Всичко за всички марки гел лакове - 24

• 38 341
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
Качвам снимка на цветове на Комилфо, нося само червено 😏 бялото го взех ако реша да сложа стикер😊

Последна редакция: чт, 16 май 2019, 21:15 от armira

# 556
  • Стара Загора
Да ви покажа част от моите творения

# 557
  • Стара Загора
И още малко

# 558
Роси, много са нежни! Какъв е матовия топ, който използваш и задържа ли се матов с времето. Освен това омбрето с гъбичка ли го направи и със специална боичка или обикновен гел лак?

# 559
  • Стара Загора
Матовия топ е на Belen  -тук някой го препоръча . Носих маникюра 2 седмици, за този период си сто еше матов лака. Омбрето го правя с гъбичка с покривен гел лак.

# 560
  • Враца
Малеее, прочетох си последните постове, извинете ме за това как са написани... ма с една ръка на тел. в легнало положение така излиза, хаха. Извинявайте пак, поне се разбира какво съм имала предвид.  Simple Smile

# 561

Аз имам 😀 няколко идеи.

Благодаря ти, Невена, за насоките. Tренирам всеки ден и съответно всеки двн взимам душ плюс всичкото мокрене покрай децата. Не са едни и същи нокти - все различни. За да съм точна - единият го счупих и съответно се забели, а другият сам. Гледам да го спазвам това с мазането от почти година и определено има подобрение, а взимам и едни капсули на Дюкре.

Какво да направя като харесвам цветно и шаренко 😁😁😁 Бомбе направих на 2 пръста, че ми е за първи път и бая зор видях (на клипчетата изглежда лесно). С Гелиш топ и база, но различни лакове също ми държи различно - януари нямах проблем една седмица, въпреки кисненето в СПА-то, басейна и къпането всеки ден. Имам и топ и база на SNB, с които ми е издържало и по-дълго, но пак различно време. Там обаче свалянето е ужас - не толкова самото киснене, а махането на гел лака - ноктите остават много изтормозени. Затова сега ви чета и пробвам различни варианти.

Като цяло откакто се правя сама съм много доволна - разсейвам се, експериментирам си, че и в повечето случаи оставам доволна 😄😁, че и майка ми и сестра ми.

# 562
Минавам да Ви поздравя,че покрай баловете е лудница...браво големи красоти. Много ме дразните с тази белеща база, след баловете ще експериментирам. Обичах влюбих се в маникюрите, работиш много добре, снимките също са уникални... за колко време правиш един маникюр?
Rosihr, ти също работиш много добре, работиш ли или е хоби?
Нещо и от мен:
Скрит текст:

# 563
  • На плажа
Прекрасни маникюри на всички...Браво Simple Smile
rosihris подскажи кой е нюда на ноктите с буквичката М

# 564
Здравейте , дами !
Може ли малко помощ?
Колебая се между тези две лампи :Тази или тази
Коя бихте препоръчали ?

# 565
Здравейте , дами !
Може ли малко помощ?
Коя бихте препоръчали ?

Аз съм с първата, супер доволна съм, но друга не съм ползвала. Пристигна за две седмици, отлично опакована. Пека 30-60 секунди и проблем не съм имала, даже с черен и бял лак. Помолих продавача да я подсигури допълнително с бъбъл. Дано успея да кача линк, малко по евтина е там, откъдето съм я поръчала.

BGN 30.74  45%OFF | UV Lamp For Nails 86W 39Leds Ice Lamp Nail Dryer Sun X  All For Nail Iacquer Gel Lamp SUNUV Lampa Led For Manicure Feecy F6
https://s.click.aliexpress.com/e/bX53PnVm

# 566
  • на брега на морето
Изпълних си очите последните страници! Браво! Страхотни маникюри! Hug bouquet
Неви, с печатите е мистерия. Аз си правя печати някъде от година, най-често на педикюра, затова не се вижда от хеликоптер. И  си правя обикновено едни и същи неща- определен мотив от конкретен шаблон. Ползвам всичко еднакво всеки път, всеки път ги правя по един и същи начин. И въпреки това някой път ми се получават веднага, от 1-я път, а някой път не се отпечатва цялото на силиконовия печат и трия на тиксото може и 5-6 пъти докато стане. Но напоследък(след година) забелязвам, че ми е по-лесно. Тъй че си трябват тренировки. И пак повтарям -не съм променяла нищо, даже скоро не съм пробвала да се печатам с др. лак, нищо, че имам. Все с един черен. Hug

# 567
  • Mostly in my mind
Здравейте , дами !
Може ли малко помощ?
Коя бихте препоръчали ?

Аз съм с втората. Много е коментирано за нея в темата. Чудесен избор е. Бърза доставка.

# 568
  • Варна
 Аз пък имам и двете  Laughing  . Не съвсем де втората е при племенницата ми,но съм я ползвала доволно дълго и бях доволна. За покупката на следващите е виновна тая тема  Laughing Hug. В момента съм с тая от първия линк. Харесва ми това,че в нея нищо не пари. Даже бомбетата с каучукова база не парят. иначе пекат без забележки и двете. В общи линии която и да вземеш все ще си доволна.

# 569
Благодаря Ви, момичета 🤗
Щом и двете са хубави , ще я избера по външен вид 😂
Още днес ще си поръчам розовата 😎

Общи условия

Активация на акаунт