92nd Academy Awards OSCAR'2020 - Наистина ли вече е важно само наградите да са "политкоректни"?

• 36 467
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Браво и честито на КОДА!
Никакви изненади, което беше най-голямата изненада

Обаче, какво стана с победителя на публиката? Да не забравиха за тази дебютна награда? Или са я дали когато имаше прекъсвания?
Ама не би трябвало, защото Кевин Костнър презентира наградата за най-добър режисьор.

# 661
  • София
Уж "Кучето" беше фаворит, а какво стана .... Grinning

# 662
Кучето ще си пее Ла Ла ленд
Joy
Наспах се аз.

# 663
  • София
Еми честито на победителите!
Тегава церемония и много слаби сценаристи.

# 664
  • София
Кучето беше голям фаворит, но КОДА влезе много в сърцата на гилдията на актьорите. Приеха филма много навътре. А те са болшинството. Кучето може би щеше да победи в други времена, а не такива с война и смърт. Той е доста жесток, садистично жесток. Шедьовър, но не беше подходящия момент за него.
А, КОДА е трогателно красива история, от каквато света има нужда в момента.

Последна редакция: пн, 28 мар 2022, 06:51 от Diavolo

# 665
  • с трима мъже :)
Каквото и да говорим, Кучето е шедьовър, майсторски изпипан филм.  Филмът е в пъти по-тежък, по-добър, по-оскарски.
Кода пък е изключително вълнуващ, а пък и е направен някак зарибяващо - има и история, и настроение, и смях, и сълзи. Аз се радвам, че КОДА спечели, но истината е, че Кучето беше филъмт, който трябваше да грабне Оскара.
Всеки случай съм доволна. И то много Simple Smile

Беше ми прятно! Желая на всички успешна седмица, всичко най-добро, и догодина пак Simple Smile

# 666
  • София
Джесика Частейн беше най-красивото нещо в тази иначе постна церемония.
Запомнящ се и бляскъв червен килим, но церемонията беше слаба със слаб сценарий.
Много се радвам за нея, много.

Уф, абе хора, какво стана с наградата за най-добър филм от публиката? От академията толкова рекламираха за тази нова награда от тях за нас и какво, едно голямо нищо? Някой разбра ли нещо, има ли някакво инфо. Аз нищо не откривам. Голям гаф за мен.

# 667
Army of the dead бил тоя favourite

# 668
  • София
Инфо, линк нещо, мерси? Simple Smile

Е, кажи честно. Не, Спайдър-Мен, не Дюн, а тази боза със зомбитата. Сериозно? :O

Намерих го
https://variety.com/2022/awards/awards/army-of-the-dead-oscars-z … nyder-1235214985/

Да забравят за тази награда викам. По-абсурдна петица не бях срещал. Само Спайди има място в нея, даже трябваше да е първи или втори.

# 669
https://oscarsfanfavorite.com/error и сайт имало, който не е достъпен от БГ

# 670
# 671
  • София
Дюн с цели 6 награди! Това не го очаквах.
При мъжете ми беше фаворит доктор Стрейндж, но и Уил Смит направи силна роля.
Мина и тая дивотия. До другия път.

# 672
  • София
Пълната и нецензорирана версия на скандала на годината

# 673
Това не е скандал,а гаф,тоест неволно допусната грешка. Ако не е постановка,разбира се.

# 674
Много лошо и за рейтинга на Оскарите и за семейство Смит.
Мненията в социалните мрежи са много негативни. Чудех се и аз дали не е постановка, но след извиненията на Уил, си мисля че няма как да е.

Общи условия

Активация на акаунт