили понеже водим редовен полов живот и сме били на принципа, че ало трябва да стане ще стане. Ову ми беше на 03.03 и МЦ трябва да дойде на 17.03. Днес направих един тест - отрицателен. Аз лично се чувствам по-различно, малко напълнях последните две седмици, не ми се прави секс толкова, повече ми се почива и спи като цяло. Нямам с кого да говоря за това очаквам мнения и съвети Simple Smile)

# 377
.

Последна редакция: пн, 11 мар 2019, 12:09 от Kantarion

# 378
  • София
Драго ми е-още някой,който търси разбиране и отговори.И ние сме от скоро в опитите и когато човек се вглежда/следи да забележи нещо различно може да помисли за нещо ново усещане,което по принцип имано не му е отдавал значение и мисля,че повечето от дамите тук ще се съгласят.Идеята е,че мнителността,че нещо е по-различно през първия месец,преди закъснение си е живо ходене по въже Simple Smile всичко е възможно.Аз дори миналия месец имах аритмия и потърсих какво кога е възможно,тъй като имам  вродан пролапс на миокарда-не бях попадала това да има отношение специално за начална бременност,вече когато има нарастване на плода разни смущения,промени в сърдечната и харносмилателна системи са абсолютно нормални и при абсол'тно здрав човек.Моята идея е да има търпение до закъснение,за да няма подхранване че работата е станала,ако очакванията са големи е по-трудно ,ако не е станало.Simple Smile Всичко с времето си.

Именно, моят приятел постоянно ме успокоява и ми се кара като чета какви ли не неща и как не трябвало да пресилвам нещата и т.н и т.н. Стискайте ми палци, дано март месец да ми е на късмет и като цяло тази пролет. На всички в групата го пожелавам!

# 379
Babyboo - Според мен ти е адски рано за тест, има цяла седмица до датата на М. С ранно тестване освен разочарование, няма какво да изпиташ! А тези симптоми няма как да се дължат на Б, защото такава реално все още няма. Може би тепърва, ако е станало нещо ще има имплантиране, опитай се да не си самовнушаваш симптоми и да търсиш такива, няма смисъл! 🙂

# 380
Добро утро, момичета!
Хайде не се ослушвайте, днес е денят.
Сърбят ме пръстите да пиша поздравления 😘
Лека седмица и дано има повече двучертичкови тестчета! 🌷

# 381
Здравейте!И аз си направих тест тази сутрин вдъхновена от идеята за сектанското тестване-отрицателен е.До цикъла имам още 4 дни и не си падам по ранния тормоз на психиката.При мен обаче в събота  се очертава много тежък служебен ангажимент свързан с пътуване ,напрежение,подготовка  и огромна отговорност,та за сега ще си продължа с пустата му работа...

# 382
  • Велико Търново
Здравейте и аз от сектата - вчера ме подмина лелката, чаках сутринта с нетърпение.....
Е, самотна черта ....
По принцип съм по часовник с Ц ще видим.
Момичета, хайде чакаме ви, направете деня ни хубав!
Йоанка, хайде не се помайвай, чакаме те! 🤗 💕
FBID - нищо не е загубено, имаш време стискам палчета ☺💗

# 383
Ей 54 коментара! И имаше + тест все пак! Ама момичета вие не спите.... аз като лягам с кокошките и изпускам целия среднощен екшън!

Jo ти с тия постове в 5, в ранни доби, много ме съмняваш, че сън не те е ловил и е имало тест, тест, тест! Grinning каквото и да е показал ние сме с теееееб! Дано да е + де ама no pressure! Grinning
БубОООлессс с голямо О Joy изпращам положителна енергия за улов на яйцето, вие сте полови атлети с ТМ, и не ви мисля. Хайде едно бебе стрелче Heart Eyes

Поздрави на новите попълнения във форума. Дано тук намерите каквото търсите и бързо да имате повод да отлетите!

