Идеи за стартиране и развитие на бизнес - 25

• 100 015
  • 757
  •   1
Отговори
# 555
Имам няколко уреда втора ръка. Вярно,продавачът/вносител ни е приятел и ни насочва кое е добро,кое не,но съм страшно доволна. Преди това бяха нови уреди,ами скапаха се за кратко време. Дрехи също купувам. Нямам никакви притеснения,стига дрехата да е качествена и изгодна. И определено има огромна разлика и в техниката,и в дрехите,в зависимост за кой пазар са произведени. Та няма нищо лошо в пазаруването втора ръка.

# 556
  • пустинята Гоби
За природата е добре да се ползват дрехи и  изобщо стоки втора употреба. Така би се намалило производството и вредните емисии. Удължава се живота на вече произведените неща

# 557
Купуването на дрехи втора употреба от сто години не се смята за признак на лошо финансово състояние, Тарталета го е изразила най-добре, а аз продължавам да се учудвам, че хората гледат на това по този начин.

Последна редакция: вт, 11 яну 2022, 15:02 от Г-жа Шантал

# 558
А кой е казал това? Просто не всички ги купуват, но това важи за повечето стоки по света. Аз бих си облякла най-обикновена тениска от 5 лв, която да е не знам си какво качество, но купена съвсем нова. Не е до пари - до някаква друга нагласа е. Затова и има пазар за всичко Simple Smile Понеже хората търсят най-различни неща.

# 559
Въобще не е нужно "всички да купуват" за да имаш успешен бизнес Rolling Eyes

# 560
Разбира се. Аз затова никога не съжалявам за "изпуснати" сделки. Не са били за нас и толкова.

# 561
Здравейте, до скоро тествах няколко продукта, които бих искала да продавам. Става въпрос за козметични аксесоари от чужбина с добавено мое лого. Едно от тях обаче за четки за грим. Притеснява ме да не пропусна някоя важна процедура. Попринцип те не спадат в категорията козметични продукти, където е доста по-сложно, но все пак имат досег с лицето. Допитах се до няколко човека, но никой не ми дава ясна информация какво е нужно или към кого да се обърна. Затова и реших да се допитам до вас, ако случайно някой е имал подобен казус или би ме посъветвал къде да търся информация относно цялата необходима документация, нужна, за да бъде всичко изрядно. Чета и много наредби, но нещо не успявам да се ориентирам дали трябва още нещо, след като ще поставям своето лого отгоре. Като цяло от многото четене тотално се обърках. Много благодаря предварително! Simple Smile

# 562
Представете си град близо до София. Главен път. За Монтана. Нова постройка тип готови къщи. Наблизо има пици,дюнери,ЦБА,сладкарница скайлайна,Берьозка,фемили шоп,Виваком,книжарница,офис за застраховки,ресторант ,пиле на грил и магазинче тип кафе. Какво бихте отворили за да върви,да в ново и интересно ? Има ли въобще нещо друго,което може да е там 🤣? Благодаря

# 563
Плод-зеленчук. Или палачинки.
Какво е фемили шоп?

# 564
  • пустинята Гоби
Магазин за ядки и сушени плодове. До нас има, най-много него посещавам. Оборота им е голям и винаги всичко е супер прясно.

# 565
Забравих да спомена има и плод и зеленчук в него има ядки всякакви и фрешове дори. Family shop ,тези домашни потреби дето има всичко вътре.

# 566
Към магазина за ядки и сушени плодове: различни видове насипни чай, подправки,  брашна, зърно, масла в бутилки. Когато са насипни тези неща са доста по-евтини от пакетираните.

# 567
  • пустинята Гоби
По-евтини и по-пресни, отделно избора е по-голям, ама имало такъв магазин.

# 568
А някакъв детски център? Особено ако ресторанта няма детски кът 🤔

# 569
То е много малко за център..
 Проблема ми е ,че аз попринцип имам собствено заведение с детски кът. Пак на главна улица от другия край на града. Но покрай този Ковид и сметки,отваряме за партита. И просто съм месеци наред без работа и вече се чудя и аз какво да правя...

Общи условия

Активация на акаунт