Първа пролет пак настана и аз мечтая си да бъда вече мама!

• 23 983
  • 770
  •   1
Отговори
# 480
Сън9051 не е от инат толкова, колкото от страх... Ще видя гадната самотна черта и ще плача, много съм чувствителна. 😕 Инъче тест не съм правила, седи ми в чантата, когато ми прещрака да го направя. За мен вие не сте просто жени от бг мама, доста от вас чувствам близки!  Имам тромбофилия и АГ-то каза, че уж до 6-7 седмица не е фатално да не съм започнала терапията, но е хубаво веднага след + да се почва. А наистина всеки път хванейки теста и ме заболява, все едно ми идва и го пускам. 🙄
Джули много се радвам, че нямаш патка 😂😂😂
Ами аз предната Б имах болка в матката точно около датата. Като го обсъдих с АГ се оказа от импантирането тази болка и зацапване, та от тогава се ориентирам с матката. 😁 А и нали ме гледаха на ехограф, горе долу знам къде е. 😁
Хибче дано това ято над теб ти е късметлийско! 😊

# 481
Йоана ,разбирам! Simple Smile Ти си преценяш най-добре и знаеш как да се самосъхраниш! Прегръщам те!😊

Аз уж съм запозната добре с анатомията на човешкото тяло. Знам кое къде се намира , не само гинекологично, знам и другите органи къде се “крият”, обаче като ме боли по време на менструация - хабер нямам ендометриума ли е, матката ли е, яйчник ли е, тръба ли е..🤭🤔
Яко ме стяга долу всичко 😬
Като ми правеха ЦС ме заболя за малко и мислех, че е матката. Оказа се, че не 🤣
Тогава др-а ме пита: искаш ли да ти казвам сега какво правя или искаш да си в неведение?!
И аз: Ооо ма как! Казвайте ми 🤣
И той: “ Добре, вземам малка пинцетка, с която леко щипвам шийката на матката, за да мога да я хвана и да вкарам вътре катетъра”при което аз усещам мнооого гадна болка и само си представих как я е “щипнал” и му казах:Да, Да, добре спрете, не искам да знам 😂
Та така , но аз мисля, че да не си сензитивен е по-добре. Иначе аз специално бих изчаткала още повече!

# 482
Йоанка, аз съм имала ЗФ, който последствие е станал на киста.... не съм разбрала нищо, до момента, в който не се е пръснало това жълто тяло... Това, което мога да кажа аз по спомен е, че 2 поредни цикъла имах по-болезнено ПМС. Няколко дни преди да се спука ме болеше яйчника много, болка подобна на О. Болеше ме конкретен яйчник и си мислех, че просто О. По време на секс помня, че доста силно пробождане усещах...Когато се спука изпитах адска болка, беше ужас, все едно ме режат с нож. Оказа се, че целият яйчник се е спукал и имах доста голямо количество кръв в корема.
Не искам да те плаша, не се стресирай, честно казано преди да стане цялата беля не съм си и помисляла за нещо такова и не съм отчела проблема. Отиди на преглед, но аз мисля, че тестче първо може да направиш. Надявам се да е бебченце ❤
А за тест при мен, наистина не вярвам да сме направили каквото и да е, секса този месец беше скандален при нас, може да се сравни с контакт на семейство с 40 години брак( срам, ама казвам си истината)  😂. Боледувахме, после рождени дни, работа и кофти смени... шанса е минимален просто! Хихи, това е и причината да не съм направила 20 теста до сега! Мисля да купя МВИ, защото ЦС аз нямам... никаква... бихте ли ми препоръчали аптека?

Последна редакция: пн, 11 мар 2019, 19:06 от E. T.

# 483
Пу колкото щъркели има в небето, толкова бебета в групата. ( малко ми бяга римата, ама вие си бе разбрахте нали?)

Значи как можете да чакате да имате закъснение и още да не сте припикали 616267227 теста, не знам. Аз още преди датата съм направила поне 2. 😂😂😂
А представям си да имам и закъснение, ще правя тест на всяко пишкане. А дано!

А преди малко теста ми за Ову беше толкова отрицателен, че не можете да си представите 😂.
С Мм поговорихме, казах му че ако не е тоя месец ще е другият, а милият ми сподели че толкова се сдухал като знаел че само 2 дни в месеца са важни и се шашнал че дошли 😂😂 голям филм, но го взимам на сериозно и му казах че го разбирам. Иииии чудото се случи - голяма любов беше. За протокола ден преди положителният тест се обичахме и ден след него. Дано сме хванали златното яйце. А междудругото Мм ми завикал, ама утре пак да пробваме за по сигурно. 😂😂😂 да се смея ли да плача ли.

