Юли е на прага вече,как порастна МАРТЕНСКОТО ни човече!!!

• 12 844
  • 281
  •   1
Отговори
# 150
Честит мини рожден ден на празнуващите  Hug

Кате, направо ме уби #Crazy, как се сети да отлепиш етикета  newsm78
Аз знаех, че трябва да се дава в рамките на 3дни, но продавачките ми казаха в магазина. Никога нямаше да се сетя да отлепя етикета  Blush

# 151
  • Варна

Аз знаех, че трябва да се дава в рамките на 3дни, но продавачките ми казаха в магазина. Никога нямаше да се сетя да отлепя етикета  Blush
Ами ако знаеш какво разследване проведох. Joy Пише:"Начин на употреба-виж обратната страна." Въртях, въртях и накрая видях една малка ножичка на етикета и от там разбрах каква е работата.

# 152

Ами ако знаеш какво разследване проведох. Joy Пише:"Начин на употреба-виж обратната страна." Въртях, въртях и накрая видях една малка ножичка на етикета и от там разбрах каква е работата.

не знам как им е хруманало да пишат дозировка и съхранение точно там...аз бях пуснала запитване в големия форум за съхранението и една мама ме светна, че ако ядем хип, на обратната страна си пише  Joy

# 153
Честит мини рожден ден на празнуващите  Hug

То си пише, че инструкциите за употреба са на обратната страна на етикета.

# 154
Извинявай, Кате_Н, ти си го написала вече това, аз не прочетох до края  Embarassed

# 155
  • София
Здравейте!
Днес бяхме на консултация и ни поставиха ваксината тетра акт хиб, сега сме с темп. подуто и посиняло краче и неистов плач, много ме е жал за бебо. Сега се е кротнала и спи в мен, ако я оставя почва да пищи.
Честит мини рожден ден на празнуващите бебо Heart Eyes

# 156
честито на минирождениците
ние вече правим първи крачки като го подържам под мишниците,интересното е как се сеща да редува краката.
 bowuu

# 157
Здравейте мамчета
какъв хубав ден , само за разходки в парковете , но за съжаление нашата кола е в сервиз и ............пак ще си обикаляме квартала Rolling Eyes
Зоуи , много е рано за такива опити за първи крачки , та те още не са започнали да седят , а ти го  мъчиш детето да ходи.Наистина природата си знае работата и детето трябва естествено да си премине през всички фази на физическо и двигателно развитие.Все още мускулите му са много слаби и не могат да поемат тежестта на тялото , колкото и ти да го придържаш.Сега може да си най щастливата майка и след време да се хвалиш как е направил първи крачки на три месеца , но от цялата тази амбиция можеш само да повредиш детето.  Naughty
Извинявам се ако съм прозвучала като дърта баба , но катъо сме ги създали тези деца трябва не те , а ние да дадем всичко от себе си  , за да ги изградим като здрави и умни същества.Това включва да вложим повече разум и търпение отколкото емоция. Wink

# 158
моят Кико също се опитва да "ходи" като го поддържам под мишниците и даже не просто ходи, а търчи на подскоци Joy и не защото съм амбициозна да проходи на 4 месеца, а защото просто самото дете иска да го прави - супер много мрази да лежи, не му е интересно да се обръща, а само иска да се набира да седи, да виси във въздуха и да практикува въпросното "ходене". просто явно едни деца имат интерес и развиват първо едни способности, а други - други.
Зоуи, не му се притеснявай и ако Дани иска да обикаля наляво надясно си му давай. и педиатърката ми каза, че няма проблем, защото и аз се бях притеснила да не го повредя нещо малкия змей  Grinning само ми каза тежестта да не му пада изцяло на крачетата, но предполагам ти това си го знаеш  Hug

# 159
Kate_N, много мерси за просветлението! Аз така и не открих къде е това "на обратната страна"...  Embarassed
Добре, че ви има вас!

# 160
Здравейте и от нас!

Криси нещо има проблем с акането  Sad Вчера не е акала и днес още не е. Днес й дадох пюре от тиква и ябълка. Пише че действа разхлабващо, ама още няма резултат. Иначе е на кърма (ако това има значение). Единствено пюренцата й разнообразяват менюто за сега.

# 161
  • София
Привет и от нас! Hug
Деси, моя Дани ака на 3-4 дена веднъж,но доколкото знам за изключително кърмените бебета е нормално,защото усвояват по-добре кърмата,може да не акат до 7 дена,стига да чуркат достатъчно и да се чувстват добре.Криси не е акала втори ден само,изчакай я още малко и за по-сигурно звънни на педито да попиташ .
Ние сме много кисели днес Sick,сега заспа с триста зора! Като гледам и буричка се заформя пак...,гадост!

# 162
Здравейте и от нас!
Искам да ви се похваля,че на днешният ден,преди 1 година разбрах ГОЛЯМАТА РАДОСТ,чакана 10 години и то,че съм бременна!Тове беше най-хубавият ми ден! preggo dancing

# 163
  • София
Хи, хи, хи - намерих какво е рожков, това е див, ама няма да търся и домашен Wink http://nompax.hit.bg/Photos/plants/cercis_siliquastrum.htm

# 164
  • София
Ей, докато успея да се разпиша в новата темичка, тя вече устаряла ... Сега нямам време да чета, но се надявам всички бебоци да са добре! Hug

Общи условия

Активация на акаунт