Международно име за момче с буквата Е

• 6 981
  • 148
  •   1
Отговори
# 75
Виктор,Алекс, Давид Simple Smile

# 76
Всички започват с Е Wink

# 77
  • На остров
И всичките не са популярни Wink

# 78
Как очаквате да започват с Е, като авторката няколко пъти каза, че нито едно с Е не й харесва и изброените имена са в отговор на предното питане за харесвани имена.

# 79
Аз никъде не съм споменала да не е популярно! Да ,ако е уникално ,какво по хубаво от това,но...
Въпроса тук е да ми хареса ,а не да е уникално ,непопулярно и т.н. Питаха ме какво ми харесва и аз отговорих ,да не са с Е ,защото с Е са ужасни! Ако вие сте способни да си кръстите детето с нещо от тук ,направете го,право на избор. Е ,да ама аз няма! А, защо не било Емил ,ами защото ще стане Емил Емилов Емилов ,което сигурно не е ужасно,но не е и красиво за мен!

# 80
Е, щом няма да е с Е, остават всички други букви от азбуката и тогава тази тема става леко безпредметна.

# 81
Егор, май не е предложено. Струва ми се силно, мъжко име.

# 82
Това ,че няма да е от предложените по горе,не значи ,че няма да е с Е. Може някой да предложи нещо друго не предлагано до сега. Време имаме,не знам защо стигнахте до извода за безпредметност на темата.

# 83
Настроили сте се, че не харесвате  нищо с Е. Алекс и Вики са всеки втори и мъже и жени. Щом ще бягате от традицията, нека бъде нещо оригинални и интересно.

# 84
Настроили сте се, че не харесвате  нищо с Е. Алекс и Вики са всеки втори и мъже и жени. Щом ще бягате от традицията, нека бъде нещо оригинални и интересно.
Така е ,да. Не съм седнала да мисля с друга буква. Все си мисля ,че последния момент нещо ще ме грабне с Е . Но ако трябва ще измисля друго ,няма да е трудно сигурно Simple Smile

# 85
Евтим е хубаво име.

Евдоким- има такъв светец, ако не ви звучи архаично.

Еней, от гръцката митология

# 86
С "е" ми хрумна Ектор, като вариация на Хектор.

# 87
Всичко с Е, вече е изброено. Наистина стана безпредметна темата.

# 88
  • над кукувичето гнездо
Езеки(е)л, Еремия, Евдоки, Етиен, Ерсин, Емир, Еймъри, Ерол, Евгени, Егор, Ейлив, Ейвър, Еса

# 89
Направо не мога да повярвам какви имена се предлагат... 😳

Общи условия

Активация на акаунт