Всичко за всички марки гел лакове - 24

• 39 208
  • 745
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте момичета. Някой използва ли бяла каучукова база на Коди? Искам нещо млечно полупрозрачно... Много ми харесаха показаните от Ферий маникюри, там има подобен цвят под декорациите. Ако ме насочите към марка и номер, ще съм Ви благодарна.

# 166
Здравейте момичета!
Моля за малко помощ. Бели ми се “лицето” на показалеца и средния на дясната, където се запечатва, всеки път на втория, третия ден. Топа ми също се издрасква супер много, направо се матира. Лакирам с база и топ каучукови на Коди, цветните са ми китайски.
Процедурата ми е: матирам, Cuccio Fise, лаково каре, надрасквам свободния край с груба пила, ултрабонд по свободния край, база, цвят, топ. На снимката дори след цвета съм с бомбе от изграждащ гел на Crystal nails и пак се обели. Пека в Сън 2 и запечатвам базата и топа добрв. Много чистя и мия.
Бъркам ли някъде? Дали има начин да ми държи повече?

# 167
  • Враца
Здравейте момичета. Някой използва ли бяла каучукова база на Коди? Искам нещо млечно полупрозрачно... Много ми харесаха показаните от Ферий маникюри, там има подобен цвят под декорациите. Ако ме насочите към марка и номер, ще съм Ви благодарна.
Моя такъв млечно бял лак (полупрозрачен) е на Борн Прити от Алиекспрес.

Elinka, при мен работи кисел праймър (без ултрабонд), база, бомбе и тогава цвят и топ. С  кисел праймър, ултрабонд и без бомбе ми се забелваше и на мен от към свободния край на 3-4 ден. Успех! Simple Smile

# 168
  • Paris, France
Elllinka, при мене се белеха точно показалец и среден на дясната ръка, точно от трети ден, точно както при тебе. Амиииии, ...... нищо не помогна. Усещах си свободния край на тези нокти да се размеква като влезех във ваната. Веднъж се разболях и спрях да се къпя в гореща вана всеки ден, а само вземах бърз, топъл, но не врял душ, като спирах водата докато си втривах шампоана и сапунисвах тялото. Естествено бях спряла да чистя и готвя. Гел-лакът издържа 25 дена без никакво отлепяне. Допреди това се белеше на тези пръсти дори поставен в салон. Реших да пробвам без база, само с каре. Едно момиче беше писало в тукашния ми форум, че и дошло всичко без базата, топа и ултрабонда и се лакирала върху нормална база, изпекла, махнала лепкавия, сложила нормален топ и лакът издържал 10 дена, а преди това сложеният в салон се забелвал на третия ден. Elite99 от серията на имитации на Гелиш слагала. Понеже имах елит99 хамелеон пробвах нейната техника и всеки ден минавах по свободния с нормален топ, а през 1-2 дена слагах тънък слой нормален топ върху цял нокът. Ноктите ми бяха бетон до десетия ден, когато реших да го сваля. 4 слоя лак бях сложила. Гадта не искаше да падне изобщо. Накрая поизпилих и избутах. Светнаха ме, че над базата на Един трябва и слой прозрачен лак или топ и така лакът ми започна да държи по 9-10 дена. Сигурно би държал и по-дълго, но на мене на 7-8 дена ми писваше. Върху нормален, сух, прозрачен лак цветният елит се маже като масло и става гладък. Затова се изпича по-добре. Оттогава винаги махам лепкавия от базата, ако има. Струва си да се пробва. Няма праймери и ултрабондове. Тънко, много тънко се слага карето, все едно е гел-лак. Слой база Essie, слой матов топ на 1мм навътре, но може и по цял нокът без свободния, 3-4 слоя цветен, твърд, кучи китайски лак (с маркови не става номера), махаш лепкавия и слагаш нормален топ. Върху изпечен гел топът съхне мигновено. Това е.

Можеш да пробваш кисел праймър вместо ултрабонд, както ферий прави. Ултрабондът се слага след карето, не преди.

Някои нокти не понасят меки бази, поне докато се белят.

И ще се повторя за хиляда и осми път - маслото за нокти е част от системата. Без редовно мазане ноктите поемат много вода и гелът се отлепя. Мазният, леко кисел нокът отблъсква водата, която ни влиза в ноктите. На бас, че не си слагаш редовно маслото, ако изобщо слагаш масло.

Другото е да пробваш да не запечатваш с цветния лак. Пак минаваш по свободния, поне от горната, лицева част, но леко. Слоевете са ултра тънки.

Базата можеш да пробваш да я слагаш тънко на първи слой. При мене това не помогна.

Да смениш топа с твърд. Гелиш ми се бели, но Elite99 no wipe никога. Е, той пък се чупи, но предпочитам отчупено пред белене.

Бомбето при мене страшно помага, но не е особено естетично, защото ноктите са ми тумбести и без това. Може да пробваш да удължиш леко с гел, така че лакът на свободния да седи на гел.

Другото е да се снабдиш с хубави, двойно форми и белеща се база и да орежеш ноктите до дъно и да удължиш с акригел без лепкав слой. Бързо е, само дето трябва да се изпили преди да отлепиш базата. Ако няма свободен край държи по 2-3 седмици без проблем.

Успех ти желая.

# 169

Моя такъв млечно бял лак (полупрозрачен) е на Борн Прити от Алиекспрес.

Много благодаря за отговора и линка😊

# 170
Здравейте. Искам да си купя база и топ на Коди за домашна употреба. Намерих ги освен на официалния им сайт и в един бг -този сайт https://www.mynails.bg . Да им се доверя ли?

# 171
  • Пловдив
Най-накрая се сдобих с 2 гел лака на Камифло 😊
Чудесни са, леко се нанасят и перфекно покриват. Смятам да заложа на тяхната база и топ.

# 172
А Камифло от къде се купуват?

# 173
  • Пловдив
От офиц.сайт на коди

# 174
Неви, мерси за инфото за пилите.  bouquet
Имам много работа и рядко намирам време да вляза. Да ви препоръчам:
-базите и гела на Дама, много здрави. Гъсти и самоизравняващи се.
- Макс база и топ. Базата държи не по-зле от Коди, но е по-гъста и не се разтича. Пада по-лесно от Коди. Топа им не се разтича, супер блясък и много издържлив.
Не помня кой ми препоръча базата Линт, но е страхотна. Аз също свалям само с пила.

# 175
  • Miami
Момичета, как точно се прави това бомбе, за което говорите?

# 176
  • Варна
https://www.youtube.com/watch?v=NBGK_B9lldE

Ето така го правя аз. Пеква се всеки нокът след като е готов за 5-6 сек. да се фиксира. Накрая пека 1мин. всичките. Ако полвам Мишей пека 2мин.

# 177
Здравейте. Искам да си купя база и топ на Коди за домашна употреба. Намерих ги освен на официалния им сайт и в един бг -този сайт https://www.mynails.bg . Да им се доверя ли?

Аз съм купувала от тях продукти. Преди бях питала и момичетата казаха, че са ок. По-скъпо е отколкото на сайта на Коди, но пък идват бързо.

# 178
  • Mostly in my mind

Ето така го правя аз. Пеква се всеки нокът след като е готов за 5-6 сек. да се фиксира. Накрая пека 1мин. всичките. Ако полвам Мишей пека 2мин.
Всъщност използваме база за бомбето,  така ли? Blush

# 179
  • Miami

Благодаря, сега ми стана ясно GrinningFlowers Bouquet

Общи условия

Активация на акаунт