Какво направих днес за себе си? - 4

• 46 885
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
  • ул. "Мечтание"
ДОПЪЛВАМ: сготвих двойна доза - боб чорба, салата, кекс и един огретен. Обадих се на приятелка с две малко дечица да мине след работа за минута покрай нас. Знам, че те с мъжа и работят много и вечерите им са спагети, пици, сандвичи. Милите дечица!!! Изненадах я, има вечеря сготвена, а и не пропуснах да напълня чантичка с полезни лакомства за малчуганите. Прати ми видео на децата, сърбайки боб 😀. Стана ми много приятно. Пак ще и помогна, заслужава.

Напълни ми душата! Revolving Hearts Revolving HeartsRevolving Hearts

# 241
  • Street of Dreams
Мими, бях готова да се обзаложа, че не е българска тази природа, макар и да се вижда съвсем малко. Дай една друга снимка на тез дървета, фрапето го остави Grinning

Ох, Буба, как искам и аз да си имам село (особено откакто чета Стопанката на Господ), някъде на тишина и релакс.... Обаче някой друг да ми гледа градината, защото там уменията ми клонят към нула, както и желанието ми. 😁

# 242
  • Велико Търново
OnDine_, къщата на село наистина е богатство и наистина иска работа 😏😁 Но душата ми се разтваря тук... Тук бяха баба и дядо, детството навън, как чаках лятото всеки петък колата на нашите да дойдат от града... После родителите ми поеха грижите, аз гледам да помагам с каквото мога 🙂 Та... И аз четох стопанката, не ми каза нищо ново за корена, но добре ми дойде книгата🙂
Дано не съм ви досадила със селските си страсти 😁

# 243
  • Street of Dreams
Изобщо не си досадна.
Аз не съм стигнала и половината, нямам много време. Смятам, че книгата е особено въздействаща за хора, които са прекарали целия си живот на възрастен човек (след 18) в чужбина - като мен. Ако за едни това е нещо достъпно, нормално, естествено, за други това е като пътуване назад към себе си. Изпитвам нужди, които не знаех, че имам.

# 244
На острова съм вече!
Караме колела и релаксираме!

# 245
Пих кафе с приятелки и си хапнах тортичка 😁

# 246
Запазихме лятната почивка и се разходих със семейството. Сега почивам следобедно Wink

# 247
  • Street of Dreams
Запазихме лятната почивка и се разходих със семейството. Сега почивам следобедно Wink

Oф, прочетох, че си се разделила със семейството. Отивам да си направя още едно кафе. Grinning

# 248
Аз съм си наложила м.май да е без покупки на дрехи. Не е лесно, явно освен нужда е и навик

# 249
  • Пловдив
Абсолютен навик е Neutral Face няма месец, в който да не купя дреха или обувки. Като изключителна рядкост е в действителност да имам нужда.

Лакирах се и ще почета книжка.

# 250
Абсолютен навик е Neutral Face няма месец, в който да не купя дреха или обувки. Като изключителна рядкост е в действителност да имам нужда. 
Леле и аз съм така, купила съм през април 2 чифта обувки и два маратонки, като много мразя маратонки, но ми трябват за колело...две пролетни якета и тениска! Със сигурност от две якета нямам нужда....! Sad

# 251
Едно голямо нищо.

# 252
  • ул. "Мечтание"
Четох книга (на новия четец, който пристигна днес) и после спах. Сега е време да попиша по романа, което влиза в графата "неща, които правя за себе си". Simple Smile

# 253
Започнах да чета нова книга и си къносах косата!
И аз всики месец купувам нови дрехи и обувки,ако не на мен то на децата...

# 254
Прекарах цял ден с малката си кръщелница. Бяхме в музеи, хапвахме вкусотии, забавлявахме се с детето.

Общи условия

Активация на акаунт