Всичко за всички марки гел лакове - 24

• 39 357
  • 745
  •   1
Отговори
# 375
  • Paris, France
Райна, късите нокти от първата снимка най-много ми харесват

Номееееер, жестоки са. Как ги налепи тези камънаци? Аз се справих с преждевременното белене и вече мога да пробвам декорации.

магдалена, на Месауда цените са високи, а качеството китайско. Даже китайско не е. Много по-хубаво има в Али. От тези, за които писа Кучио са най-трайните и лъскави.

Без ултрабонд не може, поне Кучио, но и повечето други. Слага се по свободния край. Блускай май може, но не съм сигурна  На малко хора държи без. Даже и аз, която се опъвах като магаре накрая почнах да го ползувам.

Почти безобидна е дала хубави предложения, обаче същата лампа в Али е 2 пъти по-евтина и аз не бих дала 52 лева за Сън1 в момента, когато за под 30 мога да имам Сън Х с екран. Не знам дали кодито в олха е оригинал. Четох, че не били лоши китайските имитации на Коди, но защо да плащаш толкова за несигурен продукт.

Да, добре е да имаш електрическа пила, и то не каква да е. Много полезен уред. Маникюрът ми се задържа вече 20 дни отчасти на изпилването около кожата. Виждам разлика. А и педикюр прави хубав. Ако слагаш база, 2 слоя цвят и топ с каре отдолу няма нужда от Ел. Пила на този етап

Аз горещо ти препоръчвам да започнеш с белеща се база, с каре отдолу и ултрабонд по свободния край. Ако се окаже, че не ти държи, в което се съмнявам, предвид че по принцип си то държи по месец, ще купиш допълнително само реинфорс и евентуално кисел праймер с каучукова база. Но ако ти държи няма да събираш ацетон, щипки, торби пясък и подобни боклуци. Ако решиш да смениш с друга база може да си я ползуваш на краката, така че пак не е на загуба.

Вариант са гел-лаковете на Прити. Само ултрабонд май не продават. Или продават, може би?

Искаш ли да ти потърся линковете в Али и Коди?

Последна редакция: сб, 27 апр 2019, 20:06 от Nevena Virolan

# 376
Малко "камъни" от мен....

Много хубаво! Кой е лак на показалеца?

# 377
  • София
Коди 30 е светлия а тъмния е 06 пак коди/препоръчвам го за нюд подходящ на малко по тъмни ръце,като втора кожа е особенно с мат топ.
Неви с китайско лепило за камъни.Исках да пробвам как се държат големите,но хайвера ме изненада отрицателно,прозрачен е на 3 ден.

# 378
Здравейте, някой да има излишен ултрабонд? Не успявам да се добера до груповите поръчки.

# 379
  • Mostly in my mind
И аз искам ултрабонд на Коди. Blush

# 380
Момичета вземете си от mynails

# 381
  • Mostly in my mind
Момичета вземете си от mynails

Разликата в цената е космическа.

# 382
borovinca, да не би да си махнала накрайника и да си завъртяла колелото без накрайник вътре? Това залоства механизма и повече не може да се отвори. Никога не се затваря ръкохватка без накрайник вътре. Мисля, че точно това е станало. Занеси я обратно. В сервиза могат да я разглобят и понякога да сменят тази част. На някои ръкохватки може да се поправи залостената част. Ако не се купува нова. Ако те видят, че е залостена без борче вътре гаранцията не важи. Мисля, че ще може да се ремонтира или смени тази част. Добре, че е от физически магазин! Ако борчето е вътре вината не е твоя и ще я сменят. Приятелка има такава от Блускай. Много е мощна и тихичка и вече 3та година си я ползува.

Та, въпросът за един милион е: има ли фреза в ръкохватката?

