Предстои ми хистероскопия - да поговорим - Тема 3

• 64 600
  • 760
  •   1
Отговори
# 585
Не е боляло при теб. Не можеш да сравняваш собствените си усещания с тези на другите. Това как протичат нещата при теб, не значи че и при другите ще протекат така. Също така от хистероскопия до хистероскопия има разлика.

# 586
Савова,казвам че се практикува,и явно не боли,щом човека го прави само така,ако жената се свива и мята,как ще работи доктора.

# 587
Бобчита, забелязвам напоследък, че доста се практикува хистеро без упойка. В Надежда го водят офис хистераскопия, примерно за надпаскване, само за оглед или за малък полип. Ако е за нещо малко, защо не?!

# 588
Бобчита, забелязвам напоследък, че доста се практикува хистеро без упойка. В Надежда го водят офис хистераскопия, примерно за надпаскване, само за оглед или за малък полип. Ако е за нещо малко, защо не?!
Малък полип имах и го резнаха с ножичка,на следващия цикъл имах ембриоттрансфер,който беше успешен.

# 589
А къде се поставя месната упойка, прощавайте?
Някой може ли да изкаже мнение за д-р Т. Димитров в Надежда или пък за д-р за същата процедура в Плевен, моля.

# 590
Местната упойка се слага на цервикса.

# 591
Да, за него става въпрос. Къде и при кого го махнахте. И на мен ми казаха, че не е опасно, но попаднах на инфо, че не е съвсем така. Иска ми се да го коригирам, четох за начин с месна упойка при офис-хистероскопия. Много ми се иска да разбера от някой минал през процедурата.
Аз съм от Бургас, тук ми правиха хистероскопия. За това без упойка няма да стане защото си е рязане. Като цяло процедурата беше под пълна упойка. После не ме е боляло нищо . Заспах и се събудих и толкова.
Като ида на преглед ще знам дали е всичко наред, но чакам да ми дойде и тогава. След около 2 седмици ще ходя.

Последна редакция: пн, 10 авг 2020, 18:49 от Не се сърди, човече

# 592
Местната упойка се слага на цервикса.
Звучи болезнено No Mouth

# 593
Ами болезнено е, но още по- болезнено е ако се налага да разширяват цервикса.

# 594
А къде се поставя месната упойка, прощавайте?
Някой може ли да изкаже мнение за д-р Т. Димитров в Надежда или пък за д-р за същата процедура в Плевен, моля.

Аз съм правила диагностична хистероскопия с упойка при доц. Иванов в КИРМ Плевен и съм доволна. Уговорката беше, ако видят нещо на място - да действат, но не се наложи.

# 595
Разширяването си боли... дано не ми се налага да го правя отново без упойка.

# 596
  • София
Моята мина онзи ден. Направи я д-р Димитров в Пирогов. С пълна упойка и понеже се е наложило да продължи по-дълго са ме интубирали. Всичко мина прекрасно, отношението на всички беше по-добро от колкото очаквах Simple Smile
След като полежах 2 часа се прибрах вкъщи. На следващия ден още бях леко замаяна, но е нормално.
Сега чакаме резултатите от патолога. 🤞
Всичко излезе 600лв.

# 597
А закъснява ли ви цикъла след хистероскопията. Забравих да попитам доктора, гледам че ми закъснява с 3 дни вече, обикновено ми е редовен. Та се чудя как влияе на цикъла самата процедура.

# 598
При мен след хистерото дойде по-рано, на следващия месец закъсня с 5 дни.

# 599
При мен след хистерото дойде по-рано, на следващия месец закъсня с 5 дни.
А при следващите месеци нормализира ли се ?

Общи условия

Активация на акаунт