Международно име за момче с буквата Е

• 6 977
  • 148
  •   1
Отговори
# 60
Енес, Есер

# 61

Сериозно ли? 😂 Не искам да си представям какво ще му е на горкото дете с такова име, като го викне майка му - Есере, ела тук!

# 62
Предлагам още едно име. Ейдън.
Май не е споменавано досега в темата.
Познато детенце се казва така.
На мен лично ми харесва.

# 63
Много от изброените имена се пишат и произнасят с Е на български, но не и на латиница. Ейдриън не е ли Адриан/ Adrian? Ethan на български ще се пише с И, както се произнася и на английски Итън.
Бащата българин ли е? Детето в каква езикова среда ще расте? Съобразете и това. Иначе се сещам за още едно име с Е  - Елдар. Имаше такъв руски режисьор от татарски произход - Елдар Рязанов.

# 64
  • София
Много от изброените имена се пишат и произнасят с Е на български, но не и на латиница. Ейдриън не е ли Адриан/ Adrian? Ethan на български ще се пише с И, както се произнася и на английски Итън.
Бащата българин ли е? Детето в каква езикова среда ще расте? Съобразете и това. Иначе се сещам за още едно име с Е  - Елдар. Имаше такъв руски режисьор от татарски произход - Елдар Рязанов.
Именно, някои тук изобщо не гледат кое как се произнася.

Ейдън се пише Aidan.

# 65
  • Най-красивата страна
Еван ,Есер-в България детето ще отнесе подигравки.
Енес не е ли турско име?

# 66
Общо взето всички имена са не добре за мен 😞 не ми харесва нищо.... то не е ли да ме грабне от първия път , а повечето както са писали Mama Ru и Таис се пишат по един начин ,а се изговарят по друг 👍
А с коментара на Ванилия 😂😂😂 ох много се смях 😂😂😂 моята реакция беше същата 🙉 сякаш аз бях написала коментара 😂😂😂

# 67
  • София

Сериозно ли? 😂 Не искам да си представям какво ще му е на горкото дете с такова име, като го викне майка му - Есере, ела тук!
А с Енес?!
Енесеее, ела веднага тук! - това е още по-зле, ужасТ.

Вени, то с 2/3 от споменатите тук имена детето ще отнася яки подигравки тук.

# 68
Емил и производните му
Ерик/ Ерих, ако сте в немско говоряща страна
Евгени, Евтим, Евлоги
Едуард, Едмонд, Едгард, Едуин
Елиас, Елизар, Емануил
Елдар, Енис, Ерол, Емир

# 69
  • На остров
Аз разбрах че детето няма да живее в България.
Аз пак да си кажа за Еран еднакво се произнася и пише на български на немски на английски.
Най добре изчакайте да се роди и тогава решете.

# 70
# 71
  • На остров
Edwin - Едвин
Eskil  / Ескил

# 72
Това, че детето няма да живее в България за момента не означава, че никога няма да посети страната или в някой момент да заживее тук.

Бащата е Емил, а Ерик е братовчед му така, че те отпадат.

# 73
Енио. (Еньо/Енчо)

# 74
  • САЩ

An G - E  защо не споделиш някои имена (не с Е), които ти харесват за момче, за да се опитаме да ти напипаме вкуса?

Иначе аз много харесвам Едуард, Елиас и Ерик, но са много разпространени, пък и си казала съображения.
На мен Елиас не ми звучи женствено, но аз това име го свързвам с Елиас Канети.

Емет ми харесва, но в България ще звучи малко абсурдно. Едгар?

Ако я имат тази традиция с Е в семейството, защо не потърсиш как са се казвали мъжете в родата преди таткото, може да изскочи нещо интересно.

Някои, които ми хрумват и не са споменати, са Езра,

Общи условия

Активация на акаунт