Какво направих днес за себе си? - 4

• 46 896
  • 740
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Бях на истински масаж- нещо, което толкова дълго отлагах. Явно съм била доста зле в гърба и врата, защото се чувствам като нов човек.

# 271
Изпратих детето при баба и дядо и нямам никакви планове за вечерта Wink ще чистя утре преди да се прибере. Май само ще тегля един душ и ще мързелувам Wink

# 272
Бях на истински масаж- нещо, което толкова дълго отлагах. Явно съм била доста зле в гърба и врата, защото се чувствам като нов човек.

Къде ходи на масаж?

Аз ще ходя на вечеря с любимия на японски ресторант, послучай годишнината ни Simple Smile

# 273
Аз ще ходя на вечеря с любимия на японски ресторант, послучай годишнината ни Simple Smile
Честито! Кой е ресторантът? Хамачи?

# 274
  • София
Честита годишнина Simple Smile
В Окръжна Laughing

# 275
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Ходих на фризьор Grinning Рзапуснах три часа с моята фризьорка на приказки и кафенце.

# 276
Нещо минимално, но се надявам да е добро начало:
Направих си първия ми маникюр с ваденки. Не съм "уау", но..за пръв път и на къси нокти, май става Grinning Пък и е ново умение, хахаха
Скрит текст:

# 277
Благодаря, момичета! Да, Хамачи. Беше приятно...и скъпо, но хайде, един път е Simple Smile

# 278
Да се включа и аз, няма само да ви чета Simple Smile Напоследък съм се вманиачила да купувам цветя и озеленявам. Това правя за себе си Simple Smile

# 279
Arwen88,и аз съм така,но за съжаление много малко време ми остава за градинката ми и все не е в този вид в който искам да бъде.
Ние заминаваме семейно на СПА за почивните дни.

# 280
Почерпих колегите и получих десетки целувки, прегръдки и обаждания за рождения си ден.
Чувствам се щастлива и благодарна.
Нищо повече не искам освен да запазя това, което имам.

# 281
Ева +, Честит рожден ден. Да си много здрава, да се сбъдне желанието ти.

Последна редакция: пт, 10 май 2019, 14:22 от Пролетно цвете

# 282
  • Велико Търново
Ева, да си жива и здрава и много споделени моменти да имаш🙂
Аз днес си взех отпуска, отидох до село и взех баба и котката и да ги закарам на кастрация до близкия град. Отдавна бях обещала на баба, тя много се притеснява какво да прави с новородените котки и си я гледа нея като детенце. Тя беше много притеснена, а после щастлива, когато писа се събуди, радва се как яде и се заиграва и че всичко е наред. Щастлива бях, че с нещо толкова елементарно от моя страна направих баба щастлива, а милата Сиси повече няма да ражда. Понякога да направиш нещо за себе си е да направиш нещо за друг❤

# 283
bubalesa браво за успешната акция! Имаш ли снимки на Сиси, много обичам котки.Two Hearts

# 284
  • Велико Търново

Това е душичката, след като я прибрахме вкъщи, още е ошашавена 😊😍

Общи условия

Активация на акаунт