Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 54

• 77 030
  • 760
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Доволна съм от всички продукти на Импала, които съм ползвала - червило, лак за нокти, фон дьо тен, моливи и коректор за под очите. Ей, този  течен коректор не мога и не мога да го намеря. Оказа се, че фирмата е българска, а аз мислех, че е немска. Имат онлайн магазин, но как да поръчам коректора, като той е 3 лева, а за доставка трябва да дам 5. Не си заслужава. Някой виждал ли е техни продукти във Варна, освен в Елитис?
В квартални магазинчета за козметика.

# 121
Аз съм доволна от Алверде. Ето тези продукти имам. Купувам вече втора опаковка от ВВ крема:

https://www.carousell.ph/p/alverde-naturkosmetik-pure-beauty-bb- … -30-ml-152030663/
https://www.makeupalley.com/product/showreview.asp/ItemId=177947 … lverde/Concealers

Другата бюджетна козметика, която ползвам и гледам винаги да имам е Krauterhof. Ето този серум, както и околоочния:
https://remedium.bg/product/69141/krauterhof-hyaluron-phytocompl … litse-x30-ml.html

# 122
Това олио е страхотно, бях покрай Дългас, и реших да си взема едно мини за проба. Не е много изгодно, защото минито е 8лв, а голямата разфасовка е 30лв, но ми изглежда икономично. Не прави пяна, но се сваля само с вода и оставя кожата почистена и мека. Щом ми свърши това, ще взема пълноразмерна опаковка.

# 123
Добре де момичета може ли такова нещо от нас....отивам аз вчера в Лили да купя похваленото олио на Dermiss и естествено то изкупено. Не можахте ли да ми оставите поне 1 Grinning

# 124
Доволна съм от всички продукти на Импала, които съм ползвала - червило, лак за нокти, фон дьо тен, моливи и коректор за под очите. Ей, този  течен коректор не мога и не мога да го намеря. Оказа се, че фирмата е българска, а аз мислех, че е немска. Имат онлайн магазин, но как да поръчам коректора, като той е 3 лева, а за доставка трябва да дам 5. Не си заслужава. Някой виждал ли е техни продукти във Варна, освен в Елитис?
Този коректор май съм го мяркала по малки магазинчета, може ли малко повече информация за него как се държи? Покривен ли е, подчертава ли фини линии, издържа ли дълго време? Имат хубави неща от марката и бих пробвала и коректора, ако и той е добър. Постоянно търся нещо ново специално за там, то хем не ми се дават по-големи суми, хем ми се пробва нещо ново... няма угодия Grinning

# 125
  • София
Добре де момичета може ли такова нещо от нас....отивам аз вчера в Лили да купя похваленото олио на Dermiss и естествено то изкупено. Не можахте ли да ми оставите поне 1 Grinning
Още не е похвалено, а само споменато в темата и се е изкупило?! Лелееее! Страшен е този форум. Диктува пазара! 😜😜😜

Аз го пробвах вече - не е лошо, но е доста по-гъсто от други подобни хидрофилни масла и ми люти на очите, определено. Не знам как ще се спогодим?! 🤨🧐

# 126
Ей така беше с кремовете и серума на Биотен.
След похвалите тук, едва се намираше. Аз серума и до ден днешен, като потърся е изчерпан.

# 127
  • Бургас
То май така е с всичко,хаха серумът аз го харесвам много,тук има от него колкото искаш.

# 128
  • София
Серумът на Биотен и аз не го намирам от месеци, в нито една верига.

# 129
Продукта за който писах е
Скрит текст:
Liquid concealer има го в 3 разцветки, аз използвах номер2 за прикриване на тъмни кръгове под очите. Като се нанесе, има лека текстура и въобще не се усеща, не ми текат очите. Според мен изглеждах естествено, тоест не подчертава фините линии. Simple Smile

# 130
Благодаря, същият е който съм мяркала тук и там. А като покривност как е?

# 131
Благодаря за новата тема!
Моля за препоръка за суха,много суха кожа на тялото,лющеща.
Нещо хидратиращо,което да попива,не да стои бяло.
Благодаря
Здравейте, опитайте с бебешко олио 😊

# 132
Благодаря, същият е който съм мяркала тук и там. А като покривност как е?
На мен ми вършеше работа, определено изглеждах по-свежа с него.

# 133
  • на земята
Благодаря
Не попива олиото,пробвах няколко,трябва по скоро да е масло според мен.Ще пробвам вариянти споделени по горе дано имат ефект.

# 134
  • Русе
Благодаря
Не попива олиото,пробвах няколко,трябва по скоро да е масло според мен.Ще пробвам вариянти споделени по горе дано имат ефект.

Пробвали ли сте кокосово масло? Аз го ползвам основно през зимата като лосион за тяло, попива и наистина хидратира, кожата е мека , а лично аз харесвам аромата му.

Общи условия

Активация на акаунт