Всичко за всички марки гел лакове - 24

• 39 250
  • 745
  •   1
Отговори
# 210
  • София

Да се разпиша

# 211
Момичета, базата ми на Коди е започнала да се сополиви.
https://www.aliexpress.com/item/12ml-bottle-Vernis-Semi-Permanen … aacd-ca2dad3aace3
Тази ли е често споменаваната в темата?
Чудя се какво да поръчам?

# 212
  • Paris, France
https://www.aliexpress.com/item/12ml-bottle-Vernis-Semi-Permanen … aacd-ca2dad3aace3
Тази ли е често споменаваната в темата?
Чудя се какво да поръчам?

Тази е. Не се чуди, ами я поръчвай, че не винаги идва бързо. Като Коди е. По нещо ми напомня базата на Гелиш, а и четката е подобна, макар да предпочитам тази на Гелиш. Засега няма оплаквания от Миши.

# 213
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Така ... то е ясно, че са ваденки Simple Smile Не мога да рисувам Simple Smile
Лаковете са Окси, Топ кашмир Окси ... Експериментирах с белеща се база Алесандро (благодаря Над, че ме снабди с нея!) и начин на лакиране, та да видя какво ще се получи Simple Smile Това ми е 5-ти опит у дома и за пръв път ползвам Алесандро и топ-а на Окси.
Стъпките ми при днешния експеримент: полиране, етилов спирт, каре с Микросел, спирт, фрешър на Коди, Алесандро, база Коди, цвят 2 пъти, топ кашмир ... Да видим колко ще издържи - купих си ръкавици за миенето на съдовете Simple Smile

Скрит текст:

# 214
  • София
Дано да ти е траен.... както се видя, Алесандрото не е за всички.

Отлепващата основа е спряна от производство, запасих се с 2 Simple Smile)))

Новата система е двуфазна, нанася се като Шилак Лукс, цвят и отгоре топ. Сигурно ще я пробвам, в момента е и намалена.
https://www.mueller.de/p/alessandro-striplac-peel-or-soak-651245 … ro#itemId=2491117

Пробвах топа на Шилак Лукс, никак не ми хареса... течен е, не дава така харесвания от мен стъклен блясък от руските топове от kodi.pro

# 215
  • Paris, France
Почти безобидна, със спирт се чисти преди карето. Фрешър може след карето, но само там, където няма каре. Спиртът и фрешерът могат да поразтворят и размекнат карето и това да се отрази неблагоприятно. Ако искаш трайност слагаш ултрабонд по свободния край, както прави над (вече и аз). Супер се е получило, но на твоите нокти всичко седи добре.

над, нищо не пречи над новият телесен или бял или черен Алесандро да се сложи друг. Четох, че седяло добре, даже още по-трайно. Новите падали с ацетон, което някои съфорумки харесаха, но тези с каретата под Стриплак - не. Дано да ви харесат!

# 216
  • На плажа
Скрит текст:

Да се разпиша
Прекрасно се е получило,с какво направи омбрето?

# 217
  • Варна
 Наде силно те съветвам да пробваш Линт базата на Коди. Поне за сега не става на сопол и е перфектна за бомбета. Малко по-бавно се изравнява от каучуковата/просто е по-гъста/,но пък при по-голямо количество няма шанс да се разтече по кутикулите при калпазанки като мен  Embarassed Мишей също е ОК разбира се,но знам,че не си фен на китайците  Hug.
 Аз поръчах белещата на UR SUGAR както и гела им в бутилка заедно една щайга холограмни брокати  Laughing. Миналата седмица подарих поне 30 лака на разни дружки да се радват там  Laughing и ми се прииска нещо ново  Embarassed

# 218
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Много странно изглеждат снимките на цвета на лака ми Simple Smile На живо цвета е един ... на снощните снимки различнен - изглежда нюд, а не е ... И днес правих други на дневна светлина ... и пак е различен ...

Невена, благодаря за съвета за спирта! Ще махна тази стъпка Simple Smile Ще пробвам и какво ще се получи като издържливост без фрешър Simple Smile Смятам следващия път стъпките да са: полиране, спирт, каре с Микросел, база Алесандро, база Коди, цвят по 2, топ ...

Иначе цветовете са на Окси - светлото номер 230, а лилавеещото - 69 Simple Smile

Скрит текст:

# 219
Поръчах базата на Мишей, сега търся покривни черно и бяло от Али.
Задължително ли е да се слага лепило за да се отпечата фолио?

# 220
  • Варна
 Черното ми е на Веналиса,бяло китайско имам на Азур. И двата стават,но не покриват на един пласт. Бялото на Флормар ми харесва повече от това на Азур. Въобще всички лакове на Флормар имат навика красиво и равно да се отдръпват от кутикулите и свободен край  Laughing. Идеални са за калпазанки не умеещи да се лакират тънко. С тия лакове друга опция няма или лакираш тънко или ти се свиват.

# 221
  • София
Омбрето  с четка/ръчна изработка/.

# 222
  • Mostly in my mind
От днес. С опал джели гел на Борн прити
 Направих и бомбе по клипчето.  Не знам колко се справих, но  определено са по-дебели, плътни. А пък как ми пареше в лампата. Прирева ми се Sad А уж нямах по кожата. Sad

# 223
  • Пловдив
Поръчах базата на Мишей, сега търся покривни черно и бяло от Али.
Задължително ли е да се слага лепило за да се отпечата фолио?
Аз веднъж пробвах да отпечатам само върху лепкав слой, не се получи много добре, но пък и фолиото си беше доста грозно 😂

# 224
  • Paris, France
Досега не съм намерила достатъчно покривни черно и бяло. На GDcoco не са лоши.

над, топът на Shellac luxe е течен и тънък, така ли? А лъскав ли е? Предполагам е с лепкав слой. Аз харесвам тънки, лъскави топове.

принцесо, тази линт база става ли за над цвета или трябва да е под него? В смисъл виждат ли се власинки като се покрие с топ или си е прозрачна?

Да знаете, че над белеща се база бомбето може да се направи с абсолютно всеки гел, дори твърд, дори акригел. Ако консистенцията и твърдостта на даден гел или база не е удобна за бомбе - прекалено е гъст, прекалено рядък, прекалено твърд, прекалено мек,  може да смесите с гел или база с обратните качества, така че да получите гел с удобна за работа гъстота и подходяща за ноктите твърдост. Това само над белеща се база с каре под нея. Ако сложите твърд гел над разтворима база може и да не се махне с накисване.

фолио може да се отпечатва само върху много изразен лепкав слой, какъвто китайските лакове нямат. На мене не ми се получава. Трябва да се махне изцяло лепкавия слой, да се намаже с лепило мястото, върху което искате да отпечатате и като побелее лепилото да притиснете фолиото и да разтриете добре с пръст отгоре.

Общи условия

Активация на акаунт