Как да се справите с уринарните инфекции? Отговорът е тук!

• 8 734
  • 138
  •   1
Отговори
# 90
  • Телиш/Плевен
Преди години страдах повече, сега се случва по-рядко да се сдобия с такава инфекция. Но е все така неприятно. Confused

# 91
много течности, и пак течности

# 92
Не страдам често,но в студените месеци се случва, като ми настинат краката. Гледам да лекувам с хапчета на билкова основа. Но уринарните инфекции са много упорити.

# 93
Случва ни се честичко, честно казано, ям годжи бери и гледам да пия мн течности. До лекарства не съм стигала, слава Богу, все още С натурални продукти се справям.

# 94
Да, случва ми се понякога, особено през зимата... и чувството е много неприятно. Sad

# 95
  • Варна
Имам проблем с песъчинки и камъни в бъбреците.

# 96
Не страдам често,но ми се е случвало.
Чувството с цистит е много наприятно.

# 97
Да, страдала съм често и съм лекувала  месеци цистит. Оттогава периодично пия добавки с цел укрепване на имунитета.
Понякога и песъчинки изхвърлям.

# 98
Около веднъж годишно имам възпаление на пикочните пътища

# 99
  • София
Не често, но се случва да страдам от уринарни инфекции, ползвам добавки с червена боровинка.

# 100
Не страдам често от цистит, но са ми проблемни бъбреците. Определено ще ми е от полза Кидни бладър.

# 101
Рядко страдам от уринарни инфекции. Когато се е случвало е било в лека фаза и съм се лекувала с билкови медикаменти- не съм стигала до антибиотично лечение.

# 102
Цистита ме преследва.
Да, често имам проблеми.

# 103
Случва се понякога при мен, но наскоро детето получи уриноинфекция!

# 104
  • EU
Досега не съм имала такива сериозни инфекции. Понякога от настинка, по-малък прием на вода и повече кафи имам леки неразположения. Надявам се и в бъдеще да нямам проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт