Феми, сериала на Соня го видях в Ютюб на части, с руски превод не знам къде... По заглавие по-лесно се търси - Bir Aile Hikayesi.
Ох че забавно се е получило

У нафталина съм

Имах само един план да се върна и да кажа партито свърши . Защо не се разкрещя ме беше попитала .
На мен ли ми се привижда или на татенцето му е смешно нещо
Тая куха лейка представям си какви глупости ще я пита, фамилиарничи нагло и ненужно, прекъсва гостите си, ужасна е. Помня интервюто с Бергюзар Корел
Голям майтап с пуловерите, сега като ги видя двамата и пак прихвам. Правилно си забелязала Бел, тъста нещо е нахилен 
Иначе серията нататък като цяло ми е скучна. А изказването на Ети за НИ, че всяка серия си е като отделен филм,
сякаш важи и за последните 2-3 епизода на АФК. Събитията имат връзка с досегашните, но колко различни са вече героите по характер 
Измъчвал се бил, три години се питал защо... С Еджето си живеят като съквартиранти, ама сгодени иначе 

Но за тези няколко серии в спалнята го виждаме сам, а Еджето по нощница опита да спасява положението баш в последния момент
Признавам, съквартиранти е силно казано 

Нямаше ли зелени?
И да не се променя повече толкова драстично.
Патрашки - Матрашки и всичката тази сволоч?
Пак ще се изложим пред чужденците
На дамата , която си причини Гала утре - късмет , кураж и успех
Аз ще чакам смляно инфо

Впрочем, вече следите му са заметени, успяла съм навреме да го метна в темата. Многократно съм подхвърляла, че според мен Чачо довлече Кака в Ичердето, а не да са се запознали на сета.
. Поне личи, че не е лоясал и шкембясал.
което пък буди подозрения, че се познават от 2015-та 

На половината не им разбирам на какъв език говорят. Най ясно говори Хазар, Ча се опитва да ломоти там нещо на немски, ама пълен ужас
Бурчин въобще не я рабрах 
Чула недочула била, ми то съвсем ясно се чу какво каза нейния, какво му имаше тук за разбиране? Целта на всичката тая простотия я знаем- продължението без главната героиня. Недообмислено много. това което можеше да направи Фатю, е да даде на зрителите един щастлив финал, сватба както му е редът, а изстрела да си го остави за третия сезон, щото очевидно хората разбирайки какво е станало във втория бяха останали наполовина за първата серия на третия. Поне с щастлив край на втория, можеха да ги подлъжат за третия, да не говорим как му се наложи да закърпи някакъв щастлив финал за продажбата в ЛА...
Чачовата фигура далеч не е идеална, но със спазване на режим и правилните дрехи изглежда страхотно. 
В очите на останалите така, ама и Емко не осъзнава, че сам си го е изпросил, тя и много го търпя, а когато го накара да избира между нея и работата, възникнало било недоразумение, недочула какво казал
Всяка би се почувствала по този начин - излишна в живота му. Ама вместо сама избяга с капитана, така боли повече Препоръчани теми