Професионални серии за коса - тема 125

• 59 375
  • 768
  •   1
Отговори
# 690
Момичета, нали кератинова терапия се прави преди боядисване , примерно 10 дни?

В София ши ще си правиш терапията? Сподели после как е Simple Smile)

# 691
На мен пък ми е интересно как може продукти от такъв клас (за Лалга става дума) и на такава цена да съдържат толкова вредни съставки. Всъщност рекламираните полезни и иновативни съставки са в много малко количество. 

А ти как разбра? Химик ли си? Търси вреда в шампоани, какво вредно може да има в продукт, който не докосва скалпа и се нанася върху изцяло мъртви клетки, каквато е косата? Или просто се правим на интересни във форума?

Като стана въпрос за вреда, разровете се в съставите на шампоани Керастаз, там какво чудо е, пенят се, защото съдържат най-евтините пенители Simple Smile)) Ама се харесват от всички

# 692
Аз си правя кератинова терапия с апарат между две боядисвания /по средата ,т.е. две седмици преди боядисване/.
Тези златни риби по-добре да не пускат намаления,като не могат да си обработват поръчките....то като си поръча нещо човек трябва по една седмица да ги чака,за да му обработят поръчката.....много им се дразня вече.....
Ако трябва да сравнявам Макадамия и Керастаз,ами то база за сравнение няма-Макадамията е мноооого далечен роднина на Керастаз,а боите Макадамия как остъргват косъма -не е истина-за три месеца максимум и трябва да си режеш косата наполовина-става като слама ....

# 693
Всеки си има мнение, разбира се. Керастаз и Лореал са химия, с хубави опаковки и добри аромати и замазващи съставки. Аз също ги ползвам Laughing и съм доволна от ефекта, купувам си всичко ново, което излезе, пристрастена съм към тях, но да не се лъжем има доста по-стойностни марки с качествени и модерни състави, Макадамия за мен е точно този тип.

# 694
  • Пловдив
Здравейте!
Серията moisture recovery на Joico, изцяло хидратираща ли е?

# 695
Всеки си има мнение, разбира се. Керастаз и Лореал са химия

А моето мнение е, че всичко е химия. Laughing
Сега сериозно, понакупих бая продукти за косата си след фолиаж, но почнах от едни български, които малко ме дразнят с превзетите си описания, но се оказаха добри продукти - brave new hair. Направих преуош с маската с въглен, после шампоана с въглен и терапия с плекс продукта им. Ем, супер стана косата - лъскава, с обем, жизнена. Сега почнах и шампоана и балсама с плекс съставката, ефектът не е толкова уау като след терапията, но е ок за изсушената ми тънка коса. Завърших с мароканойл лайт.
На Давинес ме чакат доста неща и ще редувам.
Някой ползвал ли е нещо на virtuelabs?

# 696
  • Велико Търново
Здравейте!
Серията moisture recovery на Joico, изцяло хидратираща ли е?
За мен е пълна хидратация.

# 697
  • София
Здравейте, може ли за мнение. Някой ползвал ли е такава добавка? :
https://www.zlatnaribka.com/dobavka-za-izglazhdane-powermix-shot-liss-10-gr

https://www.zlatnaribka.com/image/cache/catalog/2Loreal/Packshot … _Liss-500x500.jpg

# 698
на ММ му се появи пърхот, косата му е суха ...

Моля за ш. от който сте доволни и действа!

# 699
Всеки си има мнение, разбира се. Керастаз и Лореал са химия

А моето мнение е, че всичко е химия. Laughing
Сега сериозно, понакупих бая продукти за косата си след фолиаж, но почнах от едни български, които малко ме дразнят с превзетите си описания, но се оказаха добри продукти - brave new hair. Направих преуош с маската с въглен, после шампоана с въглен и терапия с плекс продукта им. Ем, супер стана косата - лъскава, с обем, жизнена. Сега почнах и шампоана и балсама с плекс съставката, ефектът не е толкова уау като след терапията, но е ок за изсушената ми тънка коса. Завърших с мароканойл лайт.
На Давинес ме чакат доста неща и ще редувам.
Някой ползвал ли е нещо на virtuelabs?

А кой е плекс продукта на brave new hair . Може ли линк към него?

# 700
# 701
  • Варна
Всеки си има мнение, разбира се. Керастаз и Лореал са химия, с хубави опаковки и добри аромати и замазващи съставки. Аз също ги ползвам Laughing и съм доволна от ефекта, купувам си всичко ново, което излезе, пристрастена съм към тях, но да не се лъжем има доста по-стойностни марки с качествени и модерни състави, Макадамия за мен е точно този тип.
Макадамия пък точно нито е по-стойностна,нито е с качествени и модерни състави.За ефект пък да не говорим...Някак несериозно е сравнението с Керастаз Laughing

# 702
Здравейте, пиша за да споделя за Lalga. Вчера ги получих и днес ги пробвах. Харесаха ми много. Маската е страхотна и честно казано на мен ми подейства изцяло хидратиращо. Пръснах  си и хидратиращия спрей и мога да кажа че косата ми отдавна не е била толкова пригладена, без стърчащи краища и антенки, а аз имам в изобилие. Аромата за мен е едно към едно с CK Euphoria. В допълнение мога да кажа, обаче че ако трябва да бъда чесна няма да повторя маската. Според мен Eprouvage е почти толкова добра., поне за мен.

# 703
  • София
Коя на Епруваж ти действа сравнимо с тази на Лалга?

# 704
Коя на Епруваж ти действа сравнимо с тази на Лалга?
Ами тя мисля е само една. За възстановяващата става въпрос.

Общи условия

Активация на акаунт