Стягайте се ЮЛСКА дружина, първата половина мина

• 29 499
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте момичета😊 днес ме изписаха от болницата тъй като лежах заради контракции. Оказа се, че освен тях съм и с нисък хемоглобин и докато бях там 2 от дните ми вливаха по една банка желязо, а сега ми дадоха да пия ампули желязо. Някоя от вас приема ли допълнително желязо и има ли някакви странични ефекти?

# 166
И моят хемоглобин е нисък,но се оказах с бета таласемия,тоест анемия но не желязодефицитна.При мен е даже,непрепоръчително да се приема желязо.

# 167
Mishell1,аз приемам допълнително желязо. Нямам някакви оплаквания, но някои от момичетата се оплакват от запек и замайване.

KRISKA79, кога ви диагностицират? По време на бременността ли?

# 168
Аз също пия желязо. Нямам оплакване но зависи какво пиеш. Има и странични действия като всяко лекарство.

# 169
Да по време на бременноста,хемоглобина започна да ми пада,гинеколога след пкк,ме прати на хематолог като имаше съмнения,които по късно се оказа,че са точни.Сега поне съм наясно,важното е ,също след като се установи при майката,да се направят изследвания и на бащата.

# 170
Коментирахме желязото страница/две назад.
Запек, замайване, гаден вкус ....нямаме избор 😊 ще търпим

# 171
  • Пловдив/София
Момичета, едно кафе на ден нали беше ок?
Все забравям да питам лекаря,  а ми се пие сутрин..и съм с ниско кръвно, та с чиста съвест пия по едно и малко кола понякога. Но не съм чела как се отразява кофеинът на плода.

# 172
Момичета, едно кафе на ден нали беше ок?
Все забравям да питам лекаря,  а ми се пие сутрин..и съм с ниско кръвно, та с чиста съвест пия по едно и малко кола понякога. Но не съм чела как се отразява кофеинът на плода.

Превъзбужда бебока,тъй като кофеина преминава през плацентата. Но по едно кафенце май може,особено ако и не се чувстваш добре. 😊

# 173
През ден / два си позволявам по чаша мляко с една чаена лъжичка без кофеин 🙄 не съм голям фен на кафето , но вече не знам какво ми се пие Simple Smile

# 174
На мен ми казаха, че няма проблем, аз принципно си пия по едно еспресо с доста мляко. Не съм усетила да ми пречи, по- скоро ако не пия ще ми падне кръвното и ще ме заболи главата към обяд.

# 175
През ден / два си позволявам по чаша мляко с една чаена лъжичка без кофеин 🙄 не съм голям фен на кафето , но вече не знам какво ми се пие Simple Smile

А за безкофеиновото кафе съм чела,че е по добре да си изпиеш едно нормално кафенце с мляко,тъй като използват много химия, за да отделят кофеина. 😊

# 176
Да , и аз го прочетох , но слагам съвсем малко на върха на лъжичката.  Simple Smile
Уж по-скъпо , а по -вредно . Вече не разбирам , наистина 🤔

Момичета , ако попадате на промоция на бебешки продукти , моля пускай те линкове Simple Smile

# 177
  • Варна
Пия всеки ден кафе, по едно сутрин. Преди трансфера си пиех по две сутрин, след трансфера само по едно, като първия месец все гледах да е по-слабо.

# 178
Аз пия по 3 кафета на ден, капсули от най-силното. Не съм забелязала кой знае какъв ефект. Говорила съм и с АГ по въпроса.
Въпрос на лично здраве и усещане е.
Аз гледам да не приемам някакви наложени схващания като закон, а всичко индивидуално преценявам за себе си и според здравето си, усещането, и разбира се след консултация.
Четох коментари за подстригване, лакиране, боядисване, пазаруване и т.н.
Всеки сам избира какво и как да прави Simple Smile Аз лично се боядисвам всеки месец, ходя на фризьор за сешоари и т.н. всяка седмица, поне по един път. Поддържам си ноктите, само че не се лакирам с гел лакове, защото в момента са ми супер чупливи и се белят.
А по отношение на пазара- аз съм го казвала, почти всичко си купих.
Включително в събота ми пристигна количката от UK и съм влюбена в нея.
Миналата бременност робувах на всякакви внушения, с цел да не се предизвика съдбата.
Сега гледам малко по-различно на живота Simple Smile за мен това е все едно очакваш нещо лошо да те сполети постоянно.
Аз вярвам, че всичко ще е наред, ще имам малко сладко бебе и няма да вадя душата си и тази на хората около мен с цел покупки от родилния или всички останали екстри Simple Smile
Подчертавам - всеки е прав за себе си, и следва да живее и прави това, което го кара да се чувства ОК, и разбира се, след консултация с АГ Simple Smile

# 179
Аз също не мога да си почна сутринта без кафе. Още в самото начало питах доктора и той каза по едно кафе, две ако са по-слаби, може да се пие с чиста съвест. Лошо е ако си като мен преди да забременея, когато пиех по 4-5 кафета всеки ден. Та от опит, едно кафе на ден няма да навреди нито на вас, нито на бебчето.

Общи условия

Активация на акаунт