Всичко за всички марки гел лакове - 24

• 39 337
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
Маминка, може ли да споделиш кой са пилите на коди?

Пиличките на Коди са Nail file "Half Grey" 180/240 Kodi Professional и Nail file-buff "Half Grey" 180/220 Kodi Professional

Ферий, спайдъра е на Веналиса, става, можеше да е и малко по-еластичен, но е плътен цвят.

Благодаря за комплимента, Обичах. Уча се, имам още много кусури, но и напредък. Аз затова се заех сама да творя, омръзна ми от аматьорски изпълнения, за които и плащах  Laughing

# 541
  • София
Аз отчитам своеобразен рекорд с белеща се база- 10 дни. Лакирах се на 06.05.2019. За Алесандро е абсолютен рекорд.

Ще дойдеш в отбора на Алесандро, усещам  Joy Joy Joy

Другия трик, Невена го е писала, за да издържа по-дълго, слагам върху двата слоя цвят преди топа или по-твърд топ или гела за изграждане в бутилка, моят е този. Бомбе не правя, тънък слой от него, први гела бетон, без да е дебел.

Ахахаа.. ама време беше и аз да и хвана цаката на тази база.
Имам го и този на UR Sugar. Почивните дни като се лакирам, ще пробвам и с него. В случая, преди топа сложих Ковър базата на Фокс за твърдост.

# 542
  • София

Ахахаа.. ама време беше и аз да и хвана цаката на тази база.
Имам го и този на UR Sugar. Почивните дни като се лакирам, ще пробвам и с него. В случая, преди топа сложих Ковър базата на Фокс за твърдост.

От време на време ми се отлепя по някой нокът, коригирам го и си изкарвам 1-2-3 седмици, колкото ми е кеф. Много по лесно е да коригираш един нокът, отколкото да киснеш в ацетон Simple Smile

# 543
  • Paris, France
Nevena и prinzesa, благодаря за съветите. Кисел праймет не ми помага и май като цяло продуктите на Коди не ми пасват. Направих опит с белещата се база на БП. Издържа 10 дни, но не успях да я сваля. Ноктите ми са много сухи, изхабени, откъртени. Шлифовах, полирах, мажа редовно с масло от десетина дни и вчера пак се лакирах. Ще я мъча белещата се база, дано и хвана цаката. Видях този уред за сваляне на лак с пара в Алито:
.....
https://s.click.aliexpress.com/e/eHnXYza
Дали ще върши работа ако го ползвам с вода?

Щом ноктите ти са сухи е ясно, че кисел праймър няма да ти помогне и няма смисъл да се мъчиш.  БП я свалям изключително лесно, дори от местата, където съм сложила ултрабонд, но само ако непосредствено над нея съм сложила слой реинфорс. Без реинфорс не съм я пробвала. Ако не сложа реинфорс и се лакирам с китайски лакове и твърд топ трябва да чопля и махам на малки парченца. След като си доволна от издръжливостта, но махаш трудно, правиш обратното на това, което правим за да държи. БП е по-рядка от Стриплак и се нанася лесно по-тънко. Можеш да нанесеш по-дебело или в 2 слоя, като само втория слой се нанася по свободния край. Това докато ти пристигне бурето с реинфорс. След това мажеш реинфорс над БП. Може и след цвета е един слой. Не става дебело никак. Виж ноктите на Майка Зайка, които са и леко тумбести, а си изглеждат прекрасно и елегантно тънки. Като махаш държиш в гореща вода по е 5 Мин и махаш от кутикули към свободен с дървената пръчка.

Мнението ми е, че на сухи, порозни нокти заздравител или база не са достатъчни за каре. Попиват в обезмаслените нокти. Идеалното е матов топ до свободния край.

Ако нищо от описаното не помогне, Стриплак се бели по-лесно, поне на моите нокти, но и на нокти на повечето съфорумки. Мисля, че каре с лак, не заздравител и слой реинфорс ще ти решат проблема.

Майка Зайка, супер маникюр. От всички в темата твоите нокти май:силно се доближават до моите и ми е кеф да видя, че не седи дебело с бомбе. Радвам се, че ти седи комбинацията.

Обичах, маникюристките правят това, което клиентът желае. Не, че не могат да направят друго, ами трябва да угодят на клиентелата. Като ви чета разговорите за алкохолни капки и Спайдър гелове имам чувството, че излизам от гората, хаха. Майка Зайка и над са единствените в темата, чиито маникюри бих си направила. Аз не мога да седя 1-2 часа някой да ми рисува или лепи камъни по ноктите и дори безплатно да ми подарят такъв маникюр няма да ида.

Алесандро сме вече не отбор, ами рота, а фирмата, за благодарност го спира от продажба.

# 544
Момичета, да споделя малко опит и аз☺️.
Последния маникюр на дъщеря ми издържа четири седмици без поражения. Коди фрешер и ултрабонд по свободен край, ръбът база и топ.
При мен ултрабонда е на цял нокът, и си държи до сваляне.
Останах много приятно изненадана от цветните ръбър бази на Коди. Нежни нюд цветове. Много е лесно да се работи с тях, в сравнение с прозрачната. Дано няма разлика в трайността.
Получих и два неонови цвята от серията Брайт, номера 110 и 20, страхотни на живо.
Пилите на Коди също са отлични. До сега се мъчих с някакви измислени, разлика е огромна.
И един маникюр на ръцете на дъщеря ми, аматьорски, но все пак трябва да покажа нещичко😉

Маникюра не изглежда никак аматьорски, а прекрасен Relaxed Ще се радвам да дадеш отзив за базите, защото и аз ги загледах. Определено искам каучукова, но се колебая между цветна или прозрачна.  Кой е златният брокат ?

# 545
Магдалена, броката е на веналиса, сребрист е. Непременно ще пиша за трайността на базите.

# 546
Обичах, маникюристките правят това, което клиентът желае. Не, че не могат да направят друго, ами трябва да угодят на клиентелата. Като ви чета разговорите за алкохолни капки и Спайдър гелове имам чувството, че излизам от гората, хаха. Майка Зайка и над са единствените в темата, чиито маникюри бих си направила. Аз не мога да седя 1-2 часа някой да ми рисува или лепи камъни по ноктите и дори безплатно да ми подарят такъв маникюр няма да ида.

Не говоря за декорация, цвят или нещо такова, а за качество. Криви нокти, неравности (от некадърно изграждане с гел или неизравнена база), омазани кутикули, липса на апекс (половината не знаят и това какво е) и прочие...качество, визуално да ти е кеф да гледаш формата и изпълнението като цяло. Не харесвам шарени/брокатени и т.н маникюри, но ако са изпълнени кадърно са радост за окото ми.

# 547
Някой писа преди време,че колкото по-набързо се лакираш и без да се стараеш,толкова повече изкарва. Вярно е! Снощи свалих един лак,даже не помня кога се лакирах,но доста време изкара. Ноктите ми пораснаха и ме дразнят,иначе можеше да изкара още. 😆 А се лакирах много на бързо,първо педикюр и така и така бях разпънала сергията,викам дай и на ръцете да наклепам. 😃 Та така.

Обичах,права си,ама то вече маникюристки под път и над път. Както казва ММ за нашия град-всяка,от която нищо не става отвори студио за маникюр. 😂 Сестра ми го работи от години и при нея са наотворили много нови,но тя има редовни доволни клиентки и не се оплаква. Агитира ме и мен,но не знам дали да рискувам да вложа средства,при толкова салони... Точно в “наше село” няма де,но обмислям още.

# 548
  • Mostly in my mind
Някой писа преди време,че колкото по-набързо се лакираш и без да се стараеш,толкова повече изкарва. Вярно е!
Жалко,че при мен не е вярно. Sad

Komilfo,  d062. Разкошен цвят, много добра покривности с едно нанасяне.

Смених снимката с по-хубава.

Последна редакция: чт, 16 май 2019, 15:22 от Лолита

# 549
  • София
Ей го и моя маникюр, за първи път правя черно и бяло, много ми хареса комбинацията, но изпълнението на печатите е доста некадърно, ще коригирам с събота само напечатаните нокти, че ме дразнят.

# 550
  • Paris, France
Лолита, страхотен цвят. А топът кой е? Седи като мокър. аз писах, че като нямам време и се наклепам набързо ми седи по-дълго. Обаче докато стигна този момент минаха години, хихи. Яд ме е, че като внимавам и трябва да имам изряден маникюр, който да не се бели........... ми се обелва задължително, при това далеч от дома. Преди време показвах на съседка какво да прави и да не прави и нарочно омазах кутикули и лакирах дебело на някои нокти. Дадох и да ми лакира дясната ръка за да се учи. Лошо ми стана като си видях ръката, ама нали съм си в къщи. Зачаках да се обели. Чаках 3-4 дена и от кутикулите все да израства дебел ръб и да ме дразни. И чаках, и коса мих през ден, и баня чистих. Нищо. След 10 дена отивам на парти и докато вадя чаши от миялната за да помогна на домакините ми се избелва на люспа безименния на лявата ръка, който никога не се бели. Сега тествам ултрабонда на Коди, като на лявата ръка съм със Сенсейшънейл, а на дясната един от проблемните нокти е нарочно без ултрабонд и ........ не мърда.

Обичах, много клиентки не искат видим апекс. Не се виждам да дам пари и да си изляза с бомбе. Аз тумбести нокти си имам. Харесвам С извивка, а Камалия беше писала, че нито тя, нито клиентките и харесват такава. Ясно е, че не всички са талантливи и могат да структурират нокът. И пак, да ти кажа, в България виждам по-тънки и здрави нокти. Тук ги правят често плоски и като лопати.

над, не искаш ли да напишеш статия за правене на печати с линк към продуктите?. Много искам да се науча, а никак не ми се получава.

# 551
  • София

над, не искаш ли да напишеш статия за правене на печати с линк към продуктите?. Много искам да се науча, а никак не ми се получава.

Нев, ще го имам в предвид и ще пиша, когато намеря време.

# 552
  • Mostly in my mind
Невена, как така стои като мокър? Blush може би защото снимах точно до прозореца и е уловил светлината. На Блускай е.

# 553
  • Paris, France
Лолита, имах предвид, че е много лъскав. Снимките на блик се правят с топ с лепкав слой преди да бъде изчистен, така pче да стои супер лъскаво. Затова попитах. Блускай имат няколко топа. Този кой е? Питам, защото си търся по-рядък топ без лепкав слой, че елит99 го сгъстиха и ме се самоизравнява.

# 554
  • Mostly in my mind
Невена, лъска доста, но на снимката лепкавият слой е почистен. Diamond top coat е.

Общи условия

Активация на акаунт