ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 503

• 22 938
  • 735
  •   1
Отговори
# 120
  • Варненска клюкарка
Не просто на филм, а на премиерата на Турски сладолед в който Мишо се снима миналото лято. Наскоро продуцента Мехмет Услу им беше на сватбата, а Хазал беше на бейби шауър на Синем Услу, която вчера роди близнаци.
Та по реда Мишови, Еркан Кьостендил с жена си Джансу Тосун и Шебнем Бозоклу с Канат Аткая.
Вече се убеждавам че у Хазалини си нямат огледала, тая парцалетка бих я облякла само ако ми платят
 пък предполагам че на нея не са и плащали да се намъкне в това безумие ooooh!

А Сера и Айшето и пак издебнаха момента Га Гинчо и Чачо са зад океана и тая дето се хвали че можела да контролира какво се говори и пише в медиите за нея, в момента я раздъвкват в поредното клозетно предаване че отказала да се снима в Защитника и естествено за умопомрачителния им ашк с Ча. Не че Гинчо не е в течение какво пак се пиарят на Чачов гръб, но в момента си имат много по-важни неща за правене и мислене- както каза Ча, предстоят им няколко много важни срещи. Аз даже бих ги нарекла съдбоносни Peace

# 121
 Хазал лицето е нежна ,та компенсира  грозните парцали .  Жената на Кюстендилов    ми аресват само дънките .
Добре позират  с мъжа си .

Мехмет Услу ли е продуцент на филма ? Хазал беше на бейби партито .
Роди близнетата Мустафа и Кемал да са живи и здрави.  
Сера кога са и предлагали да играе в Защитника , пълни глупости !  Ранини нали е любимка  се чуди що не е в Нетфликс .  Ще има да чака,   пиар по сокаците при тях няма .  Ча и Гинчо имат важни срещи ,Холивуд е това . Ще се занимават с тая фръцла  !  Дано излезе нещо хубаво от това .

Последна редакция: чт, 14 мар 2019, 13:13 от femmi2

# 122
  • Варненска клюкарка
Ръкавите я правят квадратна. Вижда се къде са очертани раменете и, а настрани има още толкова плат Rolling Eyes В тази поза е по-добре, но шаренията ми идва в повече Rolling Eyes

Рускините по повод Мустафа и Кемал, вчера се шегуваха че ако били тризнаци третия щял да е Ататюрк Laughing Допълвам се- Мустафа Услу вчера освен че е станал баща на близнази, е станал и дядо, а за премиерата вече разбрахме- направо инфарктен ден е имал newsm09

И аз това казвам за заминаването им за САЩ, дано да е за нещо хубаво, те ако не са важни нещата няма да се изразят така че ще има изненади. За срещата с тамощния му муниджър разбрахме, питам се с кои ли други хора ще се видят още newsm78 Предполагам и че са за кратко в САЩ, все пак тука работа го чака Ча. Но каквото и да преговарят става въпрос за бъдещето му, проекта ще е американски щом срещата е с американския му муниджър. Вчера четох че този Хюстън Коста бил млад и Ча бил първия му клиент. Преди това е работил като помощник на някой от другите мениджъри. Вероятно и той ще е много амбициран да се докаже, дано да е намерил нещо страхотно за Ча Praynig

Някъде по предните страници има един фотошоп с момичетата от Защитника- няма ни една с моделска външност Peace Една е по-хубава от друга, някоя е по по, друга по- обикновена , но са нормални момичета, с естествнена външност, а не киборги. Вижте и другите сериали на Нетфликс Берен и Мелиса Шенолсун, Туба и Дамла Сьонмез- симпатични, но нищо манекенско и позьорско няма у тях. Сера ако и направят сериал за вампири и таласъми 100% ще я поканят  и тогас вече наистина няма нужда да плаща на разни жълтури както сама каза нали ги контролирала какво говорят за нея, та няма нужда да си плаща за да свържат името и с Нетфликс Wink Ай дано я поканят че да миряса и тя hahaha Може да пее в мюзикъл, но едно е да забавлява малко народ, съвсем различно е да стига до големи маси, та има още да я четем... нали контролирала нещата... Отлично осъзнава че трябва да се говори за нея, докато си намери проект и ей на, пак опря до Ча ooooh! Тоя път поне не е толкова нагла да къдри фотошопи които да пробутва за истински лайкове hahaha

Последна редакция: чт, 14 мар 2019, 13:12 от Беллора

# 123
През тела съм Ивче и пиша кратко, а  и си пише името на филма под снимката която публикувах.

# 124
Като  някой паметник е застанала  ,ботушите са доста високи . Абе ... търпи се  , оная кожена  безвкусица ,която сътвориха   с Илка  трепе по точки . Само гримът е добър .
 Ако се прежаля са навлека така  ще трябва ми направят неустоимо предложение .

Не се вързахме за фалшивия Фотошоп Серкините  си мечтаят  ,Гинчо за сефте отговори в мрежите .  Не си комуникират   той и Ча с феновете .  Колежката с която поддържа приятелство всички знаем името й .  

# 125
  • Варненска клюкарка
Нищо, Наде, нека да има и обяснение. Аз например през телефона почти не мога да разглеждам линковете, може би защото разглеждам без регистрацията си 33uu

И други коментират неща в което Ети е убедена - според турски журналисти Ча е качил едни 20-25 кг с хранене с чист протеин и това за нула време може да се обърне в чиста мускулна маса. Казват да очакваме следващия Тор или Терминатор. Истината е че заради тази огромна палатка с десен на покривка  и брадата която скрива шията и половината му лице нищо не може да се каже със сигурност. Но определено ще има изненади Peace Той и без огромна мускулна маса си е бая едър, пък ако се накачи не знам...

Гинчо е сложил снимка на Тайлан Синан Йълмаз американски режисьор от турски произход. Разбирай чистокръвен турчин работещ в ЛА Laughing Приятел на Гинчо и Ча.

Въпросния пък е сложил снимка на Гинчо

И двамата не са сложили снимка на третия човек присъствал на срещата. Въпросния режисьор миналата година беше в Турция и беше ходил в агенцията на Енгин. Рускините пишат че там работел над сценарий, ама що точно в агенцията е правил това и те не знаят hahaha Каквото и да е, явно провеждат срещи както Ча каза. Въпросния режисьор ако не се лъжа беше забелязан в Гинчовата агенция някъде през юни миналата година, но нещо тогава го спрегнаха за Хазал, защото пък нея по същото време я бяха видели да влиза в офиса на Карга 7, другата компания в Турция която работи с Нетфликс освен О3 Медия.

# 126
 Терминатор  Йок !  Мой да го докара на Тор, все още не съм убедена  no
 Не виждам   да е мощен в раменете  , в талията си  е нормален .

След малко ще сложа клявките от предавенето се посмеем, паднЪх    rotfImbo    
 Открили топлата вода и Керо не ревнува любимата заради лайка . Както каза Бел сватби , чаавета .

Фатю се е затъжил за Фемир

Последна редакция: чт, 14 мар 2019, 15:57 от femmi2

# 127
  • Варненска клюкарка
Най-голямата смешка там е че отказала на компания като Нетфликс Joy Joy Joy И не щото така си решила, ами щот си имала мюзикъл, нищо че той мюзикъла от един месец е на сцена, а да речем плануван преди 2-3-4 Peace  Пък знаем кога бяха кастингите за женска роля за Защитника  hahaha Ако са искали актриса с моделска външност можеха да се спрат на Лидийка или Мелиса или купищата други които минаха през кастингите Mr. Green Лидка и тя дълго време ни мота, накрая била се отказала Joy Ранини месец преди да разберем за Айча спомена че най подходяща би била тя, единствено Ранини имаше някаква информация по случая. Ние за Айча реално разбрахме на другия ден след приключването на снимките на Мерием т.е. била е одобрена доста по-рано и най вече била е одобрена за ролята по време в което жълтурите продължаваха да спрягат всички имена за които се сещат hahaha Но турските жълтури правят една основна грешка в случая като търсят "главна героиня, партньорка за Ча" или както там си ги представят нещата. Всичко в този сериал е равнис по Ча т.е. той е главен, а всичко останало е като помощни колелета за да се развие историята в т.ч. и момичетата в сериала. Никоя там не е със статуса на Ча че да и предлагат нещо пък тя да отказва hahaha Всичко там ходи на кастинг, само Ча е ясен изначално Mr. Green
Абе смешници, ама какво да кажа, ония двете пак правилното време избраха, ашколсун за ПР-а.

Цитат
Из официальной программы 38 Стамбульского кинофестиваля. В секции "Galas/Гала-премьеры" представлен:

THE PROTECTOR (2сезон Эпизоды 01-02)

》РЕЖИССЕР: Umut Aral
》ОПЕРАТОР: Gökhan Tiryaki
》СЦЕНАРИСТЫ: Джансу Чобан (1 серия), Атасай Коч (2 серия)
》МУЗЫКА: Tolga Böyük, E. Yasin Vural
》КАСТ: Çağatay Ulusoy, Okan Yalabık, Ayça Ayşin Turan, Hazar Ergüçlü, Mehmet Kurtuluş, Burçin Terzioğlu, Engin Öztürk, Saygın Soysal, Ayşe Melike Çerçi, Çiğdem Selīşık Onat, Kubilay Karslıoğlu, Boran Kuzum, Hakan Ummak, Eser Karabil, Helin Kandemir
》ПРОДЮСЕР: Onur Güvenatam

ОПИСАНИЕ: В этом сезоне Хакан будет сражаться с бессмертными, которые были случайно возрождены в прошлом сезоне. С одной стороны, Хакан пытается вести верных, с другой - вести нормальную жизнь с Лейлой. Однако его ждет большой сюрприз, когда перед ним появляется его старший брат Левент, которого он считал мертвым. Верное Братство разваливается, Лейла умирает, Хакан злится на себя за то, что не смог справиться с ситуацией. У него есть только одно утешение —любовь Зейнеп. Теперь пришло время Хакану научиться справляться со своим гневом. Пришло время не прятаться, а бороться.
Лейла умира, а любимата става Зейнеп, колко предсказуемо Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 14 мар 2019, 15:33 от Беллора

# 128
 Още от Турски сладолед .  Кюстендилов  не беше с жена си на  Мишовата сватба , не я видях .

над снимката пише   Оценяваме стила на Дуйгу Сърашин -  стила не актрисата  , блести с талант кво да и оценяваш .
Хитра е , кО върже Ча  Еваллата ,както каза Ети .  Ичардето  безлична в МП  игра любовница на рижака  ,мернах на края се жени за някой от геройте   , сватбата пропадна .  Като видяха снимките  си представяха Ча като младоженец  .
Стилът не е лош,  на сватбата роклето е добро , дизайн на нейна приятелка .

Последна редакция: чт, 14 мар 2019, 16:37 от femmi2

# 129
  • Варненска клюкарка
Дуда като е облечена има хубава фигура, като не цвили и като не заголва чЕло си изглежда напълно нормална жена - красива не, както казва Надето грозничка е, но като се понаправи изглежда като друг човек.  Като за вечерта на Мави е облечена тематично- на мен тя и Башак най ми харесаха. Башак ми хареса като цяло- фигура, лице, коса, как е облечена- всичко, красива жена е тя. Между другото кака си има фенове в мрежите, повечето са при латините, изглеждала интернационално, екзотична била tooth Вече съм ви кавала как една я беше оприличила на Дженифър Лопез hahaha Явно като я гледаме виждаме различни неща hahaha

Е сигурно е била там Джансу Тосун. Ние от сватбата всъщност освен младоженците и някои от гостите им, повечето знаем че са били там само по имената им. Не видяхме дори родителите и братята и сестрите на Хазал, а със сигурност са били там Wink Гинчо се мярна в един отрязан кадър на приказка с Керем Чатай, а иначе не ни показа снимка с Хазал. Тези които снимаха събитието не бяха журналисти, а бяха фотографи и снимаха гостите само с тяхно позволение. Дори и да са им направени снимки с младоженците, заедно или поотделно с булка/младоженец, тези снимки ще видят бял свят само с позволение на хората на снимките.

# 130
Дуда като е облечена има хубава фигура, като не цвили и като не заголва чЕло си изглежда напълно нормална жена - красива не, както казва Надето грозничка е, но като се понаправи изглежда като друг човек.  Като за вечерта на Мави е облечена тематично- на мен тя и Башак най ми харесаха. Башак ми хареса като цяло- фигура, лице, коса, как е облечена- всичко, красива жена е тя. Между другото кака си има фенове в мрежите, повечето са при латините, изглеждала интернационално, екзотична била tooth Вече съм ви кавала как една я беше оприличила на Дженифър Лопез hahaha Явно като я гледаме виждаме различни неща hahaha

Е сигурно е била там Джансу Тосун. Ние от сватбата всъщност освен младоженците и някои от гостите им, повечето знаем че са били там само по имената им. Не видяхме дори родителите и братята и сестрите на Хазал, а със сигурност са били там Wink Гинчо се мярна в един отрязан кадър на приказка с Керем Чатай, а иначе не ни показа снимка с Хазал. Тези които снимаха събитието не бяха журналисти, а бяха фотографи и снимаха гостите само с тяхно позволение. Дори и да са им направени снимки с младоженците, заедно или поотделно с булка/младоженец, тези снимки ще видят бял свят само с позволение на хората на снимките.
Мдааааааа, понастоящем, но допреди Киво....... Stop
Само фибички в бяло липсваха на Хазал предвид тоалетът й, Mr. Green но пък са в тон с него. Laughing

# 131

1 миллион 157  хиляди гледания  обявяването на втори сезон  . Лично от страницата на Ча . Не  се разписва в мрежите  , но следят какво се случва .

Последна редакция: чт, 14 мар 2019, 17:08 от femmi2

# 132
  • Варненска клюкарка
Тука Ча е като син на дядо Коледа hahaha И особено много му личи в този кадър колко е голяма ризата с която е облечен, раменете и съвсем са увиснали ooooh!
Наде, аз говоря за сега, въобще нямам представа как е изглеждала преди. Но щом са я пипнали тук там или пък префасонирането е било по-основно, явно са се справили добре, че нали знаеш какви случаи има.... doh Гледам и чертите на Дуда, но там каквото и да правят няма шанс да стане красива, но тя май си е напълно доволна от вида си - до вчера си пъчеше цялото чело tooth При Башак явно почвата за такива промени е благодатна и сега изглежда по-добре отколкото преди Peace

# 133
Гледам Ча и не проумявам, защо по принцип се облича толкова раздърпано!? Rolling Eyes
Айде, Хазал се носи кофти, но поне се старае да се докарва, нищо че в повечето случаи не успява, но Ча дори и не прави опити да се старае в облеклото си. Confused
Вечно е безвкусно облечен, с два, три ката дрехи и качулки, или с торбести дрехи все едно взети назаем. Confused

# 134
Промени си стила от едно време .  Ходи с  рибарските гащи и яке .
Илка е за бой   с тая широка риза  . В реала с  такава,  любимите шапки в тон .  
Син на дядо Коледа  коледно шапо му трябва , Дуда Снежанка  като се озъби и ще изплаши децата .  

Общи условия

Активация на акаунт