Как да се справите с уринарните инфекции? Отговорът е тук!

• 8 780
  • 138
  •   1
Отговори
# 105
Страдам от уринарни инфекции най-често при смяна на сезоните.

# 106
За съжаление циститът ме съпровожда от ранна възраст. Досто податлива към на тази инфекция. Стигала съм до адски болки и дори кръв в урината. Радвам се, че скоро не ми се е случвало, но гледам да пазя краката си от изстиване и вероятно това ме спасява.

# 107
  • Пазарджик
Не съм имала до сега уринарни инфекции.Надявсм се и за в бъдеще да е така.

# 108
  • Бургас
Случвало ми се е няколко пъти да имам цистит след Стоянов на течение и е ужасно, имам приятелка, която много често има такива проблеми, от нея знам някои неща за профилактика и медикаменти, които помагат.

# 109
Да, за съжаление през студените месеци често ми се случва. Понякога минава бързо, но е имало случаи, когато е било сериозно.

# 110
  • София
Два пъти се е случвало да имам дискомфорт и парене. С много течности се справям.

# 111
С чай от червена боровинка

# 112
Да, за съжаление имам такива проблеми. Имала съм няколко бъбречни кризи и преди месец бях със сериозна бъбречна инфекция в болница на системи и на силни антибиотици. Взимам профилактично добавки с червена боровинка.

# 113
Не страдам често, но се случва.Имала съм цистит и е тежко.

# 114
За мое най-голямо съжаление имам проблем, който се е превърнал в хроничен.

# 115
Често страдам от цистит. Червената боровинка ме спасява

# 116
Рядко имам уринарни инфекции, но страдам от бъбречни инфекции, затова бих избрала да пробвам Кидни Бладър.

# 117
Имам камъни в бъбреците и често страдям от уринарни инфекции. Много е неприятно и за съжаление вече мисля, че е хронично!

# 118
  • Враца
Не страдам от такова нещо, надявам се и занапред да е така. Наградата бих използвала за профилактика.

# 119
  • София
Последните две години страдам от цистит, за съжаление колкото и да се пазя с това променливо време като ме надуха и почват проблемите.

Общи условия

Активация на акаунт