Какво направих днес за себе си? - 4

• 46 880
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
Ходих на кино, оправих ноктите, маска на лицето и почетох книга.

# 196
Купих си туника,дънки и блуза!

# 197
Оставихме детето на нашите и бяхме на кино с мъжът ми

# 198
  • София
Бях на козметик. Имам си гладки крачета за пролетта.

# 199
  • Велико Търново
Днес с ММ бяхме решили да бъдем туристи в собствения ни град и да отидем на място, на което по една или друга причина не сме били. Дъждът се опита да ни откаже, затова погледахме няколко серии на един сериал, размазани на дивана. В момента, в който спря в късния следобед отидохме и беше страхотно. Беше свежо след дъжда, после започна леко да ръми, но пък никога досега не бяхме виждали Царевец от тази перспектива- като на длан пред теб! Та... лошото време всъщност не е лошо, а градът, в който сме всеки ден има още места, които да ни покаже.

# 200
  • Велико Търново
Извинявам се, че  пиша два поредни поста 😊
Снощи бяхме с една приятелка на фолклорен спектакъл. Обичам народната ни музика😍

# 201
два вида маска на лицето, с последващ лицев масаж с масла и накаря крем с екстракт от рози.

# 202
Вчера беше - купих си една връзка разкошни, тлъсти теменужки от пазара. Тръгнах, след десет метра се върнах и взех още една връзка. Снощи ги посадих в две сандъчета.

# 203
Ева, покажи ги, ако може Blush искам и аз Heart

# 204
Маникюр.Уж не е нищо особено,но обожавам тази процедура и после да му се наслаждавам. Simple Smile

# 205
Ева, покажи ги, ако може Blush искам и аз Heart

Ето Blush снощи ги издуха бурята, но се надявам да се съвземат.

# 206
Леле, уникални са, Евче, браво. Ще се съвземат, изглеждат свежи. Обичам лилави, "едвам ме нави" да си купя и аз Grinning

# 207
Бях в Турция, гледах лалета, ядох сарма-кадаф! Simple Smile

Последна редакция: пн, 22 апр 2019, 13:14 от mimi.7299

# 208
  • UK
Здравейте на всички!

Много хубава тема - зареждате ме с позитивизъм!

Да си кажа и аз, че днес най-накрая от доста време ще изляза навън да хапна нещо. И ще направя всичко възможно да не мисля за работа и проблеми, а да се насладя!

Хубав ден на всички!

# 209
Хайде и аз да се включа. Днес ходих на дълга разходка на слънчице и си купих всякакви козметични джунджурии - някои необходими, други - не толкова. Важното е, че зарадвах сама себе си Simple Smile
Весели празници.

Общи условия

Активация на акаунт