Как да се справите с уринарните инфекции? Отговорът е тук!

• 8 734
  • 138
  •   1
Отговори
# 120
  • Стара Загора
Доста често имам уринални инфекции (цистит). Когато го получа гледам да избягвам пържено, да пия повечко вода и да ям поне по 1-15 плода червена боровинка. Това е освен медикаментите. Ще помоля някой за съвет за по-адекватни действия за справянето с тази гадина. Disappointed Relieved

# 121
не са чести, но имах проблеми с камъни.

# 122
За съжаление и при мен се започна. Никога не бях страдала от уроинфекции преди, но един басейн сложи началото. Мисля, че е свързано и с възрастта.

# 123
  • София
Често страдам от уринарни инфекции. Получавам парене при уриниране.

# 124
  • Велико Търново
Рядко се случва да имам такива инфекции. Понякога когато настина, получавам дискомфорт

# 125
В студеното време често се появява парене и без терапия не минава.

# 126
Страдам от уринарни инфекции, не много често за щастие. В последната година зачестиха тези проблеми обаче, лекувам се с медикаменти с червена боровинка и пия много вода.

# 127
Да, страдам. Преди време ми се случваше доста често, но в последните 2-3 години разредих.

# 128
Имала съм няколко пъти. В последно време не, но това ми напомня, че трябва да започна добавки.

# 129
  • София
Здравейте!
За съжаление страдам от чести уринарни инфекции. Старая се да не настивам и винаги да съм добре облечена през студените месеци, но въпреки това проблемите са ми често налице.

# 130
  • I want it all and I want it now.
Случвало ми се е .

# 131
Случва се, затова понякога ползвам добавки с червена боровинка и профилактично.

# 132
Не страдам често, но съм прекарвала тежък цистит, та оттогава съм на ясно, че е нужна постаянна профилактика и много старателна хигиена.
За тази марка не съм чувала и ми е любопитно как действа.

# 133
Да, често страдам от цистит за съжаление.

# 134
След зимните периоди почти винаги съм с възпалени бъбреци - те са ми болно място и се опитвам с натурални съставки да се справя. Кидни бладър (Kidney Bladder) може би ще бъде полезен в тази насока.

Общи условия

Активация на акаунт