Пробиотици - тема 2

• 140 253
  • 247
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Аз пък съм приятно изненадана от Optibac. Заглеждам Fortify, отзиви?
И аз съм много доволна от оптибак таблетките, които са за жени.
Аз и от детския.

# 151
  • София
Здравейте отново,
търся мнение за пробиотици, които се предлагат от:
1. MedBio
2. Bibiotic
3. Chillama

# 152
  • София
Споделите какви са Ви били оплакванията, колко време, кой Ви гопрепоръча, иначе аз лично ще го приема за победната  реклама.

# 153
  • София
Споделите какви са Ви били оплакванията, колко време, кой Ви гопрепоръча, иначе аз лично ще го приема за победната  реклама.
Каква реклама, аз търся отзиви от реални потребители на горепосочените пробиотици? Като не Ви изнася, пропуснете поста ми.

Писах, че съм доволна от Optibac.
От fortify women's probiotic също съм изключително доволна, но той е с друга насоченост.
Zinobiotic+ е топ. Лично впечатление, но се водят фибри.
Сега търся нещо при запек, колит или за здравословно прочистване на дебелото черво.
Мнение за тези български пробиотици така и не видях след точно Ваш пост, който реално също може да се приеме за реклама.

# 154
Рекламите ги правят новорегистрирани с 1-2 поста.

# 155
  • София
Здравейте, някой с мнение за женски пробиотик Bactology femin, Bulgarbiotik? Сега имат 30 % намаление.

# 156
Вече има модерни пробиотици в стомашноустойчиви капсули. Стигат до червата защитени в капсулата и се разтварят там. Аз пия такъв от около две седмици по предписание от доки, казва се максбаланс. Синбиотик е защото има и пробиотици и алое вера.

# 157
Здравейте,  това ли е пробиотика
Вече има модерни пробиотици в стомашноустойчиви капсули. Стигат до червата защитени в капсулата и се разтварят там. Аз пия такъв от около две седмици по предписание от доки, казва се максбаланс. Синбиотик е защото има и пробиотици и алое вера.

# 158
Здравейте,  това ли е пробиотика

Здравейте. Да точно това е.

# 159
Здравейте, имам въпроси за пробиотиците.
На два вида аб съм 4+ микомакс.
Пия прокомбо в момента.
Единия въпрос е дали трябва да пия и ентерол. Чета за него, че е единствения, който не се влияе от аб.
За диария е обаче, а аз нямам. Дали пък няма да ми докара запек, ако го пия?

И друго, мога ли да съчетая прокомбо с пробиотици за гъбички?
Има ли някой ползвал био култ кандеа?

# 160
  • София
Елора, за мен АБ+прокомбо е много добра комбинация. Това е един от малкото т.нар. масови пробиотици, които наистина действат добре, или поне на мен.

# 161
Пия прокомбо, обаче си взех и на биокулт кандеа за гъбички, че езика ми беше станал страшен. Решхи и го купих.
Ще попия и ще спра.
Съчетавам с прокомбо.
В петък спрях аб вече, имам прокомбо още 2 капсули.
Мисля да си остане на биокулта и може би тези на лактофлор, които имам в хладилника..

# 162
  • София
Пия прокомбо, обаче си взех и на биокулт кандеа за гъбички, че езика ми беше станал страшен. Решхи и го купих.
Ще попия и ще спра.
Съчетавам с прокомбо.
В петък спрях аб вече, имам прокомбо още 2 капсули.
Мисля да си остане на биокулта и може би тези на лактофлор, които имам в хладилника..
Сподели после за биокулт и лактофлор. Аз от втория не останах доволна. Първия, но не кандеа, го пи детето, и пак нещо не бях очарована, но да видим при теб как ще е.
Бих продължила с Прокомбо.

# 163
Тоест да купя още един прокомбо и да си го пия с биокулта.

# 164
  • София
Тоест да купя още един прокомбо и да си го пия с биокулта.
Аз така бих направила. И само на Прокомбо да останеш, пак ще е ок. Все пак си пила АБ.
Бях споделила преди време, че съм доволна и от Optibac, но ги намирам много трудно.

Общи условия

Активация на акаунт