Уфф, точно това е станало. Няма фреза в ръкохватката-печеля ли милиона Simple Smile Много ме е яд, нямаше упътване и не предполагах, че не се прави така.  Във вторник ще се свържа отново с магазина.  Благодаря много, че ми обясни, Невена 🤗

# 383
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Извинете, че пак ще ви върна към пилите, но линковете на първа страница не са активни ...
Моля, насочете ме към качесвена портативна електрическа пила. Ще я ползвам само за мен, само у дома, само за махане на кутикули и кожички ...
До сега се рових в Алито ... Това подходящо ли е:

https://www.aliexpress.com/item/30W-Nail-Polisher-Glazing-Machin … d-0b36497ec281-46

Нещо друго от там или от сайт в БГ да ми препоръчате!

Благодаря!

# 384
Пилите в Али не са особено качествени. Да направиш апаратен маникюр без курс е почти невъзможно, ако ще правиш комбиниран за едно повдигана на кожи да вземаш пила ми е малко много... Заложи на по-стабилна, поне и за педикюр да става.

# 385
  • София
Извинете, че пак ще ви върна към пилите, но линковете на първа страница не са активни ...
Моля, насочете ме към качесвена портативна електрическа пила. Ще я ползвам само за мен, само у дома, само за махане на кутикули и кожички ...

На мен ми допадна пилата от това видео.
https://www.youtube.com/watch?v=AVIOh2ySlLQ
https://www.aliexpress.com/item/New-Arrival-30000RPM-Portable-El … ansAbTest=ae803_4

Пилите в Али не са особено качествени. Да направиш апаратен маникюр без курс е почти невъзможно, ако ще правиш комбиниран за едно повдигана на кожи да вземаш пила ми е малко много... Заложи на по-стабилна, поне и за педикюр да става.

Кам, в Али има за вски джоб, от супер некачествени до доста добри, в крайна сметка повечето са направени в Китай. Не съм експерт в пилите, не нога да дам мнение, само гледам  Mr. Green

Последна редакция: нд, 28 апр 2019, 20:06 от nad_tab

# 386
  • Paris, France
borovinca, кофти, но вероятно ще ти я сменят. Иди с машинката. Ако към магазина има сервиз може да я оправят веднага. Не е фатално. С късмет просто трябва да се разглоби и да се отвори. Ако откажат, драсни! В Али има такива ръкохватки за 70-80 лева. Надявам се да не се стигне до това, де! Успех и пиши какво е станало.

, и двата цвята са много хубави. Това лепило сигурно съхне веднага? Не, че ще тръгна да си лепя камъни и хайвер, обаче е много красиво.

Безобидна, за това, за което искаш да правиш абсолютно всяка пила ще свърши работа, стига да има ниски скорости и да не вибрира. На портативните проблемът е, че батерията скоро спира да се зарежда добре и трябва нова и това дори да не я ползуваш. Затова е важно да може да работи и докато зарежда. Иначе правят всичко. Доста хора около мене си накупиха такива, от Русия - маркови, същите от Али. Разлика няма никаква. Тази, дето Над я показа съм я виждала и е много хубава. С нея правят това, което аз правя с моята и даже по-лек педикюр. Повече ми хареса тази с гумираната ръкохватка, но която и да вземеш няма да останеш недоволна. Не съм ви дала тази, дето я показваш, но мисля, че е добра и бих си я купила. Ако искаш питай дали има ниски скорости, ама съм почти сигурна, че има. Само пиши на продавача да я тества, че да не се окаже брак. Тази съм я виждала и е мощна колкото моята, долу горе:

https://m.fr.aliexpress.com/item/32803323869.html?trace=wwwdetai … -ensemble-Machine

За махане на кожи те съветвам да пробваш специалните препарати и да мажеш с масло. Само да не е в деня, когато се лакираш. С пилата кожи не пипвам, просто ги няма.