Стискайте палци тоя моя док вече да ми даде дата за лапарото, че накрая сама ще си посегна! Expressionless

На всички желая според фазата на МЦ : търпение, действие или ново начало! И хубав дееен! Nature Sunny

# 384
Здравейте момичета, да се запиша и аз Simple Smile
Нова съм в темата на писане, но на четене съм отдавна Simple Smile
На 36г съм, от 3 месеца правим опити Simple Smile
О. ми беше на 26.02, на 14 ти /не/ чакам лелката и ме сърбят ръцете за тест!
Нямам никакви усещания, само гърдите ме болят, но сестра ми нямаше никакви неразположения през цялата бременност / с близнаци/ и гледам да не се самонавивам Simple Smile
Пожелавам на всички прекрасна седмица и много хубави чертички!

# 385
Минавам само да ви наръся обилно със синьо преди сектанското тестване! Силно стискам палци за две черички и направо пращам тези дето чакат за тест 😀

Не се бях записвала досега в темата, но пък си ви четях най-редовно.. Много момичета ми се губят, дано всичко е наред с тях 🤔

# 386
Kantarion поста ми не се отнасяше за теб. Доколкото помня ти с първия си пост се представи, за по- горен коментар го написах, спокойно. Blush

Вики мъжко ми е кученцето, жена му ходихме да гледаме. Grinning

Желая ви хубав ден (въпреки, че е понеделник и аз съм от 8:00 до 19:00 часа на работа Rolling Eyes )
Целувкиии Heart

# 387
Идвам само да помрънкам, че няма за кого. ММ е яко във филма, днес пробвахче 3 пъти и нищо, виждам че се измъчва, но не и не, не става. Пиша го дъждовен този месец. А другият нито тестове ще правя, нищо. Оставям се на течението. Забранявам вече в нас темата бебеправене. Скрих се в банята поплаках малко и май вече ми е по добре. 😔😔😔
Просто няма на кого да споделя, никой не знае за опитите ни. Меън мрън. Имах нужда да го кажа на някой.

Съншайн влизам под прашеча, а на теб леко бременеене.

От 1 час се опитвам да напиша нещо, но все някой колега ми наднича и вече забравих на кого беше +++ , но тихичко честито и до финал.

На другите момичета, които днес са с отрицателни тестове, само кураж и сила, докато не дойде лелката нищо не е свършило.

# 388
Добре дошли на всички нови момичета. Всички ваши емоции не са ни чужди, споделяйте, плачете, радвайте се, не таете нищо в себе си. Прегръщам всяка една от вас!
Sunshine42-прекрасно е да те видя отново.Благодарим за прашеца.Целувки на теб и бебчо!

# 389
  • София
Добро утро, момичета!

Черпя ви с по едно кафенце, да заместя Наталчето Blush

Сънче42, благодарим за синичкото! Hug Момичета, Сънчето ви праща за тест, това е на хубаво!

Иви, добавям и твоята положителна енергия към хубавото купче, което струпахте, и вярвам, че ще стане работата! Heart

Сънче00, мисля, че днес вече трябва да вади очи! Вчерашният ми се струва още отрицателен, но съм сигурна, че днес ще е +++, стискам всичките палчета!

Добре дошли на новите момичета! Сънче9051 го каза много правилно - да не се задържате дълго по хубави причини, иначе си е хубаво при нас Hug

Джули Hug Отсърдихте ли се с ТМ?

Йоана, има ли шанс да хванете айчицето тази вечер? Явно ТМ е по-чувствителен на тази тема, просто не му споделяй инфо за овулации и т.н., да не ги мисли. Ние тук ще те подкрепяме и ще сме отдушникът за тези теми Hug

Прегръщам ви всичките и ви пожелавам страхотен ден и още по-страхотна седмица!

П.С. Момичета, чакаме ++++ тестчетаааа! Heart

Общи условия

Активация на акаунт