Всичко за всички марки гел лакове - 24

• 38 324
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
Екстра е! 12 дни си е добре😊

# 586
Момичета, хвърлете едно око на темата за ноктопластика да видите до какво води неправилната употреба на ел. пила. Виждам, че масово се хвърлете без да имате елементарни познания нито от накрайниците, нито от техниката. Още повече да се ползва върху себе си е 10 пъти по-трудно отколко върху друг човек.  Peace

# 587
  • София
Момичета, хвърлете едно око на темата за ноктопластика да видите до какво води неправилната употреба на ел. пила. Виждам, че масово се хвърлете без да имате елементарни познания нито от накрайниците, нито от техниката. Още повече да се ползва върху себе си е 10 пъти по-трудно отколко върху друг човек.  Peace

Кам, само поради тази причина гледам плахо дремела на мъжа ми.... без курс, използването на ел.пила не е ок!

# 588

Кам, само поради тази причина гледам плахо дремела на мъжа ми.... без курс, използването на ел.пила не е ок!

Над, Кам е права, обаче искам да добавя нещо мнооого важно! Аз както знаете само с ел.пила работя и ходих на курс, за да работя и да не причинявам травми. Хората, които си мислят, че като отидат на курс, после са професионалисти и няма проблем да се работи с такава е голяма заблуда. Аз не бях особено очарована, понеже работих на два модела(на мъжа ми - махах кожи и му припилих плочката, на една девойка само на едната ръка свалях гел лак). Това не ми беше достатъчно, трябва ти толкова практика, че не е истина. Ако се записвате на курс, дайте повече парички, и да има минимум 4-ри модела. Някои колежки дори и с курс, не могат да работят с ел.пила, колкото и да им се иска, какво да кажем, за тези без курса... Над, дори и да предприемеш такава инвестиция заложи на нещо като моята пила, нито е слаба, нито мощна. За дремел не си и помисляй. Ти си работиш чисто и внимателно, не мисля, че пилата ще ти се опре, зависи какво искаш да правиш с нея, защото на себе си е изключително трудно. Аз редовно си обикалям с препилева дясна ръка...

# 589
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Аз за това ... през месец помечтая за пила, поразпитам ... и като знам с какви две леви ръце съм, след това се отказвам от покупка Simple Smile Като изгледам няколко курса на рускините за апаратен маникюр и съвсем се отказвам - това майсторство на друг човек няма да мога да постигна, та какво остава на себе си! А и аз не го работя маникюрството ... то не си заслужава да се потя, за да си правя кожичките и кутикулите на мен си през 2 седмици Simple Smile Реално не ми и трябва електическа пила, но нали е нещо което нямам .. що да не искам Simple Smile

# 590
Не ми се получи техниката, но като за първи път става ...няма нужда от спирт.
Скрит текст:

# 591
  • Paris, France
Здравейте, поръчах си ел. пила и с нея пристигнаха фрези които не ми изглеждат качествени. Искам да си поръчам отделно, трябват ми за сваляне на гел и гел лак, за кутикули и за кожички около пръста и за педикюр за грубата кожа. Може ли някой да ми препоръча като цвят кои да взема за различните неща? Кои са финни и кои груби и коя да избера? Simple Smile

Ако не знаеш кои приставки са фини и кои груби и не можеш да си намериш тази информация сама е по-добре да прочетеш първо. От мене да мине и за трети път: най-груби са черните, след това зелените, сините, червените и най-фини жълтите. Има и извънредно груби - розови, но не са стандартни. Има и междинни, с 2 колелца. Една приставка с червена лента може да бъде пл-груба от друга със зелена в зависимост от насечката. Някои пилят само в една посока. На слаба пила не бива да се слага груба приставка. Ето тази, с червена и синя лента маха най-лесно гел-лак и гел. Аз имам със жълта и червена лента, но средната маха по-бързо и работи добре и на слаби, вибриращи, смотани пили.

https://m.ru.aliexpress.com/item/32888075272.html?trace=wwwdetai … .0.274233edfPeMel

За кутикули приставките са хиляди и ако не нацелиш правилната за твоя вид кутикули може да останеш без нокти. Имам Ел. Пили, ме съм ходила на курсове, но кутикули с Ел. пила не барвам, нито моите, нито на децата ми или мъжа ми. Ползувам химически разтворител, от който всичко се маха на пихтия с нулев риск за ноктите, ако се наложи, но не съм го ползувала от години, защото мажа с масло редовно. Ако не мажеш кутикулите ти ще огрубеят още повече след пилата. В салоните работят с Ел пили, защото химическото средство за кутикули пречи на закрепването на гела, но у вас няма проблем да чистиш ден преди поставяне.

Ако кожите на краката са ти груби от пила ще растат още по-глуби. Моите ги режа с кюрета, а с пилата чистя между пръсти, под пръсти и шлифовам. Може да шлифоваш с колелцата от комплекта, ако имаш няколко. Има специални шапки за педикюр, обаче ако пилата ти не е мощна трябва да вземаш с малък диаметър, а тогава няма смисъл. Колко волта и ампера е на изход пилата ти за да ти предложа диамантени бурета, които да не я скапят? Довечера ще ида да копирам какви си купи съседката за крака, че моите са от физически магазин.

Почти безобидна , на мене ми се повръща като ги видя да бъркат с иглите рускините. Ти нямаш кутикули. Стържи си петите, стъпалата като толкова искаш, но не пипай ръцете, но и кутикули на краката!

Обожавам си електрическата пила и без нея не мога качествено да си почистя между пръстите, примерно, обаче не бих бъркала под кожите. Ползвам го като опилвам реинфорса около кожа, но само с диамантени приставки или розови (керамични гладки). Поне не може да се препили нокътя така.

Пашън, като пилиш дясната ръка, пробвай да държиш с лявата здраво ръкохватката без да я местиш, а да местиш самия пръст около приставката. Така аз нямам препилени. А тези неони на бяло ли го слагаш или направо на база? Обожавам неон.

Камалия, радвам се, че писа. Не мисля, че вдлъбнатината по ноктите на бръм е от пила, защото при повредена матрица нокътят расте с надлъжни резки (аз имам такива от дете). При нея вдлъбнатината е в средата и се измества нагоре. И на мене непрекъснато ми се получават такива, но израстват. Такова вдлъбнатини се получават и от гризане.

Обичах, уау! Получило се е. Много е стилно. Моите ноктета са още по-широки и къси от твоите и едвам ги лакирам.

# 592
  • на брега на морето
Страхотен педикюр, Обичах! Hug Хубаво ми става като видя, че и някой друг си е поиграл с педикюра си. Grinning И аз си направих моя вчера вечерта. По моя снимка от мин. лято. Кичозен както обикновено, хаха. С "русалка", камъни, термолак на др. пръсти...С 2 думи-супер. Hug

# 593
  • Монтана

Ето това е пилата. А какъв хубав разтворител за кожички да си взема? Тези с четките като на лак от дрогерията не вършат особенна работа..

# 594

Ето това е пилата. А какъв хубав разтворител за кожички да си взема? Тези с четките като на лак от дрогерията не вършат особенна работа..
Евелин имат хубав, малка бяла тубичка. Коди също имат, само на един пръст го използвах за проба, хареса ми.

Последна редакция: пн, 20 май 2019, 08:31 от maminka2

# 595
Благодаря! Ще трябва да гледам няколко клипчета как точно се работи, но да - става и с обикновена акварелна боя Wink

Моля ви обяснението на Над за пилите да го болднем в първия пост, защото е много полезен!

# 596
Тези дни реших да се пробвам с декорациите на мострички - печати, омбре и т.н. да се поупражнявам. Оказа се, че гъбките, които съм взела (от Али) не стават - остават мънички парченца в лака по нокътя - късат се. Пак нещо бъркам сигурно, но все пак бихте ли ми препоръчали гъбки/четка, нещо изпробвано. Това е, което имам аз.

# 597
  • Русе/Germany
Здравейте, идвам да се запиша във вашите редици Simple Smile
Изчетох тази тема, сега чета старата Simple Smile от скоро си правя гел лак вкъщи и все още се уча. Ще покажа няколко мои нокти. Не са нищо особенно, но за момента за толкова ми стига времето, че съм с малко бебе Simple Smile
Скрит текст:

Това са ми от снощи ноктите. Друга им беше идеята, но ...
Боря се да издържат 2 седмици и чета внимателно темата. Сега чакам белещата се база на БП и отделно лакове на GD COCO.

Сложих каре под базата, за което разбрах благодарение на една моя позната, която ми каза също за тази тема.
Опитах се уж да направя и бомбе, не знам дори колко е успешно хах
Благодаря ви за многото съвети. Отивам да чета още.

# 598
  • Варна
Много хубави ноктета чисто лакирани и с кутикула мечта. Аз брутално си откъртих един нокът с белещата на Борн ама така ми се пада като съм шило и само експерименти правя😭.

# 599
Страхотен педикюр, Обичах! Hug Хубаво ми става като видя, че и някой друг си е поиграл с педикюра си. Grinning И аз си направих моя вчера вечерта. По моя снимка от мин. лято. Кичозен както обикновено, хаха. С "русалка", камъни, термолак на др. пръсти...С 2 думи-супер. Hug

Мелина,  обожавам кичозни педикюри. И аз все слагам камъни и всякакви брокати. Вчера се направих със спайдър гел и неонов пигмент - голям кеф. Покажи твоя педикюр да му се порадваме.

Момичета,  страшно много ме е яд. Изкарах курс уж за маникюр, от който не научих абсолютно нищо. Трябваше да е базов маникюр и ноктопластика, а единственото нещо,  което ми показаха е изграждане с удължители! Кой изобщо го прави това?! Страшно много ме е яд. Сега се уча сама и тази тема ми е много полезна. Страхотни сте! Hug

Общи условия

Активация на акаунт