Как да се справите с уринарните инфекции? Отговорът е тук!

• 8 737
  • 138
  •   1
Отговори
# 75
Често страдам от цистит,  доста неприятно усещане. Без антибиотик почти никога при мен не се оправя.

# 76
Не, не страдам често, но ми се е случвало 2-3 пъти.

# 77
Да, имам хроничен цистит. Помагат ми продукти с червена боровинка. Най-добре се чувствам след прием на Cranberi urinari health.

# 78
Не страдам често от уринарни инфекции, но имам проблем с  честото уриниране!
Приема на определени медикаменти допълнително влошават нещата!

# 79
Случва се понякога.

# 80
Веднъж ми се е случвало преди години. Лекувах се с много течности и Уринал акут. Със сигурност пих и чай от някакви билки, но не помня какви.

# 81
 Не страдам често от уринарни инфекции, но понякога зимно време се случва.
Обикновено пия билки

# 82
  • Варна
Чак често не, но когато настина (обикновено вследствие стоене на течение), се случва да имам чести позиви за уриниране.

# 83
Да, получавам цистит

# 84
  • София
Имам песъчинки в бъбреците и при настинка понякога ме спохожда и "щастието" на цистита.
Няма такава гадост!
Обикновено го боря с билкови препарати.

# 85
Преди време съм имала проблеми, имам и песъчинки в бъбреците.

# 86

Имам проблеми, да, редовно се пускат изследвания, посещавам уролог редовно.. често се случва да се стига и до антибиотик, а хич не го обичам него...Blush

# 87
Преди години  често страдах от цистит, след взетите мерки това състояние е сведено до минимум.

# 88
И аз съм от страдащите, поне 2-3 пъти в годината, винаги с антибиотик за съжаление...

# 89
Не мога да кажа, че страдам често, но за сметка на това прекарах страхотен цистит преди време. Беше изключително неприятно....

Общи условия

Активация на акаунт