Стягайте се ЮЛСКА дружина, първата половина мина

• 29 488
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
От момента в който разбрах ,че съм бременна до сега съм се подстригвала 2 или 3 пъти Simple Smile

# 151
аз не се подстригвам, но се боядисвам с боя Color&Soin, предполагам, че е по-безвредна щом е само от растителни екстракти и без амоняк.
Между другото аз съм с термин 27.06,но редовно следя и юлски те мами😊

# 152
При мен са активни най-често, като хапвам нещо и през нощта, ако ставам до тоалетна и след това не успея да заспя дълго време.          Момичета, Вие подстригвате ли се? Уж не съм суеверна, ама...
Честно казано не съм, не че съм суеверна, просто фризьорката не ме разбра правилно за желаната дължина и вече близо 6 месеца след предното подстригване съм с коса до раменете Joy

# 153
ROSSE ще споделя, дано не е нещо сериозно. Аз не съм изследвала никакви витамини и за това ще питам.

Буба, и аз уж не съм суеверна, обаче наскоро гледах снимки от родилното с малкия ми син. Лошо ми стана, косата ми е почти до кръста. Joy

Последна редакция: сб, 16 мар 2019, 18:45 от sis_ko

# 154
И при мен вчера и днес е особено активна, не чак непрекъснато, но с много кратки почивки, съвсем различно от обичайния й ритъм. Честно казано и аз малко се притесних, но пък няма други странични симптоми и не знам нормално ли е или не.
BlondyDjitsy, сподели после какво са ти казали лекарите.
Казаха че е съвсем нормално няма нищо притеснително . Бебето е много активно и все по силно ще започне да се усеща.
А на въороса защо в толкова ранна седмица ми се движи корема казаха че бебо е малко по едър и му е тясно за това си личи. Аз съм 21с+1д

# 155
С първата бременност си се подстригват. Имам момче. Сега вторият път също. Ходя в месеца веднъж все пак съм с къса коса и иска поддръжка. Чакаме отново момче. Ако спазвате всички суеверия не трябва да излизате от вкъщи.

# 156
С първата бременност си се подстригват. Имам момче. Сега вторият път също. Ходя в месеца веднъж все пак съм с къса коса и иска поддръжка. Чакаме отново момче. Ако спазвате всички суеверия не трябва да излизате от вкъщи.

Така е да..

# 157
Здравейте сладурки,вчера бяхме на ж.к ,бебка вече е 610гр.Переше крачета,но пък е срамежлива криеше си лицето.Относно първата страница термина ми е на 7.7.2019,но май ще е по рано,има вариянт да сме секцио и може да се окажем юни😉

# 158
Абе няма значение какво ще се окаже. Аз много се надявам да подраня, че ми се иска да родя юни, даже съм си харесала дата - 28. 😂

# 159
Така е важното е всичко да е ок 😉😊

# 160
  • Варна
Снощи моите бебета бяха много активни..., така се беше издул корема ми откъм госпожицата, че таткото се шашна... ха -хах То и аз, де..., за първи път се случва така Simple Smile

# 161
Буба. И моите!!!!
Заспах рано към 22/22:30 и се събудих към 2:00 за ВЦ и като се започна едно ритане 🙈🙈 и двете бяха много активни. Забавлението продължи до 5 сутринта. Така и не можах да спя . Днес съм с главоболие и схваната 😊
Веднага ми заработи фантазията , щом се будят в 2 :00 и продължава до 5:00 така ще е и като се родят 😂

# 162
  • Варна
Може би, когато ние се събудим и сме неспокойни..., се отразява и на тях и те са активни. Случва ми се да са по-активни през нощта, когато аз се въртя неспокойна и размишлявам нещо..., предполагам и те го усещат...

# 163
То това си е коронен номер на повечето май, да им се шава, когато мама реши да си легне и да си почива. Grinning Аз ако стана през нощта до тоалетна, когато си легна после непременно се раздвижва. И понякога хубаво ме разсънва и после по 2 часа се въртя и не мога да заспя, а партито е пълно, когато съм на работa и трябва да стана в 7. Grinning Днес поне си доспах до 9 и нещо, което отдавна не ми се беше случвало. Иначе понякога толкова силно рита, че особено както ми е долепено едното ухо до възглавницата и се чува едно глухо "туп"Grinning В такива моменти хич не ми е умилително и приятно като мърда. Grinning

# 164
Буба. И моите!!!!
Заспах рано към 22/22:30 и се събудих към 2:00 за ВЦ и като се започна едно ритане 🙈🙈 и двете бяха много активни. Забавлението продължи до 5 сутринта. Така и не можах да спя . Днес съм с главоболие и схваната 😊
Веднага ми заработи фантазията , щом се будят в 2 :00 и продължава до 5:00 така ще е и като се родят 😂

Хихи и аз си мислех същото тази сутрин, като се събудих в 4.30 🙄 Природата ме подготвя за предстоящото неспане.

ВlondyDjitsy, радвам се, че всичко е наред при теб.

Аз вчера ходих на Бебемания, има интересни щандове, за някои не бях чувала. Беше ми интересно, но аз отидох най-вече са събирам инфо за стволовите клетки, но бързо си тръгнах, че дъщеря ми не спря да мърмори през цялото време и ми се отщя.

Общи условия

Активация на акаунт