Да разкажа как върви експериментчето - чукнах 21дена без обелено, окъртено или повредено. Така като гледам мога да откарам още седмица. През трите седмици мих без ръкавици и редовно почоплях да видя има ли отлепено. От втората седмица реших да заменя маслото за нокти със зехтин и кокосово масло - и двете студено пресовани и налични във всеки дом. Амиииии ....... разлика в състояние на ноктите и кожата около тях между двете ръце няма. Лявата, която рядко се бели и прави по-нежни кожи я мазах със CND Solar oil, а дясната, която избрах за теста, по ежедневно ми е силна ръка и беленето е там я мазах със зехтин основно, но и кокосово масло и даже слънчогледово олио като ме съм си у дома. Нарочно не избрах масло от жожоба или бадем за да не е това, което съдържат марковите масла за нокти.

Утре ще нарисувам порасналото с бои за рисуване, от тези, дето са с тънка четчица и съхнат на въздух и даже може да направя декорации за да опитам да нося 28 дена или докато се обели. Не мисля, че ще се обели, обаче, защото забелязах, че ако седи над 10-15 дена не се бели само оттам нататък. Е, чопля вече по-активно защото ми писна.

Решила съм следващият път да не правя бомбе и а не слагам реинфорс над цвета, защото топът на Elite99 no wipe е по-гъст от реинфорса и явно държи. Вече спрях да полирам с блокче, та остават само стъпките ултрабонд и 1 слой реинфорс, което не е много работа.

Признавам, че лявата ръка, където пилих около кожа и с тънка четка лакирах под кутикули изглежда с по-равна линия около израстналото, но това личи след втората седмица, а аз над 2 седмици не искам един и същи лак.

Ако успея да нося 2-3 пъти над 2 седмици започвам да ви тормоза за декорации и камънаци и аз. Ще помагате.

# 387

Да разкажа как върви експериментчето - чукнах 21дена без обелено, окъртено или повредено. Така като гледам мога да откарам още седмица. През трите седмици мих без ръкавици и редовно почоплях да видя има ли отлепено. От втората седмица реших да заменя маслото за нокти със зехтин и кокосово масло - и двете студено пресовани и налични във всеки дом. Амиииии ....... разлика в състояние на ноктите и кожата около тях между двете ръце няма. Лявата, която рядко се бели и прави по-нежни кожи я мазах със CND Solar oil, а дясната, която избрах за теста, по ежедневно ми е силна ръка и беленето е там я мазах със зехтин основно, но и кокосово масло и даже слънчогледово олио като ме съм си у дома. Нарочно не избрах масло от жожоба или бадем за да не е това, което съдържат марковите масла за нокти.

Утре ще нарисувам порасналото с бои за рисуване, от тези, дето са с тънка четчица и съхнат на въздух и даже може да направя декорации за да опитам да нося 28 дена или докато се обели. Не мисля, че ще се обели, обаче, защото забелязах, че ако седи над 10-15 дена не се бели само оттам нататък. Е, чопля вече по-активно защото ми писна.

Решила съм следващият път да не правя бомбе и а не слагам реинфорс над цвета, защото топът на Elite99 no wipe е по-гъст от реинфорса и явно държи. Вече спрях да полирам с блокче, та остават само стъпките ултрабонд и 1 слой реинфорс, което не е много работа.

Признавам, че лявата ръка, където пилих около кожа и с тънка четка лакирах под кутикули изглежда с по-равна линия около израстналото, но това личи след втората седмица, а аз над 2 седмици не искам един и същи лак.

Ако успея да нося 2-3 пъти над 2 седмици започвам да ви тормоза за декорации и камънаци и аз. Ще помагате.

