Всичко за всички марки гел лакове - 24

• 39 249
  • 745
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Дани, забрави ни ти, ей! Пак ти благодаря за Кани реинфорса. Ултрабондът се слага направо на лепкавия цветен, изпечен гел-лак, така ли? Не се бърше лепкав. Базата рядка ли трябва да е или може всякаква? Коди каучука слагаш, предполагам.
Неви и аз много си го харесвам канито Simple Smile Ултрабондът направо върху цвета,нищо не бърша..а база слагам някаква изостанала,която не ползвам много такива имам Simple Smile
Я дайте линк към този рейнфорс на Кани моля  Hug

Този ли е? https://www.aliexpress.com/item/GDCOCO-8ml-UV-LED-Soak-off-Base- … a7ea-9d469258085c

# 241
  • София
Над,аз слагам лукс глак и лукс топ над основа снд,по конфортно ми е.Не съм възхитена от продължителността на носене обелва ми се.Не съм по домакинстването.При теб може да е друго.

# 242
  • Враца
Аз също взех 2 цвята СНД лукс +топ. Лакирах се без каре, обезмаслен с киселия праймър на Коди нокът. Доста естествено ми стои, тъничко, но и нетрайно, хаха, но аз го очаквах. Интересното е, че някак стои гумен там, където се отлепва и не се чупи, а си стои на мястото. Ще видим как ще се свали, тия дни ще го махам. Износи ми се по краищата и на единия палец на ъгълчето се е отслоилло, но е съвсем малко, та ще го зачакам да видя. Лакирах се на 5-ти след обяд, значи днес пети ден и вече издиша. Дано да го махна лесно и да не ми увреди ноктите, защото искам скоро и стриплака да пробвам, но чаках да са съвсем новоизрастнали.

# 243
  • София
По същия начин и при мен,но с база.По добре с обикновен лак на 3 дни да свалям с безацетонов.......
В борн прити са пуснали на Никол белеща се база....

# 244
  • Paris, France
Майка Зайка, показаният не е Канито, а ГДКоко. Също е хубав, обаче много пари като се сложи дебело. Него го ползувам за тънък слой, над или под цвят. Бързо се изпича, но 2-3 пъти вкарваш и вадиш пръст на всеки 3 секунди за да не пари. Като бързам и за крака го ползувам него. Кани е в черно, дълго шише, тук, на предпоследния или трети отдолу нагоре ред, сам и пише реинфорс. Не пари никак, но се изпича по-бавно. Понеже не вадиш и не вкарваш пръсти става еднакво бързо, но на тънък слой печеш поне 2 минути.

https://m.fr.aliexpress.com/item/32732667551.html?trace=wwwdetai … Base-Coat-No-wipe

ферий, повечето скъпи марки са меки и се белят, никога не се чупят. Гелиш, ОПИ, ИБД, Ezflow, Red carpet, Sensational също са такива в по-малка степен. Твърди седят и се чупят евтинджосите и китайджосите. НЕЕД, Инклузив, Couture, Madame glam са твърди, обаче на меки нокти се начупват. Твърдите се махат много, много по-трудно. Те седят добре само на твърди нокти. От меки се отлепят бързо.

# 245
  • София
Майка Зайка, показаният не е Канито, а ГДКоко. Също е хубав, обаче много пари като се сложи дебело. Него го ползувам за тънък слой, над или под цвят. Бързо се изпича, но 2-3 пъти вкарваш и вадиш пръст на всеки 3 секунди за да не пари. Като бързам и за крака го ползувам него. Кани е в черно, дълго шише, тук, на предпоследния или трети отдолу нагоре ред, сам и пише реинфорс. Не пари никак, но се изпича по-бавно. Понеже не вадиш и не вкарваш пръсти става еднакво бързо, но на тънък слой печеш поне 2 минути.

https://m.fr.aliexpress.com/item/32732667551.html?trace=wwwdetai … Base-Coat-No-wipe

Мерси Неви  bouquet Чета Канни и пак поръчах GD Coco Embarassed
От линка ти дава, че не е наличен, но поне видях какво да търся.

П.П. Намерих го и поръчах и него. За бомбе става ли?