# 484
  • София
Рокетчеее, положителен тест ли няма да има?! 🤣 Ей, как се зарадвах на тая гледка, страхотен + тест, хващай мъжО за ушите и се отдавайте на любов! И днес, и утре ❤️

Йоанка, според мен сте супер с тези опити! То след + тест овуто не е веднага, а вие вече имате семчовци в засада, така че изобщо не го мисли 🤗

Джо, имам предчувствие за теб! Нямам търпение вече утре да кажеш какво е положението.

Сънче, много ми хареса разказа от операционната зала 🤣 Щом ти не си искала да знаеш повече, представям си какво е...

Джули, изключително щастлива съм, че нямаш патка 🤣🤣🤣

И аз все се чудя какво точно ме боли, 'щото определено нещо ме боли. След ЦС и подробното ми вглеждане в снимката, вече мога да кажа точно къде има яйчник (не ме съдете, мислех си, че са по-високо 🙄). Е, днес като написах, че вече изпитвам известен дискомфорт, започна съвсем да ме стяга 🤣 Доста неприятно чувство, особено като сядам... Егати ову-то, дано не е нещо друго 😕 А тамън си мислех, Еййй, този месец пък нищо да не ме боли!

Направих си още един тест, пак е доста наситен, но вече по-малко от контролната.

Прегръщам ви всичките! ❤️

Последна редакция: пн, 11 мар 2019, 20:27 от Буболеса

# 485
  • София
Прекрасни дами, имам глупав въпрос. Виждам че тук коментирате главно физически състояния, промени и т.н
Някоя от вас имала ли е съмнение да отложи бебеправенето заради повишение в работа ?

# 486
Аз по повод на тестовете за О само да кажа, че се радвам, че не съм някой лаборант, че сигурно всеки ден щях да си точа кръв и да следя LH. Grinning

# 487
babyboo не мисля, тука май всички сме с болната амбиция да видим 2 чертички, а след 9 месеца да ние в ръцете, малко, ревливо човече. Но нека ако има някой, който се припознава да каже.

Мисля че беше миналата седмица, някой писа че си бил напипал подутина в областа на матка- патка или беше яйчник. Е вчера и аз докато взимах редовният неделен душ 😂😂😂 (да не си помислите че само в неделя се къпя) имах цял ден болки от едната страна, надут корем и режещи болки. И какво да напипам, точното от страната която ме болеше напихах нещо надуто, с размер на слива 😂, което определено го нямаше от другата страна. Не знам кой беше писал, но и аз така.

С рист да ме цитират в другата група, много ми дреме СЛИВИ, само да ви кажа!!!

# 488
Мили ми форум дружки,  днес бях при доки да ми даде официално зелена светлина.  Е даде ми я, всичко било наред освен жълто тяло в ляв яйчник. Преди 4 месеца ми изписа dostinex за намаляване на прогестерона, но аз като прочетох противопоказанията тогава и реших да не го пия. Днес така ми се накара... направо ме попиля!  Обещах чинно тази вечер да го изпия. Той ми каза че нямало проблем ако забременея но на листовката пише, да е минал поне месец преди забременяване! !! Ще се побъркам...Това жълто тяло ми предизвикало симптоми като гадене и т.н. Иначе съм имала заради него овулация точно преди цикъла а сега имам в десен яйчник фолклор 15 мм на 8 ден от цикъла. След 5 дни да очаквам ново О. Каза ми ММ да ме " щракне" поне 2 пъти през ден 😂. Ако не забременея до 3 месеца ще ми продуха тръбите!  Това е от мен! Рокетче, Буболеске,  аз съм малко след вас ..Няма да чакам на 31.03. Успех на всички овулиращи и не чакащи тези дни!
.

# 489
На мен ми дойде гадната лелка ,но какво да ке прави и аз с моята лудост направих 4 теста преди лелката.
Аз да ви кажа забременявала съм два пъти и съм нямала никакви симптоми ....просто направих теста и видях двете черти
Сега то не беше симтоми ,то не беше чудо и накрая нъц Stuck Out Tongue Winking Eye
И аз съм правила цветна снимка - същия мисец се пазихме и на другия бях бременна.

# 490
Днеска всички сте много духовити, и някак много забавно и увлекателно пишете! Кискам се на често на често. Grinning Flowers Tulip

# 491
Тадададаааам
Ето го и моя странен, духовит, но твърдо отрицателен тест. 😁 Е не плаках този месец, явно защото не вярвах да е станало нещо! А и с такава подкрепа от тук, някак ми е по-леко! 😊 Сега остава да си ми дойде, че хич не ми се ходи при прекрасната ми АГ. 🙄
Гери залявайте се здраво и този цикъл да ти е бебеносен! ❤

# 492
Gerryka, официално Добре Дошла в редиците на бебеправещите! Flowers Hibiscus
Да не се задържаш много, много.
Ако имаш доверие на Док, слушай какво ти казва и изпълнявай. Ние много четем и се информираме, но не знаем и не разбираме всичко. Специалистите, освен теорититично са много добре подготвени и практично, защото през техните ръце минават много случаи. Така че, действайте смело щом ви е дадена зелена светлина.

Бубе, ей сега звъннах на ММ да му  кажа, да си запази сили за след работа, че ще има джиджи-биджи. Grinning Той тези седмици ще замества колега и ще кара малко нощни смени, така че по никое време ще бебеправим, но какъвто ни е късметът. Simple Smile

Jo, сега видях теста. Защо не пробваш един с първа урина. Ако е била късна овулация може още да е рано за "тест по всяко време". Нали знаеш какво казваме тук, че докато не дойде гадната лелка надежда има. Прегръдки! Flowers Tulip

# 493
Джо , значиии не вярвам! Докато не е с 1-ва урина, хич не ми го хвали! 🤣🤣🤣

Йоана , много си забавна 😂😂
Много ми харесват бисерите ти! Simple Smile Дано да сте нацелили!

Рокет ето, че имало О. Wink
Купувай от хубавите тестове. Аз мин месец дадох за три кутии Овю - 30 лв. 😂Ама не ме е яд Wink

Буболеса айде да сте хванали и вие ИЦЕТО(както казва моя племенник на 3) 🤣

Слънчогледке , аз и други неща щях да си изследвам, мани!😂😂

Бебибоо не!😂 Не спирам бебеправенето по никакви поводи 😂 Сменила съм за две години две позиции, последната даже в нова фирма - от два месеца съм там! Грааааам не ми дреме , имам приоритети, работата не е един от тях 😂😂
Единствено го спряхме , когато бях в инфекциозна болница с 40 градуса темп. 😂 ( Май съм ви разказвала как ме приемат 4 дни преди Ц и ми казват, че съм дармадан - черен дроб, далак ала бала, инфекцията ме е засегнала яко, мононуклеоза, трябва да пия два вида АБ и да ме приемат да ме следят. Аз поглеждам доктора и викам: АМА МОЖЕ ЛИ НЕЩО ПО-СЛАБО ТАКА, че май съм бременна? Той се изцъкля човека(тая болест е несъвместима с бременност) , поглежда ме и казва: КОЛКО ДНИ ВИ ЗАКЪСНЯВА?!? Правихте ли тест??? В коя седмица сте??? И аз: Ааа, не бе, човек, аз ЧАКАМ ДА НЕ МИ ДОЙДЕ СЛЕД 4 дни 🤣🤣🤣 - голям срам брах тогава, казвам ви!!!)

Гери, много се радвам, че се връщаш в редиците! За да не спамим темата може да ми пишеш на лично за достинекс, много съм богата на знания там. Ама как така да сваля прогестерон?? Пролактин нямаш ли предвид? 😂

# 494
babyboo не мисля, тука май всички сме с болната амбиция да видим 2 чертички, а след 9 месеца да ние в ръцете, малко, ревливо човече. Но нека ако има някой, който се припознава да каже.

Мисля че беше миналата седмица, някой писа че си бил напипал подутина в областа на матка- патка или беше яйчник. Е вчера и аз докато взимах редовният неделен душ 😂😂😂 (да не си помислите че само в неделя се къпя) имах цял ден болки от едната страна, надут корем и режещи болки. И какво да напипам, точното от страната която ме болеше напихах нещо надуто, с размер на слива 😂, което определено го нямаше от другата страна. Не знам кой беше писал, но и аз така.

С рист да ме цитират в другата група, много ми дреме СЛИВИ, само да ви кажа!!!

Азз, аз бяяях! Признавам си, СЛИВИ от другата група! Joy Ето, че не съм луда хахаха
Аз да питам дали не пречи, че си взимам но шпато по 3 хапченца на ден? Че само така ми минава изтръпналото ниско долу и бодежите. Но шпато даже е в ползва понякога при Б, нали така беше? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт