Всичко за всички марки гел лакове - 24

• 39 196
  • 745
  •   1
Отговори
# 150
Мелина, глухарчетата са рисувани :*

# 151
  • Варна
  The Passion красота  Hug. Относно Линт базата на Коди  newsm78,за мен това нещо си е жив гел в бутилка. Пак праснах един нокът във вратата преди двайсетина дни  Embarassed. Строших го здраво съвсем до живеца. Плочката ми е малка/резултат от гризачески навик до почти дърти години  Laughing/ тъй,че хич не ми се щеше да ги изрежа всичките толкова късо. Опитах да залепя с рейнфорс-не стана,пробвах и с акригел-на третия ден се разпадна. Е ядосах се и по добрия стар начин-пакетче чай,върху линт базата. Печене и отгоре бомбе с нея. Дебеличко стана,но това беше идеята. 15 дни не мръдна. Днес изпилих до база,ох как мразя тоя момент ама..... Сега просто ще прасна още един слой линт база и толкова. След още 15 дни ще е израснало до счупеното.
  Ако си сваляла с киснене кажи как е  newsm78. Не съм пипала ацетон повече от година и не ми се мисли направо какво ме чака  Laughing.
 И..нали съм сврака поръчах си нови руски стикери  Laughing. След малко ще се циганосам с тях  Joy Joy. Много са сладки.

# 152
Прилича на такъв, Принцеске, за мен е по-важно, че почти нямам отслояване. За свалянето е мъка, ако тръгнеш с ацетон...Аз дейсвам с ел.пила.

# 153
  • Враца
Аууу, Пашън, красотииии Heart

Принцеске, ами как триеш карето под белещата база като сменяш лака (понеже казваш, че не си пипала ацетон, та ми стана интересно)? Покажи като се циганосаш. Simple Smile

# 154
  • Варна
 Да трия карето  newsm78....Никога не ми се е налагало  Laughing. Беля,минавам с фрешер и направо нанасям нов слой микросел. Нямам нищо останало по ноктите. Ако се замотам преди микросела/често се случва/ просто минавам със спирт и след това фрешер.

# 155
  • София
Аууу, Пашън, красотииии Heart

Принцеске, ами как триеш карето под белещата база като сменяш лака (понеже казваш, че не си пипала ацетон, та ми стана интересно)? Покажи като се циганосаш. Simple Smile
И аз съм от почти непипащите ацетон Simple Smile
Карето пада с базата, ако има остатъци са много малки, тях ги минавам с лакочистител, ама колко ацетон да има в него Simple Smile

# 156
  • Пловдив
Райна Миронова, кои са лаковете от снимката? Много е хубав маникюрът!  Hug
Пейшън и твоите са разкошни! Глухарчетата с печат ли са или стикер? Hug
Благодаря, лакът е на Venalisa цвят 922, а от горе сложих по-едър пигмент на парченца. Циганията при мен е на макс 😂 На слънце е много красиво.

# 157
  • на брега на морето
Благодаря, Пейшън и Райна! Hug Голяма красота са тея глухарчета.
Райна, а може ли линк към пигмента или как точно се казва\ номер, ако помниш? Аз харесвам циганийки(всички тук го знаят Mr. Green).

# 158
  • Paris, France
Passion, лелееееее, доживяхме да ни посетиш. Като детенце ти се радвам. Големи красоти показваш. Много липсваш.

Мелина3 и Камалия окончателно ни зарязаха. Обичам и еласмен ги няма. Фокси сигурно мисли как да ми прати БП 08 и няма време за нас. Мелина3, къде се губиш, човеко? Щях да питам за тебе.

Откакто ползувам белещи се бази ацетон не пипвам. Като избелвам, базата повлича и карето. Лакочистител не ползувам, защото вътре има масла. Само със спирт обезмаслявам. И фрешер вече не слагам, защото не виждам разлика. Само ултрабонд по свободния край.

В Али има разпродажба в момента. Мернах каучуковата на Миши за 2€, ако някой се интересува. Видях, че вече и там има гел с фибростъкло и база с фибростъкло - еквивалент на fiberglass, grid, lint базите и геловете.

принцеске, линт, грид и фиброглас базите се махат само с пилене. Ацетон не ги лови. Оня ден дойде една ревяща рускиня. С грид база на Фокс се оклепотила. Или ОХХИ май беше. Един час седяла в ацетон и мъжки, та го изпилих набързо. Така ще направиш и ти, хаха, освен ако дъщеря ти или приятелка не се смилят да ти помогнат, поне за дясната ръка.

# 159
  • на брега на морето
Нев, и вие ми липсвахте много!  Hug Имах натоварен период в работата и изпуснах новата тема. Embarassed Чак сега се "поосвободих". Иначе си поддържам редовно педикюра, безупречен Wink е и фрапантен, естествено в няколко цвята(термо), с печати и камъчета, както винаги. Wink Друго нищо ново при мен. Чакам Великден, че да си " боядисам" и ноктите на ръчичките. Simple Smile

# 160
  • Варна
 Ааааааааа Нев само един нокът/счупения/ е наклепан с Линт база  Laughing сакън. Ако трябва да ги пиля всичките ще се самообеся ритуално  Laughing.

# 161
  • Враца
...Фокси сигурно мисли как да ми прати БП 08 и няма време за нас...
Ти не го ли поръча още зимата него?

Ето малко и от мен (едно и също цвете в какви ли не цветове го правих, хихи, ще видите по-надолу).

И да ви питам харесва ли ви това лого, защото си правих едно, променях го, все нещо не ми харесваше, накрая пак поправях, почвах ново и накрая уж това ми хареса, но като го гледам след няколко дни вече сякаш пак не ми харесва.

# 162
  • На плажа
Логото е хубаво,но като че ли са малко дебели буквите...може би по фини и тънки букви ще е по добре.Ти с каква програма го прави?
Иначе като гледам и при теб са минали на цветна вълна Simple Smile

# 163
  • Враца
Дааа, започват с цветовете.

Логото го правя на Coreldraw, тя си е дизайнерска програма, на мен едно от образованията ми е графичен дизайн.
Мисля, че дебелите букви са добре, четат се хубаво и си "кореспондират" като наситеност с този стилизиран нокът отгоре в средата, ама сякаш тези отдолу дето пише  nail artist са нечетими, може би тях да увелича..

Ти имаш ли лого, което си слагаш върху снимките?

# 164
  • на брега на морето
Аз мисля, че е хубаво логото, Ферий! А маникюрите - още повече! Hug bouquet
Да, нейл артист може да е по-видимо.

Общи условия

Активация на акаунт