# 246
  • Paris, France
Естествено, че става за бомбе. За какво друго да го купувам? Те са еднакви като консистенция, твърдост и трайност при носене, и двата не миришат и се нанасят еднакво. Разликата е, че в Канито има по-малко фотоинициатори и се изпича двойно по-бавно, но за сметка на това не пари. ГДкокото се изпича моменталически, но поставен дебело пари за световно. Него го ползувам върху цвят на краката, тънко и тогава не пари. Веднъж поставени не се отличават. На Кани пише да се пече 2-3 минути. Пека 2, макар че и една би стигнала. ГЕкоко е твърд за 30с, но пека 1. Ако не те притеснява паренето и няма да правиш бомбе, а само ще слагаш над цвят ГДкоко е достатъчен.

Извинявам се за неработещия линк, но цъкнах на първата снимка за да го видиш. Има го другаде. Трудно ми е да слагам линк от телефона

# 247
  • София
Поръчах ги и двата, да има..  Hug

Последния път си направих много хубаво (според мен) бомбе и страшно си харесвам ноктите с него. Но са ми толкова меки ноктите, че само с лаково каре, без белеща се база издържа само 7 дни.

# 248
  • София
Поръчах ги и двата, да има..  Hug

Последния път си направих много хубаво (според мен) бомбе и страшно си харесвам ноктите с него. Но са ми толкова меки ноктите, че само с лаково каре, без белеща се база издържа само 7 дни.

Имам приятелка с твоя проблем... освен че са меки и се чупят в средата. С Алесандрото не стана, та другия път ще пробва да сложи UR SUGAR Acrylic Poly Extension Gel Quick Building Gel  за твърдост в последователност - Микросел, Алесандро, 2 слоя цвят, UR SUGAR, top.
https://www.aliexpress.com/item/UR-SUGAR-7-5ml-Acrylic-Poly-Exte … .0.27424c4dkWi8iw
Нямам друг твърд гел, ще взема да и поръчам и реинфорс.

# 249
Nad, а защо ще сложиш гела над цвета, а не под него? Аз като правих моя приятелка сложих гела над базата и за сега държи (2 седмици), но един пръст изградих и онзи ден й е паднал на люспа целия.. размишлявам си на глас 😅

# 250
  • София
Nad, а защо ще сложиш гела над цвета, а не под него? Аз като правих моя приятелка сложих гела над базата и за сега държи (2 седмици), но един пръст изградих и онзи ден й е паднал на люспа целия.. размишлявам си на глас 😅

Не знам, както и кажа, така ще го сложи Simple Smile))))

Единственото условие е да се отлепва без ацетон, не го понася....

Моята идея да е над цвета е за повече блясък  newsm78

# 251
И аз поръчах ГДкоко- то рейфорса. Предложете ми изграждаш гел от Алито. Ще ми трябва най- вече за поправка на счупен нокът.

# 252
  • София
Ето как ми пада на 7 ден, с малко побутване гел лака, с каре, бомбе с рабър база на Мишей, цвят и топ на PNB.

Имам приятелка с твоя проблем... освен че са меки и се чупят в средата. С Алесандрото не стана, та другия път ще пробва да сложи UR SUGAR Acrylic Poly Extension Gel Quick Building Gel  за твърдост в последователност - Микросел, Алесандро, 2 слоя цвят, UR SUGAR, top.
https://www.aliexpress.com/item/UR-SUGAR-7-5ml-Acrylic-Poly-Exte … .0.27424c4dkWi8iw
Нямам друг твърд гел, ще взема да и поръчам и реинфорс.
Наде, имам го и този на UR SUGAR... тези дни ще пробвам с него. Hug
Освен заздравителя на Евелин 8 в 1, който ползвам да е проблема... ще сменя с Микросел newsm78 или Микрогел на Коди.
Проблема ми е че са толкова меки, че като чукна някой нокът той се отлепва от лаковото покритие и започва да се надига.

Последна редакция: вт, 09 апр 2019, 17:24 от Майка Зайка

# 253
  • Paris, France
Слагам един тъничък слой реинфорс над базата за по-лесно белене и да не се разпада и един дебел слой на бомбе, над цвета, под топа за да държи по-яко и да се не бели. Над цвета като се сложи е по-лъскаво и не личи, че има бомбе. На тумбести, къси нокти бомбе под цвета е отврат, а над цвета изобщо не личи.

# 254
Ясно, моя е светло розов и за това не ми е минало през акъла, че може да се слага над цвета. Ще си взема реинфорс. 🤷🏻♀

Общи условия

Активация на акаунт