Стягайте се ЮЛСКА дружина, първата половина мина

• 30 006
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Аз съм избрала Майчин дом, моя доктор там изражда. Ходих на ден на отворените врати и ми хареса, най-важното за мен беше усещането в самото родилно отделение и усещането ми беше хубаво, почувствах спокойствие и сигурност, а за мен това е най-важно. Само където ми идва далече, ако се падне в пиков час, че втората ми дъщеря доста бързо излезе, едвам стигнах до болницата тогава 😃

Аз кафе си пия когато ми се препие, но не пия всеки ден, защото сега като не пуша, хич не ми е вкусно.

За козметика и перилни препарати още не съм решила, иначе напредвам с покупките, вече съм поръчала почти всичко без дрехите.

При кой ще раждаш в Майчин дом и на кой етаж ще си избереш на 7ми или 12ти?

# 196
Аз предния път бях в Надежда и сега мисля пак там, ако съм нормално. Ако не, може и при моята в Шейново. Но се надявам на нормално де.

А относно второто че е по-бързо...нас ни поканиха на сватба в Банско 2 седмици преди термина ми. От Банско до Надежда 1ч 57 мин...дали ще мога да стигна? Предния път преносих доста, та затова се изкушавам да ида...

# 197
В mothercare.com има намаления. Мисля да си поръчам помпа (спряла съм се на Medela swing, въпреки че миналият път малко съм ползвала помпа, а кърмих 10.5 месеца) от там и няколко други джунджурии.
Вчера след като ходих на Бебеманията и нищо не ми хвана окото си поръчах количка Mamas & Papas от uk. Blush
Кафе вече не пия, а преди пиех по 2 поне. Просто не ми се пие сега.
За козметиката, може би ще заложа на Биодерма или А-Дерма.

Кой модел на Mamas and papas си поръчахте? Аз съм си харесала Urbo2, но за съжаление никъде във Варна я няма,за да мога да я видя...а нещо ме мързи да пътувам до София. И от кой сайт? 😊

# 198
Аз предния път ползвах Бочко за пране и бях много доволна. Единствено това, че е доста ароматизиран като за бебешки прах. Иначе съм пробвала фрош, сано максима, феари. Козметика ще купувам в последния монент, ще гледам да посъбера някакви тестери за да пробвам. Ползвала съм мустела, не е лоша и не е скъпа козметика. Памперсите мисля пак да са на памперс, стига да няма проблеми.

# 199
Здравейте,моля мамите от София да ми препоръчат добър специалист по фетална ехокардиография.Ще пътувам за един преглед в София и искам да се запиша и да видим сърчицето на бебка.
Благодаря предварително!
Аз ходих при д-р Евтимова, защото бебето беше със забавен пулс. Преглежда ме във Фемина, но знам, че преглежда и в Щерев. Прегледът продължи 1 час, беше много внимателна и старателна, и ми направи добро впечатление.

# 200
  • София
@ Ani Morovqkova, аз бях при д-р Спасов, пак във Фемина. Много обстоен преглед, внимателен д-р. Мисля, че при който и кардиолог във Фемина да запишеш час, няма да сгрешиш.
@avlito, поръчах я от mamasandpapas.com. И кошчето за кола от там поръчах - Макси Кози. Имат оферти на половин цена за някои модели колички в момента. Аз се спрях на Sola 2. Видях я на живо в Малечко и ми допадна (там само шасито с 6+ седалката е над 1000лв Flushed ).

# 201
Аз съм избрала Майчин дом, моя доктор там изражда. Ходих на ден на отворените врати и ми хареса, най-важното за мен беше усещането в самото родилно отделение и усещането ми беше хубаво, почувствах спокойствие и сигурност, а за мен това е най-важно. Само където ми идва далече, ако се падне в пиков час, че втората ми дъщеря доста бързо излезе, едвам стигнах до болницата тогава 😃

Аз кафе си пия когато ми се препие, но не пия всеки ден, защото сега като не пуша, хич не ми е вкусно.

За козметика и перилни препарати още не съм решила, иначе напредвам с покупките, вече съм поръчала почти всичко без дрехите.

При кой ще раждаш в Майчин дом и на кой етаж ще си избереш на 7ми или 12ти?
При д-р Дуковски. За сега съм се спряла на самостоятелна стая на 12-ти етаж, защото на този етаж, бебето ще е при мен през цялото време, а това за мен е важно.