Невена, направо благородно завиждам. ☺ Копирала съм си поста ти със стъпките и го следвах преди няколко дни с нормална база на Гелиш (без бомбето, че не съм правила досега и нямах време да експериментирам). Искрено се надявам да успея да постина твоите резултати. Не, че няма да ми писне 3 седмици, но моята цел е да го махам, когато аз реша, а не защото се бели. Ако успея с нормалните бази, минавам на белеща се да се пробвам. Че и двата пъти Стриплака падна много бързо. Стискам си палци 😄😊👍

# 388
  • Paris, France
лейди Годива, ще успееш и ти. На мене Гелиш ми се бели повече и от Алесандро. По Коледа пак го пробвах, при това на лява ръка (показалец и среден) и почна да се отделя още на трети ден. Това с ултрабонд, разбира се и реинфорс. Пробвала съм 2 слоя Гелиш, първият втрит, 3 слоя с акрилна пудра и повече от 10 дена не докарвам. Пробвала съм и слой твърд гел отгоре. На едни и същи пръсти ли се бели или все на различни? Забелязах, че винаги, при повечето хора, се бели или на палец и кутре или на показалец и среден. Безименния рядко е проблемен.

О, все забравям - Обичах и еласмен бяха писали за отделно печене на палец. Понеже никога не ми се белят палци не го тествах докато тукашна съгорумка не обясни, че когато вкарваме цяла ръка и се опитваме палецът да лежи с нокътно легло нагоре за да не се килва лака показалецът и средния леко се извиват и ако самите нокти са извити се отразява неблагоприятно. Този път лакирах 4 пръста, пеквах 5 век и след това лакирах палец, пеквах 5 век и тогава печах цяла ръка. В салон не се отразява на времето, но у дома е досадно да връщаме четката в база и да пекваме, вадим, отриваме четка от излишен лак и лакираме палец. Сега оставям четката с косми нагоре, блокирана между 2 блокчета за полиране или я държа в ръката докато пеквам. Добавя 3-4 минути към маникюра, но пък няма белене

Другото е да се минава с фин, диамантен конус около кожа за да няма протекло. Четката не винаги е достатъчна. Това след реинфорс.

Кисел праймер пробва ли? На ferriy само това, с реинфорс, и помага. Ако имаш гладки, равни нокти може да пробваш. Ферий ми донесе кисел праймер на Коди подарък и тествах на 2 съседки, но е много рано да кажа дали има ефект. На едната и се белеше от краката даже гел-лака, а засега седи, но над белещата се, която сложих до 2мм от свободния сложих и каучукова на Saviland, така че на свободния да има само кисел праймър и каучук. На нея ултрабонд изобщо не и помогна.

Ако Стриплак не ти държи може да пробваш друг.

И още нещо - да смениш топа на Гелиш с някой твърд китайджос.

Ако искаш Стриплак да държи трябва да оставиш 1мм без каре, 2мм от свободен край. На мене с цяло каре ми се забелва от третия ден. Това ако не се изкъпя, хаха. Можеш смело да сложиш ултрабонд само около кожа и свободен. Пак се маха.

Днес мих кубинската кафеварка със сода, че беше почерняла вътре и мих тавана на кухнята. Всичкото без ръкавици, естествено. Гел-лакът си седи кротко и не ще да се бели.

Не се отчайвай! И аз благородно завиждах на принцесата, ама не ми стискаше да сложа каучук. Сега и двете носим дълго и сваляме още по-лесно благодарение на нейния трик с реинфорса. Като си помисля, че през цялото време съм имала в куфарите реинфорс от кит за металици и 3-4 ултрабонда, а не съм пробвала чак ме хваща яд.

Стискам ти палци и аз, Годива. Чакаме да се похвалиш.

# 389
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Аз ... не разбрах ... рейфонса над цвят - за по-лесно сваляне на Алесандро ли? И може ли да се ползва укрепителя на GDCoco за тази цел. На мен пък проблем ще ми се окаже махането ... Предния път трябваше 2 пъти да се мажа за по  5 мин. с активатора на Алесандро и пак беше ... трудничко (а има каре по целия нокът). Сега ... не знам как ще е, в петък съм си отделила време и за тази процедура, но до тук вече 10 дни няма никакво и никъде забелване.

Общи условия

Активация на акаунт