Стягайте се ЮЛСКА дружина, първата половина мина

• 30 005
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
Не се включих в темата с прическите, боята, маникюра ....защото и каквито и суеверия да имам или нямам при мен не важат!  Имам проблем  с натрупване на токсини в организма и искам или не искам трябва да се лишавам от тези екстри. Масова козметика, шампоани, душ гел ,балсами, маски, боя за коса , гел лак, парфюм,грим ...И каквото още се сетите ми е забранено !😏 Да не чистя с препарати, чинии когато се мият винаги с ръкавици (нямам миялна) Та изобщо не ми до екстри 😂

Чакам Великденски промоции, но пък някъде може да са започнали по -рано и ще се радвам да споделяте.

# 181
В Комсед има намаления на доста бебешки стоки Simple Smile

https://comsed.net/%D0%B2%D1%81%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%B8/?filter_promo_id=0

# 182
Благодаря,  Арабела 🤗 ще погледна.

# 183
Момичета, каква козметика и перилни препарати за бебчетата смятате да ползвате?

# 184
В този ред на мисли има 25% намаление на Юриаж
https://vitania.bg/bg/producer/Uriage

# 185
Какво ви е мнението за лазерните процедури на лицето Thinking. То все пак е далече от бебето....

# 186
Здравейте, четох назад, че сте коментирали вит. Д.
Мен, както писах преди, много ме боляха ставите и костите, по насоки на ендокринолог изследвах калций, йонизиран калций, фосфор, магнезий и вит. Д
Вит. Д ми се оказа 42, при норма 50-120; а калцият 2,13 при норма 2.15 - 2.50, йонизирания също е на долната граница. Останалите минерали са ми в норма. Утре ще се консултирам какво да приемам, но със сигурност такива стойности подлежат на суплементиране.
Междувременно до консултацията си самоизписах с помощта на фармацефт разтворим Калций + вит. Д на Допфелхерц и го пия вече 4 дни, чувствам леко облекчение - поне не се будя нощем от болките.

Някоя мама да планира раждане в Надежда? Simple Smile

# 187
Аз за лазерните процедури съм чувала, че е възможно да предизвикат контракции, което не знам колко е вярно, те и за кола- маската ми казваха, че предизвиквала контракции, но нямам проблем. По- проблемното при лазерните процедури, мисля е факта, че кожата става доста фоточувствителна заради хормоните и е възможно да си докараш нежелана пигментация. По- добре изчакай да родиш, а ако си започнала курс от преди бременността се консултирай с лекаря и самото студио.

# 188
Gaggi, аз ако раждам в България се колебая между Надежда и Токуда.. не знам защо но натам ме влече. От Токуда нямам преки впечатления, а в Надежда ходя на ФМ и от това съм доволна до момента като отношение и внимание, но то пъкл няма никакво отношение към раждането.. Ще е полезно ако и други момичета споделят на къде се ориентират.

# 189
  • София
Аз съм се насочила към Надежда, ще го обсъдя с доктора, когато отида на 27.03. на ЖК.Той там изражда, има време още

# 190
Аз клоня към Шейново, където няколко мои близки раждаха и са доволни. А и ми е сравнително близо. Иначе и за Надежда, и за Токуда съм чувала добри отзиви.

# 191
Аз съм избрала Майчин дом, моя доктор там изражда. Ходих на ден на отворените врати и ми хареса, най-важното за мен беше усещането в самото родилно отделение и усещането ми беше хубаво, почувствах спокойствие и сигурност, а за мен това е най-важно. Само където ми идва далече, ако се падне в пиков час, че втората ми дъщеря доста бързо излезе, едвам стигнах до болницата тогава 😃

Аз кафе си пия когато ми се препие, но не пия всеки ден, защото сега като не пуша, хич не ми е вкусно.

За козметика и перилни препарати още не съм решила, иначе напредвам с покупките, вече съм поръчала почти всичко без дрехите.

# 192
  • София
В mothercare.com има намаления. Мисля да си поръчам помпа (спряла съм се на Medela swing, въпреки че миналият път малко съм ползвала помпа, а кърмих 10.5 месеца) от там и няколко други джунджурии.
Вчера след като ходих на Бебеманията и нищо не ми хвана окото си поръчах количка Mamas & Papas от uk. Blush
Кафе вече не пия, а преди пиех по 2 поне. Просто не ми се пие сега.
За козметиката, може би ще заложа на Биодерма или А-Дерма.

# 193
Аз съм се насочила да раждам в Софиямед. Доволна съм от моята докторка, а и ми е близо болницата.

# 194
Здравейте,моля мамите от София да ми препоръчат добър специалист по фетална ехокардиография.Ще пътувам за един преглед в София и искам да се запиша и да видим сърчицето на бебка.
Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт