Какво направих днес за себе си? - 4

• 46 893
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
Абсолютен навик е Neutral Face няма месец, в който да не купя дреха или обувки. Като изключителна рядкост е в действителност да имам нужда.  
Леле и аз съм така, купила съм през април 2 чифта обувки и два маратонки, като много мразя маратонки, но ми трябват за колело...две пролетни якета и тениска! Със сигурност от две якета нямам нужда....! Sad
Съгласна и с двете... навик е.
Реших да не купувам нищо to break the habit и защото ще имам доста разходи през лятото Sad дано се справя...

# 256
  • UK
Днес си реших да си купя един джъмпър, палто и чанта! Simple Smile

# 257
  • София/Севлиево
Започнах да си оправям зъбите след дълго отлагане.За късмет не са зле и бързо ще ги оправим.Пуснах си и кръвни изследвания,които отлагах повече от месец-дано и там всичко е наред.

# 258
Прекрасна тема. Чета с интерес и удоволствие!
И с малко мъка..установявам, че много рядко правя нещо за себе си, макар да не ме чакат нито мъж, нито деца.. Ще вземам идеи от вас Simple Smile

# 259
Бях на масаж...И странно в 5 звезден хотел масажът е по зле от при моята масажистка! Но все пак съм доволна...! Simple Smile

# 260
  • ул. "Мечтание"
Малко доброзорно стана, но днес се погрижих за здравето си. Чака ме дълъг път, но поне не съм пресякла линията от която няма връщане назад.

# 261
Оставих детето и мъжът ми на куклен театър. Аз чакам в района , но градът е толкова пуст и тих, че си е супер почивка

# 262
  • Пловдив
От няколко дена съм без бойлер, купих вчера нов, чувствам го наистина като нещо полезно за себе си...е вярно, че ще се монтира чак на 8-ми....
Не осъзнаваме колко много удобства имаме в живота си, обикновено все сме недоволни от нещо
Днес имам време да чета книжка

# 263
Аз съм благодарна за всички облекчения- миялна, пералня, СУШИЛНЯ!! Дори и за  електричексата кана, колкото и тъп уред да изглежда Simple Smile

# 264
Не знам как да оцелявали хората с малки деца и бебета преди да измислят сушилните и памперсите😶, срам ме е да го призная, ама . ..  .
Днес направихме дълга разходка с бебо, играхме на люлките и сега бебо спи, аз пия кафе и ще чета книжка😊

# 265
Вчера минахме половин България да видим едни цъфнали диви божури. Нощувахме в един чифлик. Сутринта се разходих в морската градина на Варна.
Сега на село съм с бирата в любимия шезлонг. Едното дете е в хамака, другото във висящия стол, третото на екскурзия, мъжът дреме в люлката. А аз просто се наслаждавам на мига. На свободата, на бягството от парцала и мопа. И на бирата Joy

# 266
Приятна почивка, Евче!

# 267
Евчеее, идилия...! Simple Smile
И аз съм в топла Гърция, мирише на акации, седя на едно романтично кафенце край плажа и ми иде да се разтопя!

Последна редакция: нд, 05 май 2019, 17:41 от mimi.7299

# 268
Хапвам агнешко с биричка и близките ми хора 🐑🍻

# 269
  • ул. "Мечтание"
Поръчах си лещи. Много се надявам да се разберем. Първият ми опит с лещи беше преди 12 години и си беше фиаско, хаха. Дано сега се разберем, че искам малко да ги разкарам тия цайси. Simple Smile

П.П.: Честито на всички именници!

Общи условия

Активация на акаунт