Всичко за всички марки гел лакове - 24

• 38 332
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Благодаря Ви, момичета 🤗
Щом и двете са хубави , ще я избера по външен вид 😂
Още днес ще си поръчам розовата 😎

Липсата на дисплей е голям минус, поне за мен  Hug

# 571
  • София
Здравейте , дами !
Може ли малко помощ?
Колебая се между тези две лампи :Тази или тази
Коя бихте препоръчали ?

Аз има втората от 2 години, но сега бих си поръчала първата (тогава нямаше такива), защото е с повече лампички и я дават двойно по- мощна.

# 572
Поръчах си първата Simple Smile
Благодаря 🤗

Колебая  се за база и топ.
В момента ме лакират с Блускай и ми държи 1 месец без проблем.
В темата хвалите Коди и MICHEY.
На кое от 3-те да заложа?
Цветовете ще са Venalisa .

# 573
Обичах влюбих се в маникюрите, работиш много добре, снимките също са уникални... за колко време правиш един маникюр?
Благодаря! Ти вече основно с това ли се занимаваш ?

За маникюра-зависи какво правя..най-много ме бави свалянето на лака. Просто ми трябва хубава ел.пила, но още не съм се замогнала толкова Grinning  да не си кривя душата, но вкъщи не ми мърда поне час и половина (ако правя някого).
Ако работя върху себе си - много ! Много съм капризна и много искам да си изпипам нещата, защото ако има нещо, което не е ок ще ми вади очите всеки ден.
В салона с CND за около час бях готова,но там пък не правех декорации.

# 574
DZ и  аз съм с първата. Много съм доволна.

# 575
  • Paris, France
Колебая  се за база и топ.
В момента ме лакират с Блускай и ми държи 1 месец без проблем.
В темата хвалите Коди и MICHEY.
На кое от 3-те да заложа?
Цветовете ще са Venalisa .

Първото, което ще ти потрябва при лакиране с Венализа над Блускай или Коди, ако не правиш каре е електрическа пила. Не пишеш с какви бази и топ на Блускай те лакират, защото Блускай имат няколко. Ако си доволна от трайността и издръжливостта на дадени продукти е най-разумно да започнеш с тях, но понеже Коди и Миши държат идеално на всеки, който носи без белене Блускай можеш спокойно да започнеш с тях. Комилфо също имат хубави бази и топове. Само имай предвид, че в началото вероятно ще имаш белене с каквото и да започнеш. Вземи ултрабонд или праймър, но точно типа, с който те правят като ти държи, защото при всеки е различно!

Годива, беленето на най-различни нокти е от техниката или по-скоро липсата и и с времето спира. Можеш да пробваш да печеш палец отделно за да не се извива ръката и другите пръсти.

над, на мене не ми пречи липсата на таймер, но наличието му е удобство. А защо я купи тази Сън1, ако не е тайна? Имаш си няколко, хаха.

Passion, определено липсваш. Чакам с нетърпение да се освободиш и да ни пишеш. Сърбяха ме пръстите да ти пиша, но зная, че по абитуриентските си заета. Мерси за снимките.  Бих искала да ни разкажеш  какви са тенденциите и модерните цветове тази година. Това като свърши лудницата, разбира се.

# 576
  • Стара Загора
Pashion благодаря! Хоби ми е- обмислях да го работя, даже курс изкарах. Ама не ми достигна куража да рискувам, а пък и през това време ми предложиха много добра работа в друга сфера. И реших, че не ми е писано да се занимавам професионално и сега правя най-вече себе си и няколко дружки.

Дани, телесното е на Блускай CS27.

# 577
DZ, и двете лампи ги нямав, sun1 e добра, аз имам по-новата с дисплея, за мен е важно да има дисплей. Свикнала съм така да работя.
Обичах, да само с това се занимавам на този етап, но не искам да ми е основна работа...искам да го правя когато аз реша и мога, защото сега уча, работя, гледам дете и не мога да се концентрирам в нито едно качествено. Не си се представям да съм маникюрист цял живот, колкото и смешно да звучи.
Неви, най-модерните са кораловите, неоните много ги харесват.

# 578
  • Монтана
Здравейте, поръчах си ел. пила и с нея пристигнаха фрези които не ми изглеждат качествени. Искам да си поръчам отделно, трябват ми за сваляне на гел и гел лак, за кутикули и за кожички около пръста и за педикюр за грубата кожа. Може ли някой да ми препоръча като цвят кои да взема за различните неща? Кои са финни и кои груби и коя да избера? Simple Smile

# 579
  • София
Коригирах си некадърно напечатаните нокти и много ми хареса,  ще откарам още 10ина дена с вече седмичния седмичния маникюр  Laughing

# 580
  • на брега на морето
Наистина е супер, Над! bouquet

# 581
  • here, there, everywhere
Коригирах си некадърно напечатаните нокти и много ми хареса,  ще откарам още 10ина дена с вече седмичния седмичния маникюр  Laughing
Над, това стикери ли са? Дай линк моля те.

Невена, права беше за надписа на белещта се база. Преди няколко дни я сефтосах, да видим как ще се държи...

# 582
  • София
Коригирах си некадърно напечатаните нокти и много ми хареса,  ще откарам още 10ина дена с вече седмичния седмичния маникюр  Laughing
Над, това стикери ли са? Дай линк моля те.

Печати са, с бяла и черна боичка на Born Pretty.

над, на мене не ми пречи липсата на таймер, но наличието му е удобство. А защо я купи тази Сън1, ако не е тайна? Имаш си няколко, хаха.

Нев, при мен всичко е по 2, вкъщи и на вилата, не ми се мъкне сергията, всеки път.... подарих си уж професионалната лампа на една приятелка и взех Sun1, сефтосах я миналата седмица, но не е моята, много ми липсва индикатора за време, ако някой проявява интерес да ми пише аз поръчах тази по-мощната с дисплей, която се коментираше преди 2-3 страници.

И лапите ми за път са 2, една мини за командировки и една 12w, сгъваема, като пътуваме с кола  Mr. Green

# 583
  • София

Над, супер елегантни и стилни!!!
П.П. Както винаги Simple Smile

# 584
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
За пръв път ... 3Д стикер Simple Smile Да видим колко ще издържи Simple Smile Но като се знам, че за 10-12 дни ми писва да държа един лак, подозирам, че няма да му дам повече време Simple Smile
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт