Професионални серии за коса - тема 125

• 59 548
  • 768
  •   1
Отговори
# 315
Момичета, препоръчайте ми серум за бийч ефект Simple Smile

# 316
Докато сме на темата за кокосово масло..на няколко пъти си слагам на косата, но после стои пресушена...и то опитите ми са през няколко месеца ...т.е. би трябвало да се е променяло състоянието на косата ми..... а кожата го обожава. не разбирам защо косата не....даже в дом.еластисайзер да го сложа - пак не ми е ок косата.....
Предполагам го слагаш на суха коса?
Опитай на влажна

# 317
  • Варна
 Кокос ползвам когато не правя по-сериозен преуош...С други думи когато косата ми е в добро състояние преди всяко миене омазвам дължините с кокос направо от буркана. Той се разтапя от топлината на ръцете. Не загрявам тъй като е всеизвестно,че топлите масла свалят боята. Пази ми дължините от премиване.
   В интерес на истината е имало случаи и на мен да не ми се отразява добре. Ако косата е пресушена от вятър,климатици,парно,слънце си иска дълбока хидратация и кокоса нищо не прави. Маслата сами по себе си НЕ хидратират те просто запечатват влагата доколкото я има в косъма.

# 318
Здравейте, днес видях, че са пуснали в Арлен серията на Керсатаз за блондинки, ако някой я е пробвал, може ли да даде отзив?

# 319
Здравейте!Имам нужда от малко помощ. Коста ми е в окаяно състояние. Руса, тънък и изтъняващ косъм, късаща се суха коса. Добавям и косопад в следствие на лекарства. Положението е меко казано трагично. Четох доста и се сдобих с някои неща. Серум на Маракеш, цимента на Керастаз, реконструктора със зелен чай(не ми се отрази добре). Маската на Eprouvage направо ме остави без думи. Страхотна за моята коса. Та въпроса ми е препоръчайте ми нещо която да прибере ужасно разхвърчаната ми коса. Може би някакво олио? И още един въпрос. Направих си домашен еластайзър, но чесно казано ми се доплака от резултата. По суха коса никога не съм имала. Мислех че ще е мека и хидратирана, а се оказа суха, ама много суха. Дори маската не успя да я оправи. Защо се получи така?

# 320
  • Варна
 Това с домашния еластисайзър наистина е странно  newsm78.... На влажна или на суха коса го нанесохте?
 Можете да опитате с Кингсли макар,че от моя опит домашния е в пъти по-силен когато се цели хидратация. На Кингсли силата му е в еластина,освен,че хидратира и прави косата по-устойчива на накъсване.
 Епруваж е разкошна маска за малтретирани коси. За косопад можете да си вземете техен шампоан и серумът така действието ще е цялостно.
 За прибиране на хвърчаща коса  newsm78...Ланза олиото ми е топ,но да речем Макадамия,Марокан,че дори и Олиесета вършат работа. Елексирите на Керастаз също.

# 321
На влажна коса го сложих. Сега, след като се изсуших видях, че и боята ми е смъкната. От хубаво Русо, сега съм като патица. Незнам какво се обърка при мен. Благодаря, все пак. И аз се чудих на Ланза и май ще я взема.

# 322
А аз много се чудя на GROW GORGEOUS-даже в количката съм ги подготвила,заедно и интензивния серум за скалп .....

# 323
  • Някъде там
А аз много се чудя на GROW GORGEOUS-даже в количката съм ги подготвила,заедно и интензивния серум за скалп .....
Oт къде го поръчваш ?

# 324
Боядисвам се в шоколадово или dark brown на sayoss  безамонячни. Искам да пробвам лакме, но да е близък до моя цвят, но не мога за разбера кой номер е подходящ и колко оксидант ми е нужен. Косата ми е къса под раменете и много къста и винаги вземам по две бои. Искам и да нямам червен оттенък. Моля за помощ

# 325
Аз се боядисах с лакме Хрома 6.17 по препоръка на момичета от темата и съм много доволна, че няма червен оттенък.

# 326
Здравейте ,искам да попитам комбинацията от изглаждащия шампоан на Епруваж с маската от възстановяващата серия ок ли е?

# 327
Момичета коя маски да си взема? С изрусена коса съм в момента ползвам на Oro Del Marocco -olioseta , но ми е към привършване, а и ми идваше някак лека.
Чудя се между Керастаз за дълга коса, На маракеш и епруваж

Последна редакция: пн, 01 апр 2019, 14:42 от мамма на беббе

# 328
  • Варна
 Коя Олиесета ти е лека? Бляскавата или тая с Арган и ленено семе?
 От трите посочени маски бих избрала Епруваж защото освен по дължините може да се нанася и по скалпа. Иначе ако харесваш олиесета би могла да пробваш тая с японска камелия тя е най-силна от трите.

-io- да ОК е комбинацията изглаждащ шампоан и маската.

Аз днес подкукуросана от Макадамия  Hug направих терапия Колорплехс.... Бях забравила каква разкошотия е. Не съм я правила повече от година откакто започнах да ползвам Олаплекс.

# 329
Маската ми е дълбоко подхранваща с арган и ленено семе

Общи условия

Активация на акаунт