Patagonska_mara, вторите наистина излизат по-бързо 😊, но ти като вече раждала ще се усетиш като дойде момента и ще имаш време, ама пък и  при всеки е различно.

# 202
Аз също ще раждам в Майчин дом, но все още не съм се насочила към доктор. И на отворени врати ще отида, нищо че съм раждала там, но ще е в по-напреднали седмици.
Фетална ехокардиография правих при д-р Спасов във Фемина, доволна съм, огледа много хубаво сърчицето на бебка и обясняваше всичко.
Моите резултати със занижени еритроцити и хемоглобин 120 се оказаха нормални. Доктора не смята че е нужно да пия желязо.
Да попитам имате ли задух? Аз нещо много се задъхвам като се раздвижа. Следя щитовидни хормони и там всичко е наред. С предишните бременности си спомням задух чак към края 8-9 месец, сега рано ми се вижда. Отделно съм скапана, но аз и си работя, та не мога да преценя нормално ли е. Според доктора всичко е наред, но аз да си сверя часовника.

# 203
  • Пловдив/София
Аз от самото начало се задъхвам...като качвам нанагорнища е ужас.
Онзи ден бяхме на планина и имаше доста нанагорнища, мислех, че ще умра...

Да питам пак за ритниците...по еднакъв начин ли ги усещате всеки ден? От няколко дни е много слабо, усещам я 2/3 пъти на ден, но лекичко. Преди беше по-силно, чак на корема се виждаше...

Дано да не й е некомфортно нещо. Все се успокоявам, че щом все пак я усещам, всичко е ок...

# 204
@ Ani Morovqkova, аз бях при д-р Спасов, пак във Фемина. Много обстоен преглед, внимателен д-р. Мисля, че при който и кардиолог във Фемина да запишеш час, няма да сгрешиш.
@avlito, поръчах я от mamasandpapas.com. И кошчето за кола от там поръчах - Макси Кози. Имат оферти на половин цена за някои модели колички в момента. Аз се спрях на Sola 2. Видях я на живо в Малечко и ми допадна (там само шасито с 6+ седалката е над 1000лв Flushed ).

И аз ще съм със Sola 2, с първото ми дете бях с предния модел, но почти нямат разлика. Лека и маневрена количка, единствения минус за мен беше, че доста бързо се разскърца рамката, но я смазвах от време на време и беше ок. По улиците засичах и други майки със същия модел и скърцаха по същия начин Wink

# 205
  • Варна
И аз се задъхвам и сърцето ми направо ще изскочи, особено като изкачвам стълби....Иначе, съм жизнена и бодра, нито ми се е гадело, нито повръщало, така си е от самото начало.Само към някои омекотители, веро, един душ-гел на ММ и някои течни сапуни имам неприязън към миризмата, но не ми се е догаждало все още....

# 206
Аз от самото начало се задъхвам...като качвам нанагорнища е ужас.
Онзи ден бяхме на планина и имаше доста нанагорнища, мислех, че ще умра...

Да питам пак за ритниците...по еднакъв начин ли ги усещате всеки ден? От няколко дни е много слабо, усещам я 2/3 пъти на ден, но лекичко. Преди беше по-силно, чак на корема се виждаше...

Дано да не й е некомфортно нещо. Все се успокоявам, че щом все пак я усещам, всичко е ок...

И аз съм така с усещането, няколко дни риташе доста силно, после 2 дни едва я усещях и се чудех дали да звъня за преглед. Като цяло забелязвам, че се движи повече сутрин и най-вече вечер към 11ч. Утре ще се видя с акушерката и ще я питам, но вероятно зависи как е разположено бебето...

# 207
И аз съм със задух sis_ko , ускорен пулс , имам чувството че сърцето ми ще изкочи. С много ниски стойности на ТСХ имах и заглъхване на ушите. Тъкмо записах час при кардиолог.

Пипи2013 и при мен е така с ритницине.  След среднощното парти което си заформиха преди дни , са се кротнали и се чудя какво става. Едната е активна от време на време , но другата съвсем леко шава сутрин и слетобяд.

# 208
Момичета и при мене така с мърдането..беше доста активен, даже както писах си имаше рутина на ритане Simple Smile От 2-3 дни обаче ритничетата са много по-слаби и редки. В петък съм на ФМ и вече нямам търпение..

# 209
Аз при всяко изправяне и като тръгна на разходка след няколко крачки ми се стяга корема в долната част Sad
Нали трябва много да се движим, а аз много се притеснявам да не са контракции.

Общи условия

Активация на акаунт