Какво направих днес за себе си? - 4

• 46 882
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
Аз пък ходих да ми потегнат колелото, ще го взимам в Гърция! Търпение нямам...

# 211
Още теменужки си купих Blush
И едни обици. Предрождена депресия боря все пак Grinning

# 212
Тренирах, отдадох се на почивка в следобеда, като си направих кафе, сок и четох книжка на терасата на слънце Simple Smile

# 213
  • Street of Dreams
Моят рожден ден съвсем не е скоро, но какво ли не си купих тези дни, а имам и пълни колички в няколко сайта. Не знам какво ми става.

# 214
Чак ме е срам да се похваля... Още цветя Blush

# 215
  • ул. "Мечтание"
Честит празник, прекрасни дами!

Днес си поръчах нов е-четец. Simple Smile И този път се поглезих и си взех по-луксозния вариант с подсветка, водоустойчив и али-бали. Simple Smile Нямам търпение да ми го доставят.

# 216
Какъв е? Точно днес мрънках на ММ за нов и аз

# 217
  • ул. "Мечтание"
Какъв е? Точно днес мрънках на ММ за нов и аз

Спрях се на Киндъл PaperWhite 2018 WiFi. В момента е на промоция в ReaderBG.
Преди бях с PoketBook и също бях доволна, но нещо започнах доста е-книги от амазон да си купувам и реших да заложа на Киндъл. Та покета ми ще го наследи ММ. Laughing

# 218
Станах в 5,20 сутринта и не съм спирала дори за миг днес. Подарих времето и енергията си на любимите хора, но сега е време за мен - легнах си и мързелувам без притеснения или гузна съвест.

# 219
Христос Воскресе.
Прекарах два  дни при  родителите ми и с ММ и сина ни. Днес дойдоха близки приятели и всички обядвахме заедно. Много беше приятно и разтоварващо, въпреки суетенето около приготовленията за празника.

# 220
Купих си 2 чифта дънки Nature Sunny

# 221
  • Пловдив
Изхвърлих почти 3 чувала с ненужни дрехи и други неща.
Направих си разходката, оправих ноктите, почетох книжка.

# 222
Ходих на Банкя Мези да слушам Весна Змиянац.
Тя повтори някои от хитовете си, имаше и песни, които не знаех. Беше ми много студено.
Обаче ми беше хубаво.

Надявам се и на Краси Радков да мога да отида.

# 223
Налага ми се да прекарам 2 месеца плътно на легло... Оцених, какво е да си независим и да умееш дори сам да си направиш кафето!

# 224
  • Countryside
Честит Великден на всички! Ексурзия организирах за цялото семейство. Разминах се с мечтаната дестинация, поради други причини, но и избраната е доста добра. И е топло!

Общи условия

Активация на акаунт