Стягайте се ЮЛСКА дружина, първата половина мина

• 29 487
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
Да , и аз съм ин витро Simple Smile
Много бързо го подобрих с добавки вит Д от iherb. По 4000 единици на ден.

А В12 изследвала ли си ? Също изключително важен , но за него трябва и допълнително изследване коя форма усвояваш

# 136
Здравейте, вит. Д два пъти изследвах, беше 30. След 1 месец по едно пръскане D-Abovit стана 40, но в моята лаборатория реф. граници са от 50 до 120 и сега пръскам по два пъти.
Относно отпуска - натрупва се по време на болничните и майчинството. Ако две години отсъстваш от работа ще имаш право на 40 раб. дни след завръщането си.

# 137
  • Варна
И аз съм ин витро, с близнаци Simple Smile Онзи ден  пусках изследвания, хемоглобин 106, желязо 7.82 при референтни 6.60-26.00. На 22.03. сме на преглед,  и предполагам и на мен ще ми изпише желязо. С ходенето до тоалетна нямам никакви проблеми, нито преди да забременея, нито сега, но ще видим, ако ми включат желязо...И аз изледвам всичко всеки месец, че даже и неща, които не са ми препоръчали...

# 138
Да , и аз съм ин витро Simple Smile
Много бързо го подобрих с добавки вит Д от iherb. По 4000 единици на ден.

А В12 изследвала ли си ? Също изключително важен , но за него трябва и допълнително изследване коя форма усвояваш

Витамин Б12 не са ми пускали. Ако трябва да пия или да си пръскам още нещо, вече ще откача. 🤣🤣
Но аз си мисля,че много от нещата ни се изчерпват по време на стимулацията, въпреки че моята беше лека и бях на къс протокол, а не толкова от бебето. Но няма как, важното е,че има резултат. 😍

# 139
Буба. и моя е толкова. Нисък е  🙄
А желязото ти е достаааа ниско!
С близнаци нещата са различни , ако при едноплодна бременност една стойност е добре , то при нас не е . Нищо, че 7.82 е над долната. Предмолагам ще се включиш в клуба на "железните мами"😂

avlito такова е положението 🙄 как не сме се отровили не знам!
Може да го провериш за твое спокойствие , ако имаш възможност.  Вит от В групата са много важни за плода .

И аз бях по къс протокол , освен това съм на втори Зет.  Вече съм половин фармацевт 😂 мога и инжекции да слагам.

# 140
💙ROSSE💙, неволята учи на всичко.😄 Аз бях наясно с доста неща около процедурата още преди започването й заради образованието ми,което не знам дали беше плюс за мен. 🤔🤣
На следващата консултация ще кажа да му го пуснат, пък да видим. 🤭

# 141
  • Варна
ROSSE, със сигурност ще се включа в клуба на "железните мами", и аз така го усещам...  Rolling Eyes

# 142
Мами на някоя от вас случвало ли се е повече от 12 часа да не спира да мърда и да рита бебето .ММ го усеща и даже се вижда как се мърда корема ми.
Сега пътуваме към Майчин дом по спешност за преглед тъй като моя аг не си вдига телефона

# 143
На мен ми се случва, когато ям сладки работи става доста активно или ако съм пила кафе (спрях го). Надявам се всичко да е наред.

# 144
И при мен вчера и днес е особено активна, не чак непрекъснато, но с много кратки почивки, съвсем различно от обичайния й ритъм. Честно казано и аз малко се притесних, но пък няма други странични симптоми и не знам нормално ли е или не.
BlondyDjitsy, сподели после какво са ти казали лекарите.

# 145
На мен ми се случи след феталната ехокардиография, не спря да рита цяла нощ. Свързах го с прегледа, но може и да е съвпадение.

Мойте резултати от кръвните ме озадачиха. Хемоглобина ми е 120, обаче еритроцитите са паднали под долна граница, а обема им се е увеличил. В понеделник ще ги тълкува доктора.

# 146
И на мен ми се е случвало. От вчера вечерта до днес следобяд буквално през 10 минути ме риташе, но при положение, че нямам нито болки, нито стягане на корема не мисля, че изисква лекарска намеса.

# 147
sis_ko , да минеш на отчет след това ,че и аз се побърквам с разни ненормални стойности.  Дано отг да е "заради бременността " Simple Smile

Днес пих 2 глъдки кафе Без Кофеин ,след известно време Лактулоза Мип  и от 2 часа не са спрели . Редуват се , и на мен ми е чудно как са толкова активни и двете.

# 148
  • Пловдив/София
Аз се притеснявам, че понякога по цял ден не я усещам..напоследък са много леки движенията. Дано всичко е наред.

Аз да питам пак за изпъкналия пъп...на места кожата на пъпа е по-червена от другата (като петънца)..има ли го при някой? Много се притеснявам да не е пъпна херния, че съм имала като малка.

Абе да идва сряда за ФМ, да се уталожат притесненията...винаги събирам като не съм виждала бебо близо месец Simple Smile)

# 149
  • Варна
При мен са активни най-често, като хапвам нещо и през нощта, ако ставам до тоалетна и след това не успея да заспя дълго време.          Момичета, Вие подстригвате ли се? Уж не съм суеверна, ама...

Общи условия

Активация на акаунт