Всичко за всички марки гел лакове - 24

• 39 186
  • 745
  •   1
Отговори
# 135
Lady Godiva,
опитай с друг гел лак, не със Elite99. Например с Rosalind. Пак е китайски и евтин, но една приятелка се оплака от същото като теб: като слага алесандро с елит99 пада след ден два. Опита с Risalind и всичко е ок, държи по 2 седмици. Даже тя почиства нокътя само със спирт, слага микросел и след това алесандро (без ултрабонд) . Но това вече е индивидуално. Успех.

# 136
Дали може да предложите хубаво жълто?
И все се каня да питам, попадали ли сте на бг сайт с безплатна доставка?

# 137
Lady Godiva,
опитай с друг гел лак, не със Elite99. Например с Rosalind. Пак е китайски и евтин, но една приятелка се оплака от същото като теб: като слага алесандро с елит99 пада след ден два. Опита с Risalind и всичко е ок, държи по 2 седмици. Даже тя почиства нокътя само със спирт, слага микросел и след това алесандро (без ултрабонд) . Но това вече е индивидуално. Успех.

Благодаря ти. И Rosalind имам. Ще пробвам и с него. То всъщност имам и цввтен Gelish - ще пробвам и с него. Дано стане 🤞🤞🤞

# 138
  • Paris, France
На мене ми помогна ултрабонда и по-тънък слой Стриплак. Понеже е гъст е малко трудно да се сложи тънко. Другото е да не се слага каре по цял нокът, а да се остави 0.5-1мм в страни и 1-2мм от свободния край без каре. Може и кисел праймър по свободния преди база вместо ултрабонд, но тогава свалянето от свободния е трудно. За каре препоръчвам базата на Essie. Карето го правя с нея, но без да покривам 2мм от свободния край. Малко по-наеътре слагам тънък слой матов топ, пак на Essie. Слоевете са тънки, с почти нищо по четката.

Идея е Алесандро да се сложи като каре, а отгоре да се сложи слой разтворима база. След като Гелиш ти държи ще държи и над Алесандро. Като решиш да сваляш, отчопляш малко с пръчка в долния край и буташ пръчката между лак и нокът.

На мене Алесандро не ми държи добре и не мога да го нося с гел-лак повече от седмица. Само TPLO European nail peel off base и Sweet city ми държаха докато ги сваля без допълнителни гимнастики. При prinzesata и над, но и други мацки е точно обратното, което ме навежда на мисълта, че е до нокти. И посмъртно не бих помислила, че Striplac би държал върху ноктите на принцесата, но на нея той и държи най-добре.

Ако се окаже, че си от каръците, като мене, Depend и Born pretty може би ще са по-подходяща за тебе. На мене Борн прити ми държи доста по-здрави, но пък не ми харесва заради лепкавия слой и това. Не мирише изобщо и изглежда качествен. Струва си да го пробваш, че не е и скъп. В Али се продава.

Другото е топа. Ако си сложа Стриплак в система, с техен лак и базата като топ не ми държи и два дена. Много е мек. Когато отгоре сложа твърд лак и твърд топ държи много добре, но се маха доста по-трудно и на парчета и понякога повлича нокът. Не ми държи и със скъпи, качествени цветни гел-лакове. С цветни Shellac, Gelish, Gelcolor, LeChat, Red carpet, IBD, Ezflow се бели бързо. Само със старите Elite99, Laquee rette и разни други миризливи и не толкова китайци държи. От скъпите само Madam glam, Ink, Couture, Flynails и още няколко държат. Топът на Elite99 без лепкав е много твърд и с него всичко става по-трайно, но може да се отчупи.

Карето трябва да е много добре изсъхнало. Веднъж сложих по-дебело на лявата ръка и веднага се избели, а дясната седя седмица без поражения и я махнах, щото омръзна.

Силно се надявам да влезеш в групичката белещи, защото ако хванеш цаката махането е песен. Успех и стискам палци.

Potrebitelka1, може ли номера на конкретния Розалинд, ако е удобно? Искам да пробвам.

# 139
Невена, знаеш ли, че може от карето да е - да не е изсъхнало, защото го правих точно преди да се лакирам. Е, изчаках, но може да не е било достатъчно. Макар че аз всеки път го правя така и нямам проблем. Иначе карето винаги го слагам на разстояние от всички краища, т.е. не е на цял нокът. Пластовете на всичко ми бяха изключително тънки - постарах се особено. Simple Smile ще опитам с каквото имам вкъщи - май и кисел праймър бях купувала, хихихи, и после ще мина към нови покупки.

Благодаря ви за съветите 😘

# 140
  • Бургас
Извинявам се за питането, защото може да сте писали и да съм пропуснала, но от къде ги купувате белещи бази, гел лакове,   праймъри и т.н ?

# 141
Аз купувам онлайн от amazon, ebay, aliexpress. В notino.bg има също някои марки, kodi от mynails.bg, че е по-бързо.

# 142
# 143
Момичета, здравейте, все повече се развивате, много се радвам. За споделя впечатленията си от гъстата база Коди-Lint, наистина държи на проблемни нокти, почти нямам отслояване. Единственият недостатък е че се нанася бавно, но пък резултата е "Уау", обръщам ръцете на клиентите преди да полимеризирам базата и става прекрасен апекс.
Нещичко и от мен:
Скрит текст:

А това е новият ми помощник, играх си цял ден, за да го наредя...

Последна редакция: пт, 29 мар 2019, 06:55 от The Passion

# 144
Това правих аз вчера с новите водни лепенки, които ми дойдоха.

Вие с какво ги хващате, когато ги махате от хартията и ги слагате на нокътя? Аз ползвам пинсета, но тези явно са съвсем тънички и не ми ги захващаше. Тя е и доста нескопосана, де - от алито. Можете ли да ме насочите към проверен продукт оттам пак?

# 145
  • На плажа
Аз ги хващам с ръка и даже лико попивам водата,да не остава по ваденката.
The Passion много хубави модели,а лаковете на палитрата от една марка ли са ти?С коя марка работиш?
От Алито ли купи палитрата,ако да...може ли линк?

# 146
Аз ги вземам с прозрачен печат

# 147
  • на брега на морето
Аз ги хващам с пинсета стикерите. Големи красоти видях пак! Heart Eyes Нещо съм ви изпуснала, трябва да наваксам! Hug bouquet

# 148
Дани, лаковете на всички марки, с които работя. Коди, сикретли, комилфо, снб, гел ит ъп, брокатите някои са на Розалинд, и на Мадиха имам. Паритрата е от Алиекспрес
BGN 15.16  21%OFF | ANGNYA 120 Colors or 56 Colors Professional Nail Gel Polish Display Card Book Color Board Palette Nail Art Salon Tools Discount
https://s.click.aliexpress.com/e/clGibwfI

# 149
  • на брега на морето
Райна Миронова, кои са лаковете от снимката? Много е хубав маникюрът!  Hug
Пейшън и твоите са разкошни! Глухарчетата с печат ли са или стикер? Hug

Общи условия

Активация на